Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dark_Venus → kelborn3
[SPOILER][IMG]http://www.gpmd.net/en/assets/Uploads/_resampled/SetWidth250-love-chips.jpg[/IMG][/SPOILER]
Ιούν 21 2009 00:53
Tsunade-sama → kelborn3
Καλό μου άλλαξε αυτή την συνήθεια των greekenglish...αρχίζει να επηρεάζει την ορθογραφία σου...!
Κ ναι το bishounen δεν το αλλάζω...είναι μια ευχάριστη ανάπαυλα μέσα στον κικεώνα των εξετάσεων (τι είπα πάλι η ποιήτρια?).
Για να καταλάβεις σε τι αποχαύνωση έχω φτάσει ξεκινάω εξετάσεις την προσεχή τρίτη με 3 μαθήματα (από τα 5 συνολικά!) εκ των οποίων το ένα προφορικό κ έχω λιώσει στο διάβασμα εδώ κ 2 βδομάδες.Είμαι τόσο αποχαυνωμένη που ανυπομονώ να βγει το νέο επεισόδιο του 07-ghost...:dazed:
Ιούν 20 2009 12:48
kelborn3 → Tsunade-sama
Pως εισαι βρε Γιοτα-χα8ηκες.Πως τα πας με την εξεταστικη-ελπιζω ολα καλα.Παντως σε παραδεχομαι ομως η εξεταστικη -εξεταστικη αλλα τα bishounen δεν τα αλλαζεις με τπ:hahaha:
Ιούν 20 2009 10:56
Zoro → kelborn3
Δεν γνωρίζω για τι μιλάς, οπότε... :wis:
[SIZE=1]-RUN, USOPP!
-BROOK!!!
-I will protect you with my life!! Oh, even though technically I am already de- *plop*
YOHOHHOHOHOOOOO!! XD[/SIZE]
Ιούν 18 2009 10:22
kelborn3 → Zoro
Ε ειπαμε λιγα και καλα.Σιγα μην κα8ομαι σα μερικους μ*****ς που σε κα8ε ποστ γραφουν την ιστορια της ζωης τους:hahaha:.Σου παει κανενας στο μυαλο?:oo:
Ιούν 18 2009 09:43
Zoro → kelborn3
o_O damn you Max, αυτό ήταν ένα από τα γνωστά σου ένα στο μύριο καραμέλοposts, 100% spam/spoiler free!!
Έγραψες απλά... για να 'χουν να θαυμάζουν οι πειρατές και να ζηλεύουν οι... άλλοι! :orly:
Ιούν 18 2009 05:45
kelborn3 → Zoro
Kοιτα op latest episode να δεις οτι οταν δεν γραφεις σεντονια σε κανω περηφανο εγω:tensai:
Ιούν 17 2009 20:57
Zoro → kelborn3
Αν το αφεντικό κάνει βλακείες όμως το κόβω κομματάκια!!
Έχω και εξέταση αύριο και χαζομερίζω εδώ μαζί σας!! Μοναδικός!! :hahaha:
Till our next battle, Lord Spam! :P
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3895/spamzhb.jpg[/IMG]
Ιούν 17 2009 00:45
kelborn3 → Zoro
Oτι και να λες εγω ξερω οτι εισαι η τιτικα του λουφη-απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες(οτι 8ελει το μεγαλο αφεντικο κανεις):hahaha:.
Απαντα το πρωι γτ βαριεμαι να συνεχισω για αποψε:frozen:
Ιούν 17 2009 00:36
Zoro → kelborn3
Έχει μεγαλύτερη εξουσία γενικά, σαν τίτλος... δεν σημαίνει ότι τον υπακούνε όλοι όμως!!
I follow no Lord, dear and I am Master of myself [SIZE=1](and I have a follower)[/SIZE]!! :bleh:
Ιούν 17 2009 00:21
kelborn3 → Zoro
Eπειδη εισαι χαζουλης ο lord εχει μεγαλυτερη εξουσια γτ ελεγχενιο τα παντα και τον master.Μα8ε πρωτα τις εννοιες πριν γραφεις fail.....
And dont forget the dark side of the force will always be more cool
[IMG]http://www.starwars.com/databank/character/nomanor/img/eu_bg.jpg[/IMG]
Ιούν 17 2009 00:14
Zoro → kelborn3
Μεχ, λεπτομέρειες... σαν να λέμε Lord Kira και Master Kira... ο Lord είναι πιο ψηλή θέση από Master γενικά, o Master όμως σημαίνει ότι έχει εξουσία σε κάποιο άτομο... οπότε be the lord of nothingness!! :hahaha:
Ιούν 17 2009 00:10

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται