Community Status Updates
matassos → Fallen_Mpougatsa
lol δεν ειμαι βρε χαζη.. τωρα τελευταια το χαζευω 1 φορα τη μερα για να λεμε ******** με τους φιλους που τωρα αρχισαν να ανακλυπτουν τα meme χαρη σε αυτο..
παντος και να μουν δεν θα ντρεπομουν να το πω :P
Jan 29 2012 23:28
Fallen_Mpougatsa → matassos
[QUOTE=matassos;558899]u got me , καθε 20 λεπτα εκει ειμαι :nosey:[/QUOTE]
You're not alone...
Jan 29 2012 20:44
matassos → Anelis
ε νταξυ εγω δεν θα το ρισκαρω να παρω κατι τετοιο, ειπαμε creepy creepy αλλα οχι και ετσι :P αντε εσυ εισαι κοριτσακι δικαιωλογησε :nanana:
/hides the pink box with the ponies under the bed
Jan 28 2012 03:05
Anelis → matassos
Awww so cute!
Εγώ στις γιορτές δεν άντεξα και πήρα 2 μικρά πόνι από τα τζάμπο (rainbowdash & pinky pie ofc) για να τα βλέπω και να χαίρομαι XD
Jan 27 2012 18:45
matassos → Anelis
[IMG]http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2011/294/8/0/pony_contaminated_area_by_wolfjedisamuel-d4dhm0i.jpg[/IMG]
αφισα για την πορτα μου! :awww:
Jan 27 2012 18:15
Anelis → matassos
[SPOILER][IMG]http://images.cheezburger.com/completestore/2011/9/14/f8b5ddff-ecb5-496c-974c-7af39bce17df.jpg[/IMG][/SPOILER]:awww:
Jan 27 2012 17:55
matassos → Fandom
μμμ κρυαδες...
[spoiler][IMG]http://blogs.msdn.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-01-37-35-metablogapi/5852.haters18_5F00_27813481.jpg[/IMG][/spoiler]
Jan 07 2012 22:18
Fandom → matassos
Euxaristw r na sai kala ... asta na pane me auto t onoma alla dn paraponiemai 8a mporouse na htan k xeirotera ... fantasou na me legan anastash , dn 3erw auto t onoma panta m 8umize tasaki :P
Jan 07 2012 21:23
WillOfTheD → matassos
πσσσ νταξ b-real ειναι ολα τα λεφτα,ειδικοτερα τα τραγουδια που εχει κανει με cypress hill μετραν ασχημα και τι δε θα'δινα να τον δω live!!!!!οι psycho realm δε με ξετρελαινουν,αλλα κατι λεν...
οσον αφορα τους bdc γουστα ειναι,εμενα προσωπικα μ'αρεσουν πολλα τραγουδια τους(οχι ολα)για τους λογους που σου ειπα και πραγματα που αλλοι τα βλεπουν ως μειονεκτηματα εγω τα βλεπω ως προτερηματα...το playlist που μου'στειλες θα το τσεκαρω παντως,ειδικα απο ψυχοδραμα και ταφ λαθος θελω να ψαχτω περισσοτερο...
btw σου'στειλα request στο fb,κανε με add...
Dec 28 2011 15:04
matassos → WillOfTheD
και γω τα λατρευω εκεινα τα 2 τραγουδια με τους τιτλους απο ναρουτο αλλα περα απο κανα 2-3 αλλα ολα τα υπολοιπα τα βρισκω πολυ κουραστικα, ειδικα το "καινουργιο" cd δεν αντεξα να το ακουσω ολο
bpeis δεν μαρεσουν.. ψυχοδραμα ψαξε και θα βρεις γαματα κομματια, δοκιμασε και μονο του αγνωστου χειμωνα να ακουσεις.. ladose εχουν καλα αλλα δοκιμασε τα παλιοτερα τους και του ραψωδου.. επισις αξιζουν με τα χιλια ορθολογιστες (αμα ερθουν για live ΜΗ το χασεις). flowjob και ο anser (ο τραγουδιστης τους) αξιζουν και ηρωας. τελος δοκιμασε να ακουσεις υπονοια ονομαζονται low bap αλλα δεν ειναι αυτο που φανταζεσε και αξιζουν
γενικα μπορεις να ριξεις μια ματια σε ενα random playlist π εχω στο youtube για να ψαχτεις απο ελληνικα [url]http://www.youtube.com/playlist?list=PL70DAD5B15FD6E13C[/url]
Θεσσαλονικη σε παρουσιαση δισκου ή τελος παντον 1-2 συγκροτηματα αν ειναι θα βρεις τη λογικη τιμη των 10 ευρω.. στα υπολοιπα 12-15+ και πανω οποτε με το ταξι που θα αναγκαστεις να παρεις συνηθως ενα 20 το χρειαζεσε αρα το σκευτεσε αν θα πας.. ναι ερχονται και ξενοι , περα απο το thhf που παντα φερνει , αλλα μη νομιζεις συχνα, εγω πηγα μια φορα για φωτογραφιες b real & psycho realm πριν ενα μηνα (χωρις να εχω ιδεα απο τα τραγουδια τους :hihi2:)
Dec 27 2011 02:33
WillOfTheD → matassos
koita gia auto pou les gia thn pseutomagkia twn bdc,kati pou me xalaei apisteuta einai to oti prowthoun tooooso polu ta narkwtika(me apokorufwma ton mani na exei ftasei na milaei gia surigges)ntax aisxos pragmatika...par'ola auta mou aresei apisteuta to style twn tragoudiwn tous kai h lektikh deinothta pou anamfivola katexoun opws epishs kai h gamatosunh twn stixwn tous,to oti einai psagmenoi kai leitourgoun polu kallitexnika,einai prwtotupo ston ellhniko xwro na onomaseis ta 2 sou album me titlous apo batman kathws kai na dwseis manga-related onomasies se tragoudia sou(profanws mono kourastika de tha ta xarakthrixa :P)...twra egw anekathen akouga kseno rap,me thn ellhnikh skhnh exw asxolithei ligo kairo kai den mporw na pw pws eimai idiaitera psagmenos,par'ola auta ap'ta oliga pou exw psaksei den exw vrei crew me to opoio na th vriskw toso oso me tous bdc kai psuxodrama pou eixa akousei oti exoun psagmeno kai underground stixo,me xalan kapws oi fwnes...ladose einai gia liga pragmata,kai bpeis eixan na vgaloun disko kamia 10etia...oute me fullface-giants ksetrelathika...
twra gia tis times twn lives pou les den exw paei se live thesalonniki gia na kserw,pantws edw se ola h timh einai 10 euro kai nai de xreiazesai taksi(an kai to club sto opoio ginontai einai sthn allh akrh ths polhs kai egw apexw kana 40lepto apo ekei :P)opote ontws sumferei arketa...epishs omg erxontai kai ksenoi rappers se esas??
Dec 27 2011 01:31
matassos → WillOfTheD
[QUOTE]alla allo na eisai sth rap prwteuousa ths xwras kai na exeis kathe vdomada live...[/QUOTE]εχεις αδικο εδω :P το πολυ 2 φορες το μηνα να εχει live hip hop και αυτο πολες φορες να μην ειναι και βολικο οικονομικα (μιας και ειτε συνδιαζονται πολα groups οποτε αυξανουν την τιμη είτε ερχονται ξενα ονοματα που δικαιολογητε και εκει ψηλη τιμη + τις περισοτερες φορες χρειαζεσε ταξι για να φυγεις απο το χωρο του live οποτε παραπανω εξοδα) συνεπως τι να το κανω αν γινονται συχνα αλλα δεν μπορω να παω (σκευετε ο μεσος ακροατης)
αντιθετα στις μικρες πολεις για να μαζεψουν κοσμο μειωνουν την τιμη (+μικρες αποστασεις) οποτε οταν θα γινει δεν εχεις λογο να μην πας
τωρα στην Ξανθη αποτι εχω καταλαβει γινονται ελαχιστα.. τα πιο πολα Καβαλα οποτε θα χρειαστει να βρω καποια λυση να πηγαινω εκει :nanana:
[QUOTE]pantws prepei na einai ola ta lefta na vlepeis olous tous rappers se mia nuxta,eidika tous bdc pou imo einai kai oi kaluteroi ston ellhniko xwro[/QUOTE] ναι, μωρε καλα ειναι αλλα ψοφας απο την κουραση.. και θα διαφωνησω για το τελευταιο :P καλουτσικοι οι bdc αλλα πολυ μαγκια χωρις λογο και πολυ κουραστικα τραγουδια
[QUOTE](poso mallon na tous vgazeis kai videos-fotos)[/QUOTE]και εδω θα διαφωνησω :P φωτογραφικα δεν εχει τοσο ενδιαφερον το χιπ χοπ οσο αλλα live (εξαρτατε απο το συγκροτημα βεβαια), ειδικα τωρα τελευταια εχω βγαλει φωτο σε τουλαχιστον 3 hip hop live και αρχισε να μην με τραβαει τοσο (επαναλβανομενα μοτιβα χωρις φωτογραφικο ενδιαφερον, ειδικα στο φεστιβαλ που εβγαζα 16 ωρες) οποτε σε 3-4 μηνες παλι (αποτι στιγμη που δεν εχω και εσοδα απο αυτο και το κανω εντελως γιατι μαρεσει.. τωρα αν προκυψει κατι αλλο.. :himitsu:)
Dec 26 2011 18:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed