Community Status Updates
Zoro → didimakia
Χεχε thanx, χαίρομαι που κάποιος εκτίμησε το ava γιατί μου πήρε καιρό να το βρω, μέχρι χτες ήθελα να βάλω [URL="http://img834.imageshack.us/img834/852/angstyroybyroymustangfa.jpg"]αυτό[/URL], αλλά είναι γνωστή εικόνα του Mustang, την έχω ξαναπετύχει εδώ κι εκεί σε forums και ήθελα να έχω κάτι πιο πρωτότυπο και ευτυχώς πέτυχα αυτό (είναι η σκηνή που στο πρώτο fma λέει όλες οι γυναίκες στο στρατό να φοράνε μίνι :P).
Για sig ναι ξέρω, δυστυχώς σε αντίθεση με το ava δεν βρήκα κάτι που να με εντυπωσιάσει πιο πολύ απ' αυτήν, οπότε πρόσθεσα μια ατάκα που πιστεύω εκφράζει τον Roy + το έκανα clickable, τσέκαρε το βίντεο αν δεν το πρόσεξες (από τις αγαπημένες μου σκηνές).
Jul 19 2010 16:53
didimakia → Zoro
Χοχο ωραιο σετ... ενα 10αρι στο ava σιγουρα..τα'σπασε.. τωρα για την υπογραφη ενα 8..με ψιλοχαλασε..δεν ξερω γτ :/
Jul 19 2010 16:45
didimakia → croco~boy
E νταξει μωρε..μπορουσαν να τις μειωσουν τις σκηνες...εμενα δεν με χαλασε τοσο...τεσπα ^^
Jul 18 2010 19:24
croco~boy → didimakia
Μην τους δινεις θαρος lolz...αμαν εκανα να τους προσυλητισω
Οτι κ να κνμ αυτο ειναι το ανιμε, δεν εχουμε αλλη επιλογη!
Jul 18 2010 19:07
didimakia → giota83
Καλο αυτο...σε τετοια φορουμ το πρωτο πραγμα που ψαχνουν ειναι τσακωμους... Keep it up :)
Jul 16 2010 13:07
giota83 → didimakia
το καταλαβα αμεσως μετα που ξαναδιαβασα το μυνημα αλλα δεν εδωσα συνεχεια. μαλλον δεν καταλαβε το τι εννοουσα ή απλα ειχε ορεξη για να κανει αστειακι. Τhat's ok! Δεν με πειραξε.
Jul 16 2010 12:16
Dramatic Heroine → didimakia
Βσκ δεν είναι δικό μου πάθημα αλλά μιας φίλης μου (otaku καλη ώρα) :P Τώρα, πως λένε τους φίλους της θα σε γελάσω και δε το θέλω :D
Jul 15 2010 20:56
Dramatic Heroine → didimakia
Heh, μάλλον έπεσα κι εγώ θύμα... :P Λίγο αργά βέβαια, αλλά φάση είχε...lol
Jul 15 2010 20:55
didimakia → Dramatic Heroine
Skoura? πανε τα φιλαρακια μου εκει... πως λενε τους φιλους σου? μπορει να τους ξερουνε? (για να μου απαντησεις πατα view conversation και μετα γραψε γτ το Heh, μάλλον έπεσα κι εγώ θύμα... :P Λίγο αργά βέβαια, αλλά φάση είχε...lol το γραψες στο δικο σου channel :) )
Jul 15 2010 16:58
didimakia → giota83
[QUOTE]Όχι, αυτά ανήκουν στα χειμερινά anime.[/QUOTE]
Προφανως σε ειρωνευτηκε...:/
Jul 14 2010 02:38
didimakia → VampireGirlization
Aν θες καθηγητρια-μαθητη σχεση τοτε πρεπει να διαβασεις το Unbalance X Unbalance
Ειναι κορυφαιο manwha(korean manga)
Να ξες ομως οτι αν το αρχισεις θα πρεπει να τον διαβασεις με τον δικο μας τροπο και οχι με τον Ιαπωνικο (απο δεξια προς αριστερα) :)
Jul 14 2010 02:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed