Jump to content

Community Status Updates

Photo

iris 生活 kurosaki → didimakia

o kyo δεν ειναι gay!!!!!!!!!!!! -_-
Aug 18 2010 13:53
Photo

didimakia → iris 生活 kurosaki

gay set.
Aug 18 2010 13:52
Photo

ΔeMo™ → didimakia

Εμ, σορρυ, που απανταω μετα απο μια βδομαδα, αλλα δεν ειχα δει οτι μου ειχες στειλεις μηνυμα. Νομιζα οτι θα μου ερχονται ειδοποιησεις για καθε τι νεο, κι ετσι δεν ειχα συνδεθει καθολου, γιατι νομιζα οτι δεν ειχα τιποτα. (μαλλον θα πρεπει να το ρυθμισω, χμ). Τεσπα, μη ζητας συγγνωμη ρε σιγα το πραγμα. Καταλαβαινω οτι εχετε λιγο χρονο, απλα ρωτησα που χαθηκες γιατι ειχα καιρο να σε ακουσω. Και για το θρεντ μην αγχωνεσαι ουτε γι' αυτο, μπηκα να το ανανεωσω γιατι δεν ειχα τι να κανω και λεω ας γραφτω να ποσταρω xD
Aug 15 2010 15:33
Photo

didimakia → Jorg

Ωχ ναι XD παω
Aug 14 2010 16:52
Photo

Jorg → didimakia

Λολ ρε συ, ξεχασες να βαθμολογησεις το σετ μου. XD
Aug 14 2010 15:52
Photo

Night Wizard Seal → didimakia

Ευτυχώς είναι καλά τα παιδιά. Αυτό προέχει. Δεν με εκπλήσσει.
Aug 13 2010 23:04
Photo

didimakia → Night Wizard Seal

Κριμα. =/ Ειχαν και πορεια προχθες οι Χρυσαυγιτες στην Βεροια αφου ειχαν κανει συγκεντρωση στο Διαβατο. Μεχρι και ΜΑΤ φεραν.
Aug 13 2010 23:02
Photo

Έμαθα, έμαθα. Ο ένας από τα 4 παιδιά είναι ανιψιός μου. Δεν μου λένε κάτι τα ονόματα. Λίγους γνωστούς έχω εκεί.
Aug 13 2010 22:59
Photo

Διαβατο? Ο.ο εχω πολλους γνωστους απο εκει ρε. 2 κολλητοι μου ειναι απο εκει. ο ενας λεγεται Γιατρας και ο αλλος Τσολεριδης. βεβαια δεν πολυ πατανε. και εναν ακομα τον οποιο τον φωναζουν Ιου. ξεχασα πως τον λενε XD τον ειχα και στην ταξη φετος. εμαθες τι εγινε ''προχθες'' με τους Αλβανους ε? =/ Tην Marina προσωπικα δεν την ξερω. απλα φατσικα.
Aug 13 2010 22:57
Photo

Διαβατό.
Aug 13 2010 22:51
Photo

Αα και την Μαρίνα που την έχουμε κοινή φίλη στο facebook. Όλους τους ξέρει αυτό το κορίτσι :P
Aug 13 2010 22:50
Photo

Σε ποιο χωριο? Τωρα πολλα ζητας XD φατσικα μπορει να τον ξερω αλλα... Ασε που φετος εγω τελειωσα.
Aug 13 2010 22:50
Photo

Όχι μόνο εγώ. Εγώ δεν θα μένω Βέροια Βέροια, αλλά σε ένα χωριό πιο έξω. Αλλά θα βγαίνω για βόλτα στην Βέροια. Από το ΕΠΑΛ που πηγαίνεις ξέρω έναν Κωνσταντίνο που θα πάει Δευτέρα τώρα. Ένα παιδάκι με πεταχτά δόντια :P
Aug 13 2010 22:48
Photo

Ναι Βεροια. Θες να γινει κανα meeting? :P Συμμετεχει και αυτος στο forum?
Aug 13 2010 22:44
Photo

Ναί αλλά ο άλλος βλέπει λίγα. Δεν έχει μεγάλη γκάμα :P Εγώ τα άρχισα καιρό πρίν από αυτόν. Μετά, σιγά σιγά, κόλλησε και αυτός. Εσύ Βέροια είσαι;
Aug 13 2010 22:41