Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Kaiser → kelborn3
Οχι είναι αυτο που λέμε "να π(ι)ούμε μια μ@λ@κία να περάσει η ώρα" ¨:p
Μάρ 14 2010 02:28
kelborn3 → Tsunade-sama
Που εισαι βρε Γιοτα.Χαθηκαμε εντελως...Ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα στη δουλεια και στα προσωπικα:gotit:
Μάρ 12 2010 16:33
kelborn3 → Nighteyes
Μαρεσει που απαντας κιολας.... :borednn9: Facepalm σε ολο το διαλογο με τον τυπα.Πες στον Ridelub να γυρισει για να αρχισει να σφαζει κοσμο στο op.Ποσα να αντεξει ενας Moderator.Eγω παντως νομιζα οτι εννοουσες one piece στα σουαχιλι:burningbe3:
Μάρ 09 2010 10:01
Black Kaiser → kelborn3
Μπράβο ρε Μάκη. Αυτό είναι δώρο ! Με έκανες περήφανο ρε αδερφέ. Ευχαριστώ για τις ευχές. Όντως πολύχρονος για να αυξηθούν οι πιθανότητες να πάρω το πτυχίο μου κάποτε ! :kakaka:
Μάρ 08 2010 01:03
Nighteyes → kelborn3
Nα ταν μόνο αυτό το οποίο επαναλαμβάνεται, καλά θα ήταν. Πάντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.:D
Μάρ 04 2010 18:34
kelborn3 → zade
Tπ ρε.Καλο download και καλη παρακολουθηση.Παντα χαιρομαι να βοηθαω να διαδοσουμε κλασσικες αξιες.Τοσες φορες που το ειχα δει στο cartoon network και στον ant1 νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος να πουμε που το ηθελε.Χαιρομαι που το θυμαται και αλλος :riiight:
Μάρ 04 2010 17:34
zade → kelborn3
Ma τι παπαρας που είμαι...Πάντα ξεχνάω να κοιτάξω στο bakabt. Τρέχω! Ευχαριστώ ρε μαν.
Μάρ 04 2010 16:26
kelborn3 → zade
Ναι αδερφε κοιτα το εχω βρει απο το bakabt.Αλλα σου λεω απο τωρα η μεταγλωτιση δεν ειναι και τοσο καλη.Μερικα ονοματα ειναι μεταφρασμενα απο την αραβικη εκδοση και οι υποτιτλοι ειναι αρκετα μικροι και σε μερικα σημεια δεν φαινονται καλα.Τωρα αν εχεις την καυλα να το δεις οπως ειχα εγω αυτα δεν θα σε πειραξουν και παρα πολυ.Κατα τα αλλα η μεταφραση κυμαινεται σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμο απο κει και περα.Ελπιζω να το ευχαριστηθεις οσο και εγω γτ ειναι κλασσικη αξια πλεον
[url]http://www.bakabt.com/131711-ninja-senshi-tobikage-ninja-robots.html[/url]
Καλο download:gotit:
Μάρ 04 2010 16:14
zade → kelborn3
Ρε συ ,βλέπω στο ava+sig σου Ninja Senshi Tobikage ! Το χεις βρει πουθενά υποτιτλισμένο;
Μάρ 04 2010 15:34
Black Kaiser → kelborn3
[QUOTE]
Δεν μου αρεσει το νερο για αυτο πινω μπυρα.
Water is valuable so dont waste it. Drink Beer!!!!!!!!![/QUOTE]
Aha, τώρα καταλαβαίνω γιατί ποστάρεις έτσι. Ακολουθείς τους παραπάνω κανόνες πριν μπεις στο forum εε ? ;p
Μάρ 04 2010 11:09
kelborn3 → Nighteyes
Σε παραδεχομαι μονο και μονο γτ το γεγονος οτι θελει μεγαλη υπομονη να μην bannareis καθε ατομο που αρχιζει να μιλαει για το νεο μελος στο op αλλα οπως φαινεται απο το ποστ εχεις αρχισει να απελπιζεσαι:hihi2:
:nod::nod::nod:
Μάρ 04 2010 11:05
Black Kaiser → kelborn3
Σχεδόν τελείωσα ρε, 2 μαθήματα μένουν ακόμα. Μέχρι το Πάσχα θα έχω τελειώσει.
YΓ : Πρόσεχε μόνο να μην μου μείνει αυτό nick μόνο, αυτό σου λέω, πρόσεχε :p
Μάρ 04 2010 10:59
Black Kaiser → kelborn3
[QUOTE]Και εγω θα συμφωνησω με την[B] μπυρα[/B][/QUOTE]
ΗΑΗΑΗ έγραψες. :p
Μάρ 04 2010 10:53
kelborn3 → Guest-13157
Που εισαι χαμενος ρε μλκ ... Χρονια και ζαμανια.Ουτε irc ουτε τπ.Χωρις εσενα το καναλι δεν ειναι το ιδιο.Νο troll, no fun.Ελπιζω να ερθεις συντομα γτ ο bezdim και εγω σε πεθυμησαμε.
ΥΓ Τεκμηροποιημενα πραγματα:burningbe3:
Φεβ 26 2010 13:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται