Community Status Updates

Kurosaki_Angellust → MisaYoshiko
Ωπππ μεχρι να γραψω το Message ειχες απαντησει κιολας :P γυρισες κιολας απο το dasein?
πρεπει να μενεις κοντα εκει λογικα

Kakashinote → MisaYoshiko
ντροπη, πιωμενη...
αλλα αφου ηταν τα γενεθλια σου, ας γινει μια παραχωρηση!

Kurosaki_Angellust → MisaYoshiko
Χροονια ποολλααα και απο δω μισα :) και οτι επιθυμεις :)

MisaYoshiko → Kurosaki_Angellust
χεχε...τα παμε κ απο κοντα εμειςςς.... αριγκατοοοοοο

Ankaa → MisaYoshiko
Χρόνια Πολλά , να έχεις οτι επιθυμείς και παντα επιτυχίες στην ζωή σου :) !!!

Zoro → MisaYoshiko
Χεχ,σπουδάζω Ιταλία,αλλά είμαι από Βόλο κανονικά.:)
Έχω γνωρίσει κάποια παιδιά από Αθήνα όμως,εδώ στο forum,και που και που έρχομαι και θα έρχομαι σε meetings,χρόνος και διάθεση να υπάρχουν μόνο.:D
Ήδη έχω έρθει σε 2,ήμουν στο cosplay του Mαρτίου τώρα και μου φαίνετε άκουσα ήσουν και εσύ,κρίμα που δεν έτυχε να γνωριστούμε,θα είναι για το επόμενο,δεν θα περάσει να μην γνωρίσω fellow Misa-chan fan.:P
Καταλαβαίνω αυτό που λες πάντως,γι αυτό ακριβώς κι εγώ δεν πολυασχολούμαι με το forum πια,βαρέθηκα βασικά,μιας και στο τέλος σχεδόν κανενός η άποψη δεν αλλάζει και όλοι μένουν στις ίδιες δικές τους...αν είδες καθόλου μερικές παλιές σελίδες του thread αυτού και διάβασες κανένα post μου θα κατάλαβες που πήγαινε ο ελεύθερος χρόνος μου το καλοκαίρι.ΧD
Μακάρι να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή κάποια στιγμή από κοντά λοιπόν...και όσες άλλες φορές τύχει στο forum βεβαίως βεβαίως.:gotit:

MisaYoshiko → Zoro
χεχε το εχω δει το θρεντ απο οταν εγινα μελος στο σαιτ αλλα δε τολμαω να μιλησω:Ρ μονο εχω ψηφισει..
οχι νταξ απλα δε με νοιαζει τοσο να λεω την γνωμη μου για ανιμε η χαρακτηρες...ο καθενας εχει τα γουστα του..προτιμω ν μιλαω απο κοντα παρα απο φορουμς..
ασε π εχω βαρεθει να ακουω η μισα το ζωο, η μισα το να, η μισα το αλλο. μπαινω στο θρεντ σου και διαβαζω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...η μισα λεει πεταξε το μπουτι εξω..ε και? η πρωτη ηταν η η τελευταια? ασε που δεν το κανε με πονηρο σκοπο αλλα ηταν απλα το στυλ της..
ενιγουειιι:Ρ εσυ σε κανα μιτινγκ ερχεσαι? απο που εισαι? και γω χαρηκααα..:)