Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lebw → papp0us

Πωπω και εγω το ειχα ακουσει το spoiler αυτο, πραγματικα ενα απο τα χειροτερα που μου εχουν πει μεχρι σημερα. Αυτη που γραφει το NANA ηταν στο νοσοκομειο εδω και περιπου εναν χρονο γι' αυτο ηταν σε hiatus, απο οτι λεγεται θα βγει το καινουργιο chapter καπου τον Ιουλιο (μακαρι). Παλι καλα που ειναι καλα η γυναικα και δεν πεθανε *φτου φτου φτου* γιατι αν συνεβαινε αυτο it would REALLY suck. Λοιπον, θα τα παμε πολυ καλα μου φαινεται, δεν ξερω ποια shoujo και ποια shonen εχεις δει, αλλα την αποψη σου επι του θεματος την θεωρω σωστη και ξανασυμφωνω. :P Δεν νομιζω πως ειναι θεμα φυλου, βασικα ειναι αναλογως τι θελει να φτιαξει ο καθενας, γιατι πιστευω και πως μια γυναικα μπορει να φτιαξει ενα αναλογο "Naruto" και ενας αντρας (με μεγαλυτερη ευκολια θα ελεγα) ενα αναλογο "Sailor Moon". Αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο! :P Tωρα για τα yuri κ' τα yaoi, τι να πω μπορει οπως λες να ειναι παρεξηγημενες οι σχεσεις στα anime αλλα σε αυτον τον τομεα ειναι λιγο πολυ τραβηγμενο don't you think?
Jun 07 2010 23:03
Photo

papp0us → Lebw

Έχω δεί πάρα πολλά shoujo(τα καλά δηλαδή) Το οτι δίνουν βάση στη γυναικεία ψυχολογία δεν σημαίνει οτι ολο το υπόλοιπο Cast είναι gay.. Ειδικά το Nana έχει τον αγαπημένο μου και πιο "αληθινό"αρσενικό χαρακτήρα σε ανιμε, τον Nobuo! Γενικά το θέμα σχέσεων στα anime είναι παρεξηγημένο, γιατι έχουν θέματα που στα χωριά μας ειναι ταμπού(και στις πόλεις μας να μη σου πω) Βέβαια υπάρχουν και anime που είναι ακραία (yuri,yaoi) και δεν μπορείς να τα δεις αμα είσαι του ίδιου φύλου. Για το Nana δεν άρχισα το Manga ακόμα για 2 λογους. Α) είναι stalled δεν ξέρω και εγώ για πόσο καιρό ακόμα, και αν δεν έχει τέλος, μου είναι δυσκολο να το ξεκινήσω.Β) έχω φάει το απίστευτο spoiler οτι [SPOILER]ο Ren τινάζει τα πέταλα[/SPOILER] και έχω ξενερώσει. Γενικά, τα καλά Shoujo είναι καταπληκτικά anime, ενώ τα καταπληκτικά Shonen είναι καλά anime..(με εξαιρέσεις βέβαια) Δυστυχώς οι γυναίκες τα πάνε καλύτερα με το γράψιμο:P
Jun 07 2010 22:42
Photo

Lebw → papp0us

Ενα σου λεω, που να διαβασεις το manga εκει ΔΕΝ φανταζεσαι τι γινεται, αλλα ειναι οντως πολυ "γυναικειο". Και με αυτον τον χαρακτηρισμο δεν εννοω μονο το γεγονος οτι εχει bishounen μεσα, ουτε οτι καποιος απο τους πρωταγονιστες αποφασισε να το γυρισει και παει με αντρες αλλα ουτε και οτι ο Ren ή o Takumi ή ο οποιοσδηποτε αποφασισε να παντρευτει την αδερφη του οπως γινεται σε μερικα shoujo anime. Απλα το λεω γιατι τα shoujo ειναι λιγο παρεξηγημενα...:bahhh: (Δεν ειπες τιποτα, απλα επειδη ειχα προσφατα μια αναλογη συζητηση, καποιος ειχε την ιδεα πως τα shoujo ειναι μοναχα του παραπανω περιεχομενου, για αυτο διευκρινιζω.:P) Anyway εχει φοβερο plot. [I]"Πολύ πιο δυνατά συναισθήματα σου περνάνε απο οτι το χολιγουντ και ας είναι ζωγραφιές!"[/I] That's exactly my point, δεν θα μπορουσες να το πεις καλυτερα.
Jun 07 2010 22:21
Photo

Lebw → papp0us

A, εχει και το After Story μαλιστα. Αρα οντως θελει τον χρονο του. Και οσο για την μουσικη, εχεις δικιο, στα περισσοτερα anime τετοιου τυπου η μουσικη τους σε συνδυασμο με τους διαλογους [αν αξιζουν] ειναι πακετο δυστυχιας. Δεν ξερω, γενικα τα love story και τα psychological ποτε δεν με αγγιζαν [i mean you know movies etc.] μεχρι που αρχισα να βλεπω anime. Ειναι αλλο το κλιμα? I really don't know... Παντως, για μενα, το απολυτο anime για να το δεις οταν εισαι στα "καλα" σου ειναι το ΝΑΝΑ (αν το ξερεις), τοσο κλαμα απλα δεν υπαρχει. [ειδικα στο manga]
Jun 07 2010 21:47
Photo

papp0us → Lebw

Ούτε εγώ ήξερα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΕΤΟΣ ΔΕ Σ'ΑΦΗΝΕΙ!!:D Γενικά καλά τα ξέρεις, και εγώ αναίσθητος είμαι, αλλα οταν το δεις θα με καταλάβεις είναι 2 σημεία που σε καταχαντακώνει το καταραμένο.24 είναι το Clannad, και άλλα 24 το Clannad After Story; 48 στο σύνολο.. είναι πολλά, και ολο το after story είναι μια κατάθλιψη.. γι'αυτο σου λέω.. μαζευε δυνάμεις:P
Jun 07 2010 21:25
Photo

Lebw → papp0us

HAHA! XD Ωστε ειναι το μονο πραγμα που σε πηραν τα ζουμια? My god, i think i have to reconsider. :oo: No offence αλλα δεν ξερω και πολλα "αρσενικα" που να κλαινε σε τετοιου ειδους anime. Μπα, δεν ειναι μεγαλο... τι ειναι 24 επεισοδια? Σε μια μερα το ειδες ολο! :P Aν και σου λεω το εχω δει μεχρι την μεση περιπου, επεισοδιο 11 αν θυμαμαι καλα, αλλα ειναι και τα ψυχικα αποθεματα που ανεφερες, που δεν μου βρισκονται αυτην την στιγμη. Αλλα για τα Dango και μονο i promise οταν τελειωσω τις εξετασεις, θα το δω σιγουρα. [βασικα μπορει και νωριτερα... :unsure: Μαλλον η εγκεφαλικη επιβολη σου με επηρεασε...:P]
Jun 07 2010 20:29
Photo

papp0us → Lebw

Μη διαβάσεις Spoiler θα χάσεις τεράααστιο κομμάτι. Το After Story είναι μια μόνιμη κατάθλιψη.. Είναι το μόνο πράγμα(ταινίες,anime, και οτι άλλο θες) που με πήραν τα ζουμιά! Ούτε για το τέλος σου λέω τίποτα, αλλα αξίζει να το δεις 1000%. Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο μεγαλούτσικο αλλα αμα βρεις ώρα και έχεις ψυχικά αποθέματα, ρίχτου μια.Είχα φάει ένα μεγάλο Spoiler για το after story, αλλα παρόλο που το ήξερα οτι θα γίνει, στην φάση αυτή κοπάναγα το κεφάλι μου στον τοίχο. Δες το, δες το, δεεεεες τοοοο(εγκεφαλική επιβολή :D ) Γιατι να φρικάρω; και που ξέρεις το Dango φτάνει:P Dango connecting people!
Jun 07 2010 18:09
Photo

Lebw → papp0us

HAHAHA, ενταξει μωρε τις πιτζαμες δεν τις βλεπει και πολυς κoσμος! :P Θα μπορουσες να τις ειχες αγορασει! Καλα τωρα να δωσεις 70 ευρω για να ακους το Dango Dango απο ενα κουτι ειναι λιγο too much... Οσο για το anime [το αισθανομαι οτι προκειται να φρικαρεις] αλλα το εχω αφησει εδω και πολυ καιρο στην μεση και δεν λεω να αξιωθω να το συνεχισω. Μαλλον το γεγονος οτι ξερω ηδη οτι ειναι δυσαρεστο να μην με κανει να θελω να το δω. [δεν εχω διαβασει spoilers απλα ξερω οτι δεν ειναι και πολυ ευχαριστο]
Jun 07 2010 14:45
Photo

papp0us → Lebw

Ελα ντε! είχα βρει και Dango πιτζάμες στα Jumbo μια εποχή, αλλα ήτανε too much να κυκλοφορεί ολόκληρο γομάρι με τα Dango:P . Εντόπισα και ένα musicbox που έπαιζε το ending , αλλα το είχε δώρο μόνο ένα DVD του Clannad που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και στο μόνο Site που το βρήκα έκανε 70 ευρώ.. αντε γεια δηλαδή! Εντωμεταξύ κάθε φορά που το ακούω το Dango kaizoku(η κάτι τέτοιο) παρόλο που είναι παιδικό, με πιάνει κατάθλιψη γιατι θυμάμε τη σειρά :P Thanx και για το request!
Jun 07 2010 12:52
Photo

Lebw → papp0us

Hehe, ναι! Αγαπησα τα dango απο την 1η στιγμη που ειδα το ending, εχω λιωσει να το βλεπω στο youtube, μεχρι και το τραγουδακι κατεβασα! :P Τα dango βγαζουν την βρεφικη μας ηλικια στην επιφανεια, δεν εξηγειται αλλιως! XD
Jun 07 2010 12:03
Photo

papp0us → Lebw

^-^ Dango banzai!! αα ρε Clannad τι μας έκανες:P
Jun 07 2010 11:47
Photo

Lebw → papp0us

Το Dango στην Signature ειναι απλα υπεροχο. *_*
Jun 07 2010 11:35
Photo

Lebw → .morgenstern

HAHAHA! Ε, καλα μη φανταστεις, ολοι οσοι δινουν εξετασεις αυτη την εποχη τα ιδια περνανε! :P :hahaha: O ιδρωτας του Τill με ζελε? Πωπω, που το σκεφτηκες??
Jun 06 2010 15:03
Photo

.morgenstern → Lebw

O Till όταν ιδρώνει είναι τρομακτικός! Στο Live του Volkerball μου έδινε την εντύπωση πως ο ιδρώτας του είναι ζελέ! Αυτές τις μέρες έχω μονάσει... Διαβάσματα και φαΐ μόνο οπότε σπάνια μπαίνω και στο net και έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις! Θα πάνω να κάνω το προσκύνημα Shikoku να σώσω την ψυχή μου μου φαίνεται :P
Jun 05 2010 11:38
Photo

LethalMike → Lebw

check my thread at music section :P
May 22 2010 15:43