Community Status Updates

Kurosaki_Angellust → MisaYoshiko
Hey misa , ηθελα να σε ρωτησω , μιας και ξερεις photoshop θα μπορουσες να μου φτιαξεις κατι που χρειαζομαι αμα εχεις ελευθερο χρονο? αμα μπορεις στειλε μου msn να σου πω πληροφοριες . thx in advance :)

MisaYoshiko → kleidokrator
εμμ...πολλα λογια εχει...βασικα δε κτλβαινω ποιο ειναι το νοημα του παιχνιδιου:Ρ προτιμω εκεινο που πυροβολουσα τα ρουχα της:Ρ

mysticismlover → MisaYoshiko
misara τι έχει πάθει τ msn σου ?
σου στέλνω εδώ και πάνω από μιση ώρα και μου τα πετάει πίσω =S

MisaYoshiko → Kenny
ναι τα συγκεκριμενα που εχω ανεβασει ηδη υπαρχουν και τα αντιγραφω

Kenny → MisaYoshiko
Εννοώ αν ζωγραφίζεις καθοδηγούμενη από μια φωτογραφία ή άλλο σχέδιο.

MisaYoshiko → red pyramid
δε σε ξερω...:Ρ ειδα την ασκηση εικονογραφησης του περιοδικου ITEM..;) σε ποιο τμημα εισαι?

Kakashinote → MisaYoshiko
ηθελα να φερω εγω αλλα επειδη εφυγα βιαστικα απο το σπιτι, ξεχασα να την παρω μαζι μου....τεσπα. την αλλη ορα θα ειμαστε πιο οργανωμενοι

MisaYoshiko → Kakashinote
οχι εχω και καποιες αλλες αλλα πανω κατω ειναι τα ιδια:Ρ βασικα εκει μεσα δεν ειχε καλο φωτισμο και οταν εβαζα φλας εβγαιναν η καμμενες η μαυρες και οταν δεν εβαζα παλι δεν εβγαιναν καλες.. γι αυτο τραβουσα συνεχεια..μια ψηφιακη 15 ατομα δεν ειχαμε...ντροπη μας:Ρ

Kakashinote → MisaYoshiko
μερα....ειδα τις fotos. ωραιες αλλα μονο αυτες τραβηξες? θυμαμαι που τραβαγες και ξανατραβαγες....

MisaYoshiko → Kurisu
xaxa υπερπαραγωγη φουτουγου(ftw) αλλα οντως φοβομουν μην σπασουν και ηταν και δωρο για τα γενεθλια μου:Ρ...

Kurisu → MisaYoshiko
το πηγαινες για υπερπαραγωγη δηλαδη. Φαση θα ειχε, αλλα οι φιγουρες δε νομιζω να ζουσανε του τελλ δε τειλ:fromabove: