Community Status Updates
IreneTheCardcaptor → Tomodachi2
Μωρέ το ξέρω ότι είναι από αυτό το anime. Αυτό είναι το σωστό; Γιατί έχει πολλά. (Μη μάθω λάθος τραγούδι XD) Πάντως αυτό είναι υπέροχο, με άγγιξε!
Mar 06 2010 13:21
ΟΚ! Το τραγούδι που μου είπες είναι ένα που λέει στο ρεφρέν inori wa toki koeru και έχει να κάνει με anime που λέγετε Romeo and Juliet? Για να δω αν ακούμε το ίδιο! Έχει πολλά με αυτό το τίτλο και μπερδεύομαι. Και δε μας νοιάζει αν δε ντυθούν οι άλλοι. Εμείς για μας θα ντυθούμε! :D
Feb 28 2010 19:18
Tenshi → Tomodachi2
Σορυ που αργησα να απαντησω, απλα εχω πολυ δουλεια.
Εδω μπορει να ριξει μια ματια και να διαβασει καποια πραγματα, νομιζω πως λεει κατι. Ειναι πολυ εγκυρη σελιδα, ( δεν σου δινω καποια που απλα πατας στο google "στειρωση γατας" ). Ειναι βεβαια στα αγγλικα, ελπιζω να του κανει.
[URL]https://www.bsava.com/membersarea/multievents/layout5.asp[/URL]
Αν χρειαστεις οτιδηποτε μη διστασεις να με ρωτησεις! :)
[B](edit)[/B] Εχω την εντυπωση πως απευθυνεται αποκλειστικα σε κτηνιατρους, αλλα παιζει να βρει κατι.
Θα βρω και καποιες αλλες σελιδες, απλα θα πρεπει να ψαξω τα bookmarks μου.
Feb 25 2010 12:02
Tomodachi2
Στις 20/03 δεν θα ειναι αποκλειστικα cosplay όπως ειναι αλλες φορες. Μην τους μαζεψεις για cosplay και εισαστε μονοι σας και ξενερωσετε. Δες εδω [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8261"]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8261 [/URL]
τι ακριβως θα υπαρχει και καλυτερα προετοιμασου για το καραοκε στο οποιο θα μαι και γω
Feb 25 2010 04:59
Sou mazeuw kosmo gia to cosplay! Egrapsa ton xaderfo m mesa! 8eloun ki alloi na er8oun! :D 20 Marti den einai? Kai opote einai steile m to msn s na se kanw add!
Feb 23 2010 19:54
Lia-san, eimai i Eirini, i ma8itria t Giorgou sensei! Kane me add :D
Feb 21 2010 11:08
Namida → Tomodachi2
Θα είναι όλα έτοιμα, μην ανησυχείς. Απλώς περιμέναμε κάποιες απαντήσεις ακόμα, πριν ανακοινώσουμε. Θα ανοίξουμε θρεντ αύριο
Feb 20 2010 23:36
Night Wizard Seal → Tomodachi2
Respect και Συγχαρητήρια για το 3kyu δίπλωμα. Και εις ανώτερα :)
Feb 18 2010 14:43
Tomodachi2
Α, σε παρακαλώ! Εκεινο το μερος το εχω...Ιερό Τέμενος!
Με πλυμένα ποδάρια μπαινουνε όλοι...!
Feb 11 2010 02:56
Yo! Master → Tomodachi2
[quote=Tomodachi2;364968]Η "Υπηρεσία Ανεμιστήρων" *
fan-picture ειναι ρε μαγκούφη! Μες το ανιμε φοράει σόρτς κανονικα.
Θα ντυθεις τίποτα?
[SIZE=1][I]*fan service [/I][/SIZE][/quote]
ku ku ku ku ku :bleh:
Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Δουλειά, γεμάτο λοιπό πρόγραμμα, & ομολογουμένως ένα burn-out από το όλο effort με τον Axel amounted το that - δεν είμαστε όλοι ικανοί να παράγουμε γαμάτα cosplays σε βιομηχανικούς ρυθμούς, alas... ;) :)
Οπότε εκτός άμα με πιάσει καμία ξαφνική πώρωση μέσα στη βδομάδα για κάτι manageable, μπα.
Από την άλλη σκέφτομαι να ξαναβάλω του Axel. Θεαματικό για τη μέρα & την πορεία μας μέσα στην πόλη! Αλλά κάπως lame 2 συνεχόμενα πάρτι με το ίδιο κουστούμι. Είδομεν.
Υ.Γ. Looking forward για το δικό σου, όπως πάντα. Ακόμη & αν έχει σορτσάκι. :tongue2:
Feb 06 2010 17:19
Wabbit → Tomodachi2
Hello Lia-chan. Βασικά δεν ενδιαφερόμουν να κάνω την CC, απλώς εννοούσα ότι θέλω πολυ να δώ πώς θα το κάνεις εσύ! Εξάλλου εγώ ενδιαφέρομαι παραπάνω για Euphemia Li Brittania, όταν μπορέσω θα την κάνω!
Feb 02 2010 19:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed