Community Status Updates
Seirios → Zoro
oops....ti thimithika ti thimithika...
αγαπητέ ζορό στην γωνιά σου...μιλάει ο μάστερ τώρα..από το σαββάτο κάνεις ότι θες...μέχρι τότε είσαι στο έλεος μου..μη με κάνεις να το εκμεταλευτω...
Mar 08 2009 03:25
Seirios → Adventurer
έλα ρε συ σόρρυ που επεμβένω άλλα μόλις διάβασα το βι εμ σου στην τσουνάντε...επειδή εμένα προσωπικά μου την σπάει η νηστεία και το θεωρώ ανούσιο...λες ότι απαγορεύεται δια ροπάλου..λογικότατο..το θέμα είναι όμως..αν η νηστεία γίνεται για λόγους θρησκείας σε ορισμένους...ήρθε ο θεός και την απαγόρευσε? η μήπως η άνθρωποι? λες να πάει σε κάποιον πνευματικό...μήπως να πας εσύ? έχεις τελείος λάθος οπτική...για μένα η νηστεία δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν τρόπο που δημιουργήθηκε παλιά για να μάθουν τους ανθρώπους να τρέφονται σωστά...
Mar 08 2009 03:07
Seirios → MisaYoshiko
καλά ναι έχεις δίκαιο..είναι κάπως αργά για να αράξεις ώρα....
Mar 07 2009 00:59
Seirios → MisaYoshiko
ela sry tora girisa...
nai apo oti mou eipe o fingolfin den einai kalo...alla whatevvah...eipame gia to potaki meta paw :P
Mar 06 2009 22:21
Seirios → MisaYoshiko
ούτε εγώ πήγα δουλειά σήμερα...χεχε πάω μια βολτίτσα τώρα...ε εντάξυ μωρέ..από ότι μου είπαν είναι μλκίτσα...για το ποτάκι μετά έρχομαι κυρίως... :)
Mar 06 2009 14:09
Seirios → MisaYoshiko
καλα είμαι μωρέ...νυστάζω λιγάκι...ναι λογικά θα είμαι αλλά κατα τις 10 θα έρθω πάλι γιατί δουλέυω ως τισ 9.30...:/
Mar 06 2009 13:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed