Community Status Updates
WillOfTheD → matassos
apo larisa...ntax se mas teleutaia kati ginetai prin apo kana 2 vdomades eixame 12o xamos egine,alla allo na eisai sth rap prwteuousa ths xwras kai na exeis kathe vdomada live...an kai opws eixe pei se mas otan irthe o 12os sthn eparxia gia auton akrivws to logo tous ektimame kai perissotero kai to xairomaste pio polu mias kai den tous exoume kai toso suxna...pantws prepei na einai ola ta lefta na vlepeis olous tous rappers se mia nuxta,eidika tous bdc pou imo einai kai oi kaluteroi ston ellhniko xwro(poso mallon na tous vgazeis kai videos-fotos) :P
Dec 26 2011 00:29
matassos → WillOfTheD
καλα ναι, χαλαρα.. πλεον δεν ειμαι σαλονικιος (σπουδαζω ξανθη) οποτε ειναι λιγο πονος να κατεβαινω για lives. απο που εισαι? δεν εχεις location..
Dec 25 2011 20:55
WillOfTheD → matassos
:nanana:Eida kai kapoies alles alla oxi oles,tha tis dw me thn hsuxua mou otan mpw apo pc diko mou,pantws kai h idia h inka thn ektimhse deontws afou thn evale kai profile pic ;-) polu tuxeroi pantws eseis oi salonikioi pou exete to thhf kai ola ta lives,emeis edw ante 3-4 kala lives to xrono pou na metran :nanana:
Dec 25 2011 20:45
WillOfTheD → matassos
tis fotografies tis eixa dei prin apo kana 2 meres ap'to profile ths inka sto fb,kai vlepw matassos phptpgraphy kai amesws mou hrthe sto mualo to nickname tou sumforoumith :P eksairetikh douleia man!!!
Dec 25 2011 20:19
Fallen_Mpougatsa → matassos
Oh my God, τι ήθελες και το λεγες? Μάτωσαν τα χέρια μου σπάζοντας καρύδια!
Dec 23 2011 00:06
Fallen_Mpougatsa → matassos
Πφφφφ, και να φανταστείς δεν έχω πάθει κάτι φοβερό για πολύ καιρό!
Dec 22 2011 23:18
matassos → Fallen_Mpougatsa
εγω φταιω? οι κακιες γλωσσες που σε καθε meeting μου λενε ιστοριες πονου! :hihi2:
Dec 22 2011 23:11
matassos → Fallen_Mpougatsa
γτ να ζηλευεις τον αδερφο? ετσι και πας σε στρατοπεδο θα προκαλεσεις πυρινηκη καταστροφη :hihi2:
Dec 22 2011 22:47
matassos → mono
ξαναδειλωνω αθωος και σου στελνω προσωπικο μηνυμα τι ζητησα απο τον prince, δες τι εκανε και κρινε
Dec 18 2011 12:51
mono → matassos
Την ιστορία που εσύ ζήτησες να πει και αυτός λανθασμένα είπε.
[quote]''Μπορει να ημουν ενας αχρηστος που τοσες μερες βαδιζα στα κουτουρου και δεν καταφερνε ν ανακαλυψει κανεναν ενοχο, και την μερα που ανακαλυψα την ενοχη του kuroko να πεθανα πριν προλαβω να τον ξεσκεπασω[/quote]Αγάπη μου μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου. Από δω συνάγεται ξεκάθαρα ότι είχες βρει μόνο έναν. Έτσι όμως χαλάτε το παιχνίδι των δολοφόνων που περίμεναν κάποιοι να την πέσουν στην Mariya επειδή νομίζουν ότι την είχες βρει και την είπες πριν πεθάνεις και χαλάει και το παιχνίδι των αθώων καθώς χάνουν την χαρά της ανακάλυψης.
Δεν είναι ότι μου χάλασες εμένα κάποιο επειχείρημα. Εγώ από τον προηγούμενο γύρο έλεγα ότι δεν είχες βρει την Mariya. Είναι ότι κάνατε κάτι εκτός κανόνων αποκαλύπτοντας μια πληροφορία που δεν έπρεπε.
Εμπάσει περιπτώσει ό,τι έγινε, έγινε. Δεν πιστεύω ότι κάνατε κάτι επίτηδες.
Dec 18 2011 12:31
matassos → mono
ο ιδιος ο αφηγητης το καρφωσε αυτο πριν απο μενα με την ιστορια του φαντασματος..
edit ασε που λεω σαφεστατα "μολις βρηκα δολοφωνο" δεν λεω τιποτα για 1 δολοφονο κλπ.. τεσπα μικρης σημασιας, καταλαβαινω τι θες να πεις και σορυ αν σου χαλασα καποιο επιχειρημα..
Dec 18 2011 03:58
mono → matassos
Ότι είχες βρει μόνο τον Fandom. Τέσπα βαριέμαι να σου εξηγώ τώρα γιατί αυτό ήταν λάθος. Αν δεν το καταλαβαίνεις μόνος σου 8α σου εξηγήσω αύριο.
Dec 18 2011 03:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed