Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → Yunancy

Βασικα πρωτα σταματα να εισαι φοβισμενη δευτερον μπορει απλα να τα εχει παιξει το πσ σου τριτον δε νομιζω να εχει κανεις λογο να σε κανει χακ και τριτον υπαρχει παντα η επομενη λυση Πηγαινε σε αυτη τη διεθ8υνση [url=http://www.meebo.com]meebo - online web IM for AIM, MSN, Yahoo, Google Talk messengers[/url] και δοκιμασε να μπεις στο μσν απο εκει
Nov 28 2008 02:27
Photo

Yunancy → kelborn3

[B]ΡΕΕΕΕΕΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΟΛ ΔΕν μπορω να μπω ονλινε στο μσν...ουτε καν στο παλιο...ετσι ξαφνικα,...απο το μεσημερι προσπαθουσα...και μου λεει οτι δεν μπορω να ειμαι μεσα επειδη δεν με αναγνωριζει και οτι θελει πιστωποιηση...και οτι πρεπει να ειμαι συνδεδεμενοσ[ειμαι] δεν ξερω τι να κανω??? λεσ να με εκανα hack???[/B]
Nov 28 2008 02:21
Photo

Zoro → kelborn3

Θενξ φίλε,χαίρομαι που σ'άρεσε το αβατάρι μου...μετά το θεικό 377 ήταν επόμενο να βάλω κάτι με τον Marimo,μιας και έκλεψε την παράσταση εκεί ^_^ Δεν θα το κρατήσω πολύ όμως λογικά,χαρείτε το xP
Nov 26 2008 13:04
Photo

kelborn3 → Zoro

Ωραιο το καινουργιο σου αvatar good job:riiight:.Oso για το γεγονος οτι σου αρεσει ο ζερο ειναι τυχαιο το οτι ειναι απλα ζορο με ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......:hahaha:
Nov 26 2008 09:15
Photo

Seirios → kelborn3

exeis mpei msn kai den to ksereis kounhsou
Nov 26 2008 08:46
Photo

Yunancy → kelborn3

λολ εγω οταν θα παω σπιτι μου ι\θα σου στειλω καποιεσ εικονεσ,θελεισ και δεν θελεισ λολ κοιτα τωρα ειμαι στο μαθημα υπολογιστων και τελειωνω στισ 9...μεχρι τισ 9 θα ειμαι στουσ υπολογιστεσ και λολ μπορει να εχει και εδω παλιο μσν αλλα τουλαχιστον εν θα με γαζει εξω λολ αλλα θα μιλαω πολλυ λιγο κια αργα,γιατι θα σου απανταω μονο στα διαλειματα η' οταν τελειωνω τισ ασκησεισ που μου βαζει λολ
Nov 24 2008 17:55
Photo

iristella → kelborn3

Ναι αν είναι έτσι οπως τα λες και εγώ απορώ (ΝΟΤ XD)!!! Aνοιξε κανα βιβλίο ρεεεεεε!!! XDDD [όχι τπτ αλλο να μην είμαι η μόνη που διαβάζει.... Θέλω και αλλοι να μοιραστούν τον πόνο μου....XD (yeap i m evil) ]
Nov 24 2008 16:33
Photo

kelborn3 → Yunancy

Mpa μου αρεσει o uchiha madara οπως λεει και το ονομα τα κανει ολα μανταρα^^
Nov 24 2008 16:14
Photo

kelborn3 → iristella

Καλα μωρς τα συνι8ισμενα σπαμ εδω ακι κει καφεδια warhammer ανιμε γυναικες διαβασμα Manga Απορω γτ χρωσταω μα8ηματα.....:yawn2:
Nov 24 2008 16:13
Photo

kelborn3

Mpa μου αρεσει o uchiha madara οπως λεει και το ονομα τα κανει ολα μανταρα^^
Nov 24 2008 16:10
Photo

iristella → kelborn3

Υ Sankyuuuu για τα καλα σου λόγια!!!!! Glad you like them...... Τι κάνεις εσυ?
Nov 24 2008 16:10
Photo

Yunancy → kelborn3

ελλλλααααααα ρεεεεεε Μπηκα μσν αλλα εσυ τιποτα πωπω αμαν αυτο το αβαταρ ,αλλαξε το...Να σου δωσω εγω κανενα σεξυ?^.~
Nov 24 2008 15:48
Photo

kelborn3 → iristella

Απλα 8ελω να σου πω μεγια για το καινουργιο σου προφιλ^^Οπως επισης και για τα νεα αβαταρ και την υπογραφη nice!!!!!!!!!!!!!!!!:burningbe3::nod:
Nov 24 2008 10:35
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Na to xesw to kyros.Ama de deinei kyros o uchiha madara na pane oloi na !@#$^&:drink:
Nov 24 2008 10:33
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

οεο καλο το καινουργιο avatar, αλλα οσο νανε το παλιο σου εδινε καπιο κυρος........
Nov 23 2008 19:31