Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

papp0us → Lebw

Ιάπωνας με πρόθεση να μιλήσει Ελληνικά, είναι εξίσου lol κατάσταση με βλάχο να προσπαθεί να μιλήσει Γαλλικά. Tο Fail είναι υπογεγραμένο. Έχουμε πολλά σύμφωνα, δεν υπάρχει ελπίδα:P Για του Ouran... παλεύω με νύχια και με δόντια να μην το κάνω drop.. Στο 80% της διάρκειας του, έχει απίστευτο γέλιο( ο tamaki και τα twins είναι έπος, ειδικά στο επεισόδιο που είχαν πάει σπίτι της), άλλα έχει αυτές τις εκρήξεις gayness που δεν τις παλέυω.. I can stand one bishounen, even two... but 6 of them are just out of question... Και το βασικότερο είναι οτι και ο θυλυκός χαρακτήρας είναι ανδροπρεπής.. Προσπαθώ πάντως.. είναι τόσο αστείο που κάνω οτι μπορώ!!:if:
Ιούν 11 2010 19:47
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Lebw

Arigatou :blush2:
Ιούν 10 2010 10:38
Φωτογραφία

Lebw → 愛情のある中心

Πωπω, ζωγραφιζεις υπεροχα! Ειδικα το σχεδιο του Ren πανω στο θρανιο σου, ειναι απιστευτο!
Ιούν 09 2010 22:14
Φωτογραφία

Lebw → papp0us

Mαλιστα, εμμ I'm glad to hear that... :'D Aπλα δεν μπορουν να μιλησουν αγγλικα, πως οι Ελληνες δεν μπορουν να μιλησουν τα Γαλλικα με καλη προφορα, ετσι κι αυτοι δεν μπορουν τα αγγλικα. Πρωτα απο ολα δεν εχουν πολλα γραμματα απο αυτα που υπαρχουν στα αγγλικα, το πιο κλασσικο πραδειγμα: L= eru :P Ενα σου λεω, ασε τα ζαβαρακατρανεμια, εναν Ιαπωνα να προσπαθει να μιλησει Ελληνικα και πιστευω πως θα πεθανω απο τα γελια, αν και αν το σκεφτεις θα μπορουσαν να μιλησουν... καπως... :unsure: E και απο τα opening και μονο που εχεις ακουσει, νομιζω πως ειναι ξεκαθαρη η εικονα οτι δεν το εχουν με τα αγγλικα. Αν και μετα απο λιγο καιρο μπορεις να πιασεις κανα δυο λεξεις την ωρα που μιλανε Engrish. Ηaha, thanks! Κι εσυ με το ΝΑΝΑ κ' το Οuran, ακομα πιο μπροστα!
Ιούν 09 2010 21:11
Φωτογραφία

papp0us → Lebw

[QUOTE]My god your pervy side is coming out...[/QUOTE] No worries, του έχω κάνει Seal οσο και να μάχεται, κάθετε ήσυχος στο τέλος.:hypno: Και που προσπαθούν; Τα Engrish είναι επιεικώς απαράδεκτα!! Μα ούτε ένας Voice actor να μη μιλάει αγγλικά σαν τον ανθρωπο; [B]Κανένας[/B]; J music δεν πολυακούω ,γιατι δεν καταλαβαίνω φωνήεν, και δεν το αντέχω να ακούω τραγούδια που δεν ξέρω τι σημαίνουν. Μόνο κανα Opening αμα τύχει και μ'αρεσει ,που έρχονται μαζί με τις μεταφράσεις τους:P Πρέπει κάτι να παίζει με την αρθρωση των λέξεων τους. Δε μπορεί να τους έρχονται τόσο δύσκολα τα αγγλικά.. Που να τους βάζαμε να διαβάσουν και τα ζαβαρακατρανέμια δηλαδη.. Final Fantasy,Dango.. μπράβο κοπέλα μου, θα πας μπροστά στη ζωή σου:riiight:
Ιούν 09 2010 20:40
Φωτογραφία

Lebw → papp0us

Hehe, μπαα εγω δεν τα εχω φαει με το κουταλι, ελαχιστα εχω παιξει (που να ειναι 100% ιαπωνικα rpg), στο SNES θυμαμαι να ημουν καπου 4 ή 5 χρονων και να βλεπω τον ξαδερφο μου να καιγεται στο Mystic Quest... :P Γενικα οσα μπορω να θυμιθω τωρα που να εχω παιξει ειναι το FFVII, το FFXIII και το Valkyrie Profile. Kαλα τα dub των anime ειναι επιεικως απαραδεκτα. Και δεν εννοω τα dub σε φαση Kabamaru (which is absolutely awesome) αλλα σε φαση Death Note, man απλα δεν βλεπονται. Τι λες καλε που ειναι τσακωμενοι, προσπαθουν παρα πολυ οι καημενοι να τα πανε καλα με τα αγγλικα, αλλα απλα δεν γινεται, δεν ξερω αν ακους καθολου j-music αλλα μιλαμε πιστεψε με προσπαθουν ΠΑΡΑ πολυ. My god your pervy side is coming out... :'D
Ιούν 09 2010 20:20
Φωτογραφία

papp0us → Lebw

Ναι είδες βρήκα και κινούμενο Dango! Αυτό με τα Jgames που έρχονται στην Ευρώπη με φωνές απο διαφημίσεις του Jack Daniels είναι σαπίλα σκέτη. Είμαι γενικά και καμένος JRpg φαν, και τα έχω φάει με το κουτάλι. Οτι έχω βρει σε jrpg απο το Snes και μετά το έχω δοκιμάσει, αλλα όσα είχαν αγγλικό voiceover δεν τα αντεξα..Για Ιαπωνικά το γράψανε το κολοπαίχνιδο! Αστο ήσυχο!Αυτή η Square φταίει για όλα! Οπως και το 99% των Dub στα anime..ΛΟΛ! Είναι τσακωμένοι και οι Ιάπωνες με τα αγγλικά ! Τόσες παιχνιδάρες και δεν βγαίνουν ποτέ απο την Ιαπωνία και δε μεταφράζονται ποτέ. [QUOTE]Ποπουδακια να πετανε? XD That would be bothersome![/QUOTE] :emptyonexg1: λες; [SPOILER] :wooi2: νιεεεεεεεε![/SPOILER]
Ιούν 09 2010 17:04
Φωτογραφία

Lebw → papp0us

Αν εχεις αντιληφθει λιγο το παιχνιδι, κανεις save στα σημεια που πιστευεις πως αν κανεις κατι διαφορετικο (οπως να απαντησεις αλλιως σε μια ερωτηση, ή να πας δεξια αντι αριστερα λεω εγω...) θα ξεκλειδωσεις αλλο τελος και τελειωσε η υποθεση, δεν χρειαζεται να το ξαναρχιζεις απο την αρχη, εκτος πια αν εχεις κανει μεγαλη πατατα. Ειναι μεταφρασμενα μερικα απο fans αλλα τα περισσοτερα οχι, ασε που σου βγαινει και η πιστη να τα κανεις να δουλευουν. Αμαν παντως, δεν μπορουν να εχουν και Ιαπωνικα και Αγγλικα? Ή το ενα γινεται ή το αλλο. Για παραδειγμα, οπως αυτο με το καινουργιο Final Fantasy, Ευρωπη και Αμερικη κυκλοφορησε μονο αγγλικα και δεν ειχε Ιαπωνικα με αγγλικους υποτιτλους. Παντα πιστευα, πως οτι βλεπω ή παιζω θελω να ειναι στην γλωσσα στην οποια φτιαχτηκε, αλλιως ξενερωνω απιστευτα! Καλα ε, το dango εβαλες για avatar picture ειναι ακομα πιο τελειο. Yay! Dango all over my page!!! :awww: Ποπουδακια να πετανε? XD That would be bothersome!
Ιούν 09 2010 16:43
Φωτογραφία

papp0us → Lebw

Βασικά μερικά έχουν μεταφραστεί απο Fans, οπως το Clannad(δεν περίμενες να το αναφέρω!!) Βασικά τόσοι otaku αμερικη και Ευρώπη μου φαίνεται παράξενο να μην βγαίνουν απο την Ιαπωνία.Τα πολλάπλά τέλη μου αρέσουν και εμένα, αλλα το να χρειάζετε να παίξεις ΟΟΟΛΟ το παιχνίδι για να δεις άλλο τέλος(που μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να δει το ίδιο!!) είναι too much for me. Ναι, αμα δεν υπάρχει ισορροπία ecchi και κανονικών anime, με βλέπω με ζουρλομανδία να βλέπω ποπουδάκια να πετάνε:P
Ιούν 08 2010 14:41
Φωτογραφία

Lebw → papp0us

Οπως τα λες ειναι. Αμα εισαι καμμενος με videogames δεν νομιζω να ειναι πολυ δυσκολο, να σου πω και το παραπονο μου, ειχα προσπαθησει να παιξω κι εγω ενα μια φορα (καμια σχεση το περιεχομενο του παιχνιδιου με το School Days) αλλα δεν μου δουλευε και οταν το εκανα να δουλευει εχανα συνεχως γιατι δεν καταλαβαινα τι εκανα λογω των Ιαπωνικων menu... :unlucky: Και φαντασου οτι γενικα ειμαι καμμενη με video games και ειδικα οταν εχουν πολλα τελη ειναι παραδεισος. :ureshii: [εξαρταται βεβαια και το παιχνιδι] Ετσι μπραβο καφριλα mode on! Kαι τα κοινωνικα καλα ειναι που και που, μη καει και το κεφαλι σου απο τα πολλα ecchi. (και δεν το λεω με κακια :P)
Ιούν 08 2010 10:50
Φωτογραφία

papp0us → Lebw

Βασικά ΌΛΑ τα ecchi-harem εχουν τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Μετά τα 2-3 πρώτα πάντα ξέρεις τι θα γίνει, παιδικοί φίλοι, όλες γουστάρουνε τον φλώρο και κανείς δεν ξέρει γιατί,μια tsundere, μια τύπισα με γυαλιά, μια αθλήτρια, κ.ο.κ, αλλα τι να κάνω.. είναι οντως τα γονίδια, δεν εξηγείτε αλλιώς :P Για το School Days έχω φάει ending spoiler και δε μου κάνει ορεξη να το δώ(τέτοια υπάρχουν ενα σωρό αλλωστε). Και το Clannad απο παιχνίδι σαν το School Days είναι.. Απορώ πως τα παίζουν αυτά τα games. 20-30 διαφορετικά τέλη και πρέπει να το παίζεις απο την αρχή για να βλέπεις κάθε τέλος! Μαστούρα! Vuze started, DMC is downloading:P αντε να πέσει και λίγο καίλα γιατι πολύ στα κοινωνικά το έριξα τελευταία :D
Ιούν 08 2010 01:25
Φωτογραφία

Lebw → papp0us

Γι' αυτο ακριβως δεν μπορω να τα παρακολουθησω, αν στα 400 τα 200 λεω εγω ειναι fillers ή μια μαχη να κραταει 15 επεισοδια, δεν αντεχω πραγματικα, μεχρι 100-150 το πολυ, πιο πολλα δεν τα αντεχει ο οργανισμος μου. :P Kαλα λογικο μου φαινεται να ψοφας για τετοιου ειδους, οπως και να το κανουμε it's in your blood, your nature. Τα ecchi εχουν κι αυτα την πλακα τους, αλλα απο ενα σημειο και μετα μου φαινονται σαν να γινονται σε ολα το ιδιο, boobs, misunderstandings, accidents that have boobs, panties and nosebleeds all over the place κλπ... Το Rosario+Vampire π.χ ηταν αρκετα ευχαριστο μπορω να πω, αλλα το Love Hina δεν αντεξα πανω απο 3 επεισοδια. To School Days απο την αλλη, ολο διαβαζα για αυτο και λεω τι σκατα ας το δω, (ειχα διαβασει και spoiler φαντασου) ε και το ειδα και εμεινα μ*λακας στο τελος. Θα το χαρακτηριζα εμμ ανατρεπτικο? [για harem παντα] Aν και ενας γνωστος μου, ειχε παιξει το παιχνιδι και μου ειπε πως ολα αυτα τα αγοροπαιχνιδα εχουν τουλαχιστον ενα τετοιο τελος, οποτε ειπα: "Α, οκ τοτε μου περασε απλα αδιαφορο." :P DMC καφρικο, μουσικο, αστειο, απλα ΤΕΛΕΙΟ. It's something that you MUST see, ειδικα αν εισαι ροκας-μεταλλας.
Ιούν 08 2010 00:19
Φωτογραφία

papp0us → Lebw

Μα αν είχαν σκοπό να δούν anime δε θα λέγανε τέτοια άκυρα. Απλά προσπαθούν να μας βγάλουν ή τρελούς ή ανώμαλους.. anyway, τους εύχομαι καλή τύχη:P αυτό με το σταμάτημα μην το λες.. το Naruto ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ! ολοι μεσα στο παράπονο είναι, αλλα το διαβάζουν και το βλεπουν σαν τρελοί:P Εμένα πάντως με αρέσει, όσο και αν σε ξενερώνει ώρες ώρες.. 400+επεισόδια δε μπορεί ολα να είναι καλά. ΑΑΑ Ecchi βλέπω με τον κουβά, βασικά αν έχει slapstick και ecchi το anime δε το αφήνω με τίποτα. Εκτός βέβαια αν είναι σαν τo Dragonaught και το ikkitousen που παλέυαν και πετιόντουσαν boobs δεξιά και αριστερά να μου λείπει! Το πολύ ecchi το κάνει μπούρδα. Για στυλ love hina, needless,midori days,seto no hayanome και έτσι ψοφάω:P To DMC το έχω waitlist, είμαι και ροκας αναθεμά με.. αλλα ολο κάποιο καλύτερο βρίσκω και το κάνω stall, τελευταία φορά έχασε απο το Beck, ενώ πριν απο αυτό είχε χάσει απο το Nana:P Είναι και κάφρικο,πρέπει να είναι must
Ιούν 07 2010 23:57
Φωτογραφία

Lebw → papp0us

Kοιτα, το να κρινουν μερικοι ηλιθιοι με αυτον τον τροπο, το μονο που δειχνουν ειναι πως δεν εχουν δει ποτε τους ενα αξιολογο anime [εννοωντας κατι περα απο Pokemon (τα οποια ειχαν φαση αρχικα), Naruto και οτι αλλη εμποριλα υπαρχει] ή οτι απλα δεν μπορουν να τα αντιληφθουν ή οτι δεν ειναι ανοιχτομυαλοι. Ι don't know, δεν με ενδιαφερει και ιδιατερα η γνωμη τους να σου πω την αληθεια, ο καθενας μπορει να βλεπει οτι θελει. Κι εγω εχω δει διαφορα, απο ecchi μεχρι seinen μεχρι οτι θες, [οπως το Claymore, το Detroit Metal City (το οποιο ηταν ΓΑΜ*ΤΟ), He is My Master, Love Love?, Mnemosyne και ελαχιστο Naruto κλπ.] Btw το Ouran ειναι ΤΕΛΕΙΟ. :awww: Εγω πιστευω με λιγη φαντασια κ' skills ολα γινονται. :P Aλλα με μια μονο διαφορα, αν ενα shounen anime δεν ειναι καλο, το κοινο του απλα σταματα να το βλεπει, ενω στα shoujo θα κατσουμε να παραπονεθουμε και να αναλυσουμε γιατι ειναι ετσι οπως ειναι και τι πρεπει να γινει για να αλλαξει αυτο, at least that's what i think. [οχι οτι θα γινει καποια αλλαγη] :P
Ιούν 07 2010 23:41
Φωτογραφία

papp0us → Lebw

ΤΑ yaoi και τα yuri είναι για "ιδιαίτερα γούστα". Σε οποιον αρέσουν καλώς, γούστα είναι αυτά, το κακό όμως είναι οτι οι απ'εξω κρίνουν τα shoujo και τα Shonen σαν yuri και yaoi. Πολλές φορές μάλιστα κρίνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το είδος των anime σε παραλληλισμο με τα yuri/yaoi, ίσως επειδή έτσι τους βολεύει. Σπαστικό μεν,Αναποφευκτο δε. Τα Shonen τα έχω δει σχεδόν ολα(αγοράκι γαρ) και απο τα Shoujo έχω δει τα καλύτερα(nana,skip beat,Ouran host club(αυτο το βλεπω τώρα) Kimi ni todoke, Bokura ga ita,lovely complex(αυτο μου άρεσε πολύ), βλέπω και το kaichu no maid sama,και μερικά ακόμα που δε θυμάμαι) Βασικά εγώ δεν θεωρώ οτι ένας άντρας μπορει να γράψει επιτυχημένα Shojo γιατι δεν έχει την ιδιοσυγκρασία(αν και κανα 2 που έχω δει απο αντρες ήταν αρκετά καλά, αλλα είναι εξαίρεση). Επίσης το naruto κάνει μπαμ απο μακριά οτι είναι γραμμένο απο αντρα, απο τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι θηλυκοι χαρακτήρες(χαζά, ηλίθια, σαν γλάστρες). Αν αυτό γινόταν σε ένα shoujo αυτομάτως θα ήταν για τα μπάζα, ενώ στο ναρουτο περνάει απαρατήρητο.
Ιούν 07 2010 23:16