Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Nighteyes → ahireasu
Εννοούσα ότι λόγω disney ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι όλα τα κινούμενα σχέδια είναι για παιδιά. Κι εμένα τα anime με τραβούσαν πολύ περισσότερο(αν και δεν το ήξερα ότι ήταν Ιαπωνικά)αλλά ένιωθα άβολα να το παραδεχτώ στην εφηβεία και αργότερα γιατί ήταν υποτίθεται "για παιδιά".
Μάρ 18 2009 14:00
ahireasu → Nighteyes
Το πρωτο anime που ειδα πρεπει να ηταν καπου το 78-80,δεν θυμαμαι τιτλο αλλα ηταν ιαπωνικο σιγουρα,μετα στο 80 αλλο anime με mech κτλ.
Στην Ελλαδα ισως να μην ξερουν οι πολλοι αλλά αν δεν εβλεπα ιαπωνικα anime τοτε δεν θα εβλεπα καθολου κινουμενα σχεδια μιας και τα αμερικανικα δεν δινουν τοση τροφη για το μυαλο...
Μάρ 18 2009 12:51
Nighteyes → ahireasu
Τώρα είδα ότι απάντησες. (Είδα που έβαλες ηλικία και μπήκα για να σου πω ότι χαίρομαι που φαίνεται και προς τα έξω ότι πληθαίνουμε οι "μεγάλοι".:congrats:). Είχες γράψει το μήνυμα στο προφίλ σου κατά λάθος και όχι στο δικό μου. Την έχω πατήσει κι εγώ δυο φορές έτσι λόγω βιασύνης. :wis:
Τους Ιάπωνες γιατί; Στην Ελλάδα δεν έχουν ιδέα από κινούμενα σχέδια πέρα αυτών που δείχνουν στο σινεμά και στην tv.:nosey:
Μάρ 18 2009 01:07
ahireasu
Γεια σου και απο εμενα, :) η αληθεια είναι οτι ποτε δεν ασχοληθηκα να φτιαξω το προφιλ μου για αυτο και δεν εχει ουτε ηλικια ουτε που μενω κτλ.
Εγω κατηγορω τους ιαπωνες μιας και αυτοι ειναι υπευθυνοι για anime που απευθυνονται κυριως σε ενηλικους.
Μάρ 16 2009 17:47
Nighteyes → ahireasu
:hahaha:Έχω την υποψία ότι οι περισσότεροι που δεν εμφανίζουν την ηλικία τους είναι άνω των 25. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έβλεπα άλλους "μεγάλους" να την δείχνουν ότι μάλλον δεν θα την εμφάνιζα κι εγώ.
Τώρα για το άλλο που λες, δεν πιστεύω ότι έχει σχέση η ηλικία με τα κινούμενα σχέδια(όπως κι εσύ υποθέτω, αλλιώς δεν θα ήσουν εδω μέσα). Blame Disney for that.:congrats:
Μάρ 16 2009 03:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται