Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

croco~boy → didimakia

Btw απενεργοποιησα τον λογοριασμο μ στο fb! Μην νομιζεις οτι σε εβγαλα απο φιλο! Αυτα :D
Ιούλ 21 2010 17:28
Φωτογραφία

didimakia → Blacker_than dark

Οκ ευχαριστω...θα το ριξω μια ματια...
Ιούλ 21 2010 14:58
Φωτογραφία

Blacker_than dark → didimakia

Wolf guy-wolfen crest λεγεται το μανγα απο την υπογραφη μου [URL="http://www.1000manga.com"][COLOR=#495590]www.1000manga.com[/COLOR][/URL] απο εκει διαβασα μερικα αλλα ανεβαζουν οποτε να ναι και πρεπει να τα διαβαζεις ονλινε . δεν ειχα χρονο να ψαξω να το βρω απο αλλου(αλλα απλα για να παρεις μαι ιδεα καλα ειναι). αν βρεις εσυ κανε ενα κοπο και πες το μου..
Ιούλ 21 2010 10:59
Φωτογραφία

didimakia → zade

Epic expendables set is fucking epic! (Y)
Ιούλ 21 2010 01:17
Φωτογραφία

didimakia → Blacker_than dark

Απο ποιο manga ειναι η υπογραφη σου? :)
Ιούλ 20 2010 18:07
Φωτογραφία

didimakia → Kenny

onepiece.gr και μετα την μετακοιμηση (για την οποια καποια στιγμη θα κανω τοπικ) ειμαι και στο onepiecegr.forum-pro.org vBulletin δεν εχουμε...
Ιούλ 20 2010 02:41
Φωτογραφία

Kenny → didimakia

Αχα... σε ποιο forum, αν επιτρέπεται; Έχετε κι εσείς vBulletin;
Ιούλ 20 2010 02:39
Φωτογραφία

didimakia → Kenny

6μηνες moderator ημουν και 1 χρονο admin ειμαι πλεον...λογικο να τα ξερω τα κολπακια ^^
Ιούλ 20 2010 02:37
Φωτογραφία

Kenny → didimakia

Πουλιά στον αέρα πιάνεις... moderator κόλπα. :P
Ιούλ 20 2010 02:34
Φωτογραφία

didimakia → Kenny

Eσβησες το προηγουμενο σου ποστ και το ξαναποσταρες αντι να κανεις edit για να φανει το bump ε? :P
Ιούλ 20 2010 02:33
Φωτογραφία

Glaurung → didimakia

Ω ναι , το θυμάμαι . Τι σου είναι αυτά τα ΚΤΕΛ μόνο η ψυχούλα μας το ξέρει :P
Ιούλ 20 2010 01:50
Φωτογραφία

didimakia → Glaurung

Σε νιωθω φιλε...δες τι ειχα παθει εγω quoting my self from black hole [QUOTE=didimakia;409727]Με αυτο που επαθα σημερα θα αυτοκτονουσα...λοιπον,λοιπον ενω ημουν Λεπτοκαρια και εκανα το μπανακι μου ηρθε η ωρα να φυγουμε...το τραινο εφευγε 4:30...σαν χαζοι καθυστερημενοι το χασαμε και περιμεναμε μεχρι το 6:30. Εεεελα ομως που στην σταση ειχε πανω απο 200 ατομα...στην κυριολεξια ομως...τελοσπαντων ερχεται το τραινο που ηταν ηδη γεματο στις θεσεις και τα 200ατομα ορθια...παμε μεχρι το Λυτοχωρο και το τρενο σταματαει..περιμενουμε 15 λεπτα ετσι και βγαζουν ανακοινωση στο μεγαφωνο πως οποιοι ανεβηκαν απο λεπτοκαρια να κατεβουν διοτι το τρενο δεν μπορει να συνεχισει την πορεια με τοσο βαρος ...ε λοιπον στην αρχη κανεις δεν κατεβαινε..τελοσπαντων μετα απο παρακαλια κατεβηκαμε καμμια 80ατομα και ξαφνικα κλεινουν οι πορτες και το τρενο φευγει...Oι υπολοιποι 120+ εμειναν μεσα στο τρενο και συνεχισαν τον προορισμο τους... εμεις οι 80 μειναμε μ@λ@κες...τελοσπαντων μας ειπαν οτι το επομενο τρενο απο Λυτοχωρι - Πλατυ θα ερθει στις 8:00...Η Ωρα ηταν 7:00...καθομαστε εκει μια ωρα,μλκιζομαστε,γνωριζουμε καποια ατομα και ερχεται 8:00...κοιταμε δεξια αριστερα το τρενο πουθενα...τελικα ηρθε 8:30...το προβλημα ομως ηταν οτι απο Πλατυ - Βεροια το τρενο ξεκινουσε 8:45 ενω εμεις φτασαμε 9:00...το επομενο τρενο θα ηταν 10:30... ε τελικα φωναξαμε εναν γνωστο απ το πλατυ μας φορτωσε στην καροτσα και μας πηγε Βεροια... Συμπερασμα? [SPOILER]******** Ο ΟΣΕ![/SPOILER] Υ.Γ. Εχασα και το 1ο ημιχρονο του τελικου...οχι οτι ηταν τπτ σπουδαιο αλλα τεσπα...[/QUOTE]
Ιούλ 20 2010 01:37
Φωτογραφία

didimakia → Zoro

Χαχαχα Mustang the hitler :P
Ιούλ 19 2010 20:11
Φωτογραφία

Zoro → didimakia

Ναι όντως, στο τέλος τον λυπήθηκα κι εγώ τον Envy, όταν τον πάτησε, αλλά με την καμία δεν ήθελα να μην πεθάνει και να τους δημιουργήσει προβλήματα πιο κει, ήδη την είχε γλιτώσει μια φορά. Θα τους έβριζα αν τους ξέφευγε πάλι, χώρια που ήταν καθίκι. Το θέμα είναι ότι πάω πολύ τους χαρακτήρες που, αν και κατώτεροι σε δύναμη/ράτσα από τους κακούς της κάθε σειράς, καταφέρνουν (με την κατάλληλη προπόνηση) και τους διαλάνε τελικά στις αναμετρήσεις τους (είναι και ο λόγος που λατρεύω το Berserk), αλλά στην συγκεκριμένη μάχη αυτό που με πόρωσε ήταν ότι ο Envy, με τόσες ζωές και ικανότητες, δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα εναντίον του Roy, τον πώναρε εντελώς που λέμε και δεν το είχα προβλέψει με τίποτα. Περίμενα να του κάνει κάνα βρώμικο κόλπο και να τον νικήσει ο Envy, έστω για λίγο, όπως με Lust (και πιθανώς να έρθουν οι άλλοι alchemists για βοήθεια). Ναι το βιντεάκι πιο πολύ πρόσθετο είναι άλλωστε, όπως είπα, όποιος το δε το δε. Btw μόλις τελείωσα και το customizing του profile, τσέκαρε και την prof pic. XD
Ιούλ 19 2010 20:09
Φωτογραφία

didimakia → Zoro

Πςςς τα σπασε το βιντεακι...πολυ ωραια μαχη αλαλ στο τελος τον λιπυθηκα τον Envy μωρε... οταν ειναι chibi ειναι kawaii :P Επισης γαματη μαχη και με την Lust... btw λιγοι θα το παρατηρησουν αυτο με την υπογραφη σου..να ξες ^^ απο 8 το κανω 9 :)
Ιούλ 19 2010 17:04