Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Tomodachi2

Tomodachi-chan από το Seirei no Moribito είναι, στο απάντησε άλλωστε και η Ιριστέλλα :) Είναι από τα καλύτερα άνιμε που έχω δεί και απορώ αν θα βρείς άτομα που να το έχουν δεί και να σου πούν ότι δεν είναι ωραίο. Ήχος τέλειος, ανιμέισον άπαιχτο, σενάριο θεικό(έχει προέλθει και από βιβλίο)...Τρέχα αμέσως να το κατεβάσεις, αν δεν το έχεις ήδη κάνει :P
Jan 04 2010 14:42
Photo

Alex Akuma → Tomodachi2

γειαααα!μπορω να σου δωσω αμα θες χειριστιριο και να το κρατησεις κιολας!!!οτι θελεις!!
Jan 02 2010 13:45
Photo

FireFistAce → Tomodachi2

Γεια. Μολις ειδα ολες τις φωτο απο τα cosplay που εχεις κανει. Πραγματικα εχεις ταλεντο.
Dec 23 2009 17:53
Photo

~*memole*~ → Tomodachi2

tomo tomo, may i ask u one thing? :ureshii: ithela na s po exo psithei me to jigokou shoujo apeira kai me psinei kai o kollitos m na to kano cos, alla ithela na se rotiso prota epeidi to xeis kanei idi esy. Thelo na kano ti school uniform version though, is it ok with you tomo chan ? ^^ auto to anime milame...
Dec 06 2009 03:52
Photo

Black Rock → Tomodachi2

χαίρετε παρακολούθησα το θέμα με τα κοσπλει και χρειάζομαι την βοηθεια σου σε κατι. θέλω να φτιάξω ένα φιόγκο σαν αυτόν που φαίνεται εδώ [URL="http://i585.photobucket.com/albums/ss297/renas_taking_you_home/FredericaBernkastel.jpg?t=1259912137"]click[/URL] κατάφερα να φτιάξω την κορδέλα όμως δεν μπορώ να κάνω τον φιόγκο όπως δείχνει. Έχεις μήπως καμία συμβουλή να μου δώσεις;
Dec 04 2009 09:38
Photo

evaofadawn → Tomodachi2

Λία σε παρακαλώ να αφαιρέσεις το post στο οποίο αναφέρεσαι σε μένα κ την ιδέα μου για το bleach cosplay group. Μπορεί εσύ κ κάποιοι άλλοι να το ξέρουν αλλά δεν θέλω να το μάθουν περισσότεροι, κ θα ήθελα να με είχες ρωτήσει πριν βάλεις hints.
Nov 14 2009 20:00
Photo

Ren_Sucks → Tomodachi2

sally mmm!!!!!! gynaika xD o Jack 3imai :P riii htn toco t3l3ia x8c!!!! otn mp3ic ct3il3kana link g pics ap t party!!
Nov 14 2009 15:42
Photo

Neuro → Tomodachi2

euxaristw gia ta sxolia s ^_^ makari na ekselexti kala to thread. Ean exeis na mou protinis na kanw kapoies alages sto arxiko m post pes m ^_^ .
Nov 14 2009 14:52
Photo

Lucy-Nyu → Tomodachi2

:) oson afora to na ginoun kai alla omadika,etoimazoume siga siga omadiko Rozen Maiden(eimaste 5 ews twra),apla edw opws eixes pei einai mono ya ebay,kai dn 3eroume pote 8a xoume oles ta kostoumia mas.sun to oti oi koukles tou rozen maiden einai 8 opote to brhka perito na to anakoinwsw :),
Nov 11 2009 15:20
Photo

MisaYoshiko → Tomodachi2

μηπως ξερεις απο που θα κατεβασω το commitment?
Oct 20 2009 23:49
Photo

QueenofHearts → Tomodachi2

To cosplay δεν είναι μόνο για ανθρώπους.. [url]http://www.anime.gr/forums/album.php?albumid=229&pictureid=9633[/url]
Sep 17 2009 00:14
Photo

gogetasjj4 → Tomodachi2

ορίστε το msn μου [email]metalg0ku@hotmail.com[/email] αν δεν μπορείϛ μεσο μσν πεϛ μου να στουϛ ανεβασο κάπου
Aug 02 2009 16:01
Photo

alex90 → Tomodachi2

τομο-τσαν. να σου κανω μια ερωτιση??? ιδα οτι στα κοσπλει που κανεις βαζεις και φακους στα ματια. και ιδου η απορια>απο που αγοραζεις αυτους τους περιεργους φακους???και ποσο κοστιζουν??? ^^ευχαριστω
Jul 10 2009 14:04
Photo

Glastenen → Tomodachi2

τομο-τσαν, ελπίζω να ξέρεις τον δημιουργό του [URL="http://www.youtube.com/watch?v=UpChJ_iBWqs&feature=player_embedded"]βίντεο που πόσταρες[/URL] γιατί έχει μία [B]φωτογραφία μου μέσα [COLOR=Red]που δεν κάνω καν κοσπλέι![/COLOR][/B][COLOR=Red]![/COLOR] αν ήταν με κοσπλέι οκ νο προμπ, αν και [U]θα έπρεπε να είχε ερωτηθεί κάποιος πριν βγει η φάτσα του στην τούμπα[/U] (και δεν ξέρω και αν έχουν ερωτηθεί οι φωτογράφοι). άλλο να ανέβει στου σπιντ το μπλογκ που το ξέρω, άλλο να διακινείται και άλλου χωρίς να έχω ιδέα.
Jun 08 2009 22:26
Photo

QueenofHearts → Tomodachi2

Εντάξει. Αυτή τη φορά οι διαφημίσεις του Jumbo δεν είναι τόσο καταστροφικές...
Apr 06 2009 11:08