Jump to content

Community Status Updates

Photo

ira paspartoo → evaofadawn

[FONT="Century Gothic"]ωωωωωωωωω με γειά την signature!![/FONT]:lovulovu:
Nov 29 2009 23:07
Photo

LNEnja → evaofadawn

[FONT=Franklin Gothic Medium]Hahaha~ να υποθέσω δηλαδή ότι καλά έκανα που σου έδωσα το θείο αυτο site... *drags pastes drags pastes...*[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]Φαντάσου τα πρώτα μου [SIZE=1]*coughsyaoicoughs*[/SIZE] από αυτήν τα είδα (yesh yesh~ είχα θερμό καλωσόρισμα στο field) φαντάσου τί έπαθα όταν το κατάλαβα ότι όλα είναι Itachi epicness... *jaw opens* :terror2:[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]Nιεχεχεε~[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]oo btw, έφυγες για Αγγλία να πας στον πρίγκηπα ή ακόμα περιμένει το παιδί? :hihi2: [/FONT]
Nov 28 2009 19:34
Photo

evaofadawn → LNEnja

hallo again! check my sig, will ya? har har har Me synarpases me to 8eiko sou dwro, k eipa na timhsw thn apisteyth ayth kallitexnida! TA SPAEI! h zwh mou, vrhke to nohma pou ths eleipe!!!!
Nov 26 2009 02:26
Photo

Lilia20 → evaofadawn

Hi~ Hi~~ ^..^ !! Πηγες αληθεια Τοκιο???? Χ3 Αχ, πες εντυπωσεις πως ηταν????? Add me if u want :3
Nov 23 2009 17:51
Photo

evaofadawn → ira paspartoo

hooray hooray γιουχουυυυυυ!!!!! ήρθες αδέρφι μου τρελό!!!!
Nov 15 2009 23:12
Photo

evaofadawn → Didi

Λήδα είναι ένα από τα υποψήφια-ονόματα-για-παιδιά-μου!! μάρέσει πολύ. εμένα Εύα, αλλά μάλλον θα το είχες καταλάβει..! anyway πάω για ύπνο σιγά-σιγά! τα λέμεεε!!!!
Nov 15 2009 05:59
Photo

Didi → evaofadawn

[COLOR=RoyalBlue][FONT=Book Antiqua][I][B]:ureshii: xexex τηλεπάθεια!!=Ρ Λήδα το όνομα by the way , but you can call me Didi!^^ [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Nov 15 2009 05:46
Photo

evaofadawn → Didi

flattered..*blush* .... κ εκεί που έγραφα για τον τρελό χορό, λέω "κ την άλλη την κοπέλα πως τη λένε όμως? ποια ήταν?" κ να που εμφανίστηκες στα καπάκια! χεχε
Nov 15 2009 05:41
Photo

Didi → evaofadawn

[COLOR=RoyalBlue][I][B][FONT=Book Antiqua]Αllo sexy nurse!!!:nbleed:[/FONT][/B][/I][/COLOR]
Nov 15 2009 05:22
Photo

evaofadawn → Tomodachi2

Λία σε παρακαλώ να αφαιρέσεις το post στο οποίο αναφέρεσαι σε μένα κ την ιδέα μου για το bleach cosplay group. Μπορεί εσύ κ κάποιοι άλλοι να το ξέρουν αλλά δεν θέλω να το μάθουν περισσότεροι, κ θα ήθελα να με είχες ρωτήσει πριν βάλεις hints.
Nov 14 2009 20:00
Photo

LNEnja → evaofadawn

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Εμαα ναι, τέτοια ιεροτελεστεία... Σε καταλαβαίνω! :smokingg: Άσε την νυχοβαπτική κοπελία μην αμολήσω κανα Hikaru να σε φέρει σουρνάμενη! (θα του πω να πάρει και το μανό μαζί...) :try: Μόλις τώρα το κανονίσαμε άμα πας και στο thread θα το δεις. Επισήμως πλέον Σάββατο 21/11 18:00 στο γνωστό μέρος! (aka θεατράκι) :hero: Μη και δεν σε δω εκεί γονατιστή 4 ώρες νωρίτερα, με τη λαμπάδα στο χέρι να προσκυνάς το Headquarter μας! :borednn9: Γίδι![/FONT]
Nov 11 2009 01:12
Photo

evaofadawn → LNEnja

ωωωωωω μωρ' τι μας λες? αποκλειστικά για μένα κ την εμπεριστατωμένη άποψη μου?!!! τότε λέω να 'ρθω!!!! εκτός.... αν τελευταία στιγμή αποφασίσω να βάψω τα νύχια μου.. κ καταλαβαίνεις, κάποια πράγματα είναι ιερά....:canthelp: σοβαρά τώρα, θα γίνει συνάντηση στις 21, το σάββατο? είστε απίστευτοι όλοι! τι να πω!:blingeye2: p.s. ποιον είπες γίδι, ρε μπάμια?:try:
Nov 10 2009 21:52
Photo

LNEnja → evaofadawn

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Yesh~ yesh~ καλώς με βρήκατε και από δω... Καιρός ήταν *nods* :congrats: Έπιασε το bitchin' της Στέφης τόπο φαίνεται και να 'μαι~ :bahhh: Λοιπόν γίδι κανόνισε να κατέβεις σε 2 βδομάδες Πάτρα γιατί κανονίζουμε συνάντηση αποκλειστικά για 'σένα! Έχουμε βρει και πολλές ιδέες όπως για blog και αφισοκόλληση για το club μας και θέλουμε την εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψή σας... :tensai: [/FONT]
Nov 10 2009 02:10
Photo

evaofadawn → LNEnja

wweeeeee!!!! kalws orises!! htan kairos pia, kalh arxh! plus, ti glykouli avatar!!
Nov 09 2009 19:59
Photo

evaofadawn → Erisadesu

xaxa vasika e3artatai! h 8a mou fainontai poly off h to akrivws anti8eto! pio syxna vriskw kapoies ginger kopeles pragmatika omorfes. Twra an milas gia vammena mallia, mou aresei poly h idea gia andres! to agori mou ta vafei ka8e toso kokkina k goustarw poly!!!!
Nov 09 2009 19:57