Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kurosaki_Angellust → MisaYoshiko

Ωπππ μεχρι να γραψω το Message ειχες απαντησει κιολας :P γυρισες κιολας απο το dasein? πρεπει να μενεις κοντα εκει λογικα
Mar 22 2009 02:26
Photo

Kakashinote → MisaYoshiko

ντροπη, πιωμενη... αλλα αφου ηταν τα γενεθλια σου, ας γινει μια παραχωρηση!
Mar 22 2009 02:25
Photo

Kurosaki_Angellust → MisaYoshiko

Χροονια ποολλααα και απο δω μισα :) και οτι επιθυμεις :)
Mar 22 2009 02:24
Photo

MisaYoshiko → Kakashinote

ααα ελα ρε γαλατσιωτη:Ρ εχω πιει κιολας....αστααα:Ρ
Mar 22 2009 02:23
Photo

Kakashinote → MisaYoshiko

ο Θοδωρης που λεγαμε για την Απαλα.....
Mar 22 2009 02:19
Photo

MisaYoshiko → Kurosaki_Angellust

χεχε...τα παμε κ απο κοντα εμειςςς.... αριγκατοοοοοο
Mar 22 2009 02:15
Photo

MisaYoshiko → Kakashinote

xmm... tr poios eisai ec?:P de rwthsa nicknames smr
Mar 22 2009 02:14
Photo

MisaYoshiko → MoRmEnGiL

na sai kalaaaa(K)
Mar 22 2009 02:14
Photo

MisaYoshiko → Ankaa

ooo euxaristwwww
Mar 21 2009 12:56
Photo

Ankaa → MisaYoshiko

Χρόνια Πολλά , να έχεις οτι επιθυμείς και παντα επιτυχίες στην ζωή σου :) !!!
Mar 21 2009 11:44
Photo

Zoro → MisaYoshiko

Too much info για τα μάτια του φόρα,έρχετε πουμού.:wis:
Mar 21 2009 06:20
Photo

MisaYoshiko → Zoro

τυχερεεε ..και τι σπουδαζεις εκει στα ξενα?:Ρ
Mar 21 2009 01:39
Photo

Zoro → MisaYoshiko

Χεχ,σπουδάζω Ιταλία,αλλά είμαι από Βόλο κανονικά.:) Έχω γνωρίσει κάποια παιδιά από Αθήνα όμως,εδώ στο forum,και που και που έρχομαι και θα έρχομαι σε meetings,χρόνος και διάθεση να υπάρχουν μόνο.:D Ήδη έχω έρθει σε 2,ήμουν στο cosplay του Mαρτίου τώρα και μου φαίνετε άκουσα ήσουν και εσύ,κρίμα που δεν έτυχε να γνωριστούμε,θα είναι για το επόμενο,δεν θα περάσει να μην γνωρίσω fellow Misa-chan fan.:P Καταλαβαίνω αυτό που λες πάντως,γι αυτό ακριβώς κι εγώ δεν πολυασχολούμαι με το forum πια,βαρέθηκα βασικά,μιας και στο τέλος σχεδόν κανενός η άποψη δεν αλλάζει και όλοι μένουν στις ίδιες δικές τους...αν είδες καθόλου μερικές παλιές σελίδες του thread αυτού και διάβασες κανένα post μου θα κατάλαβες που πήγαινε ο ελεύθερος χρόνος μου το καλοκαίρι.ΧD Μακάρι να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή κάποια στιγμή από κοντά λοιπόν...και όσες άλλες φορές τύχει στο forum βεβαίως βεβαίως.:gotit:
Mar 20 2009 18:03
Photo

MisaYoshiko → Zoro

χεχε το εχω δει το θρεντ απο οταν εγινα μελος στο σαιτ αλλα δε τολμαω να μιλησω:Ρ μονο εχω ψηφισει.. οχι νταξ απλα δε με νοιαζει τοσο να λεω την γνωμη μου για ανιμε η χαρακτηρες...ο καθενας εχει τα γουστα του..προτιμω ν μιλαω απο κοντα παρα απο φορουμς.. ασε π εχω βαρεθει να ακουω η μισα το ζωο, η μισα το να, η μισα το αλλο. μπαινω στο θρεντ σου και διαβαζω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...η μισα λεει πεταξε το μπουτι εξω..ε και? η πρωτη ηταν η η τελευταια? ασε που δεν το κανε με πονηρο σκοπο αλλα ηταν απλα το στυλ της.. ενιγουειιι:Ρ εσυ σε κανα μιτινγκ ερχεσαι? απο που εισαι? και γω χαρηκααα..:)
Mar 20 2009 17:27
Photo

dOOpLiSSaKoS → MisaYoshiko

Περιμένω :)
Mar 20 2009 17:27