Community Status Updates

MisaYoshiko → Lord Leon
lord leon και εγω τα ιδια ελεγα για το δικο μ ποδηλατο αλλα μου το καναν σαν καινουριο. πηγαινε το σε εναν στο κεντρο για να ερθεις στην επομενη πορεια :D

MisaYoshiko → jimilegolas
και γω τα ιδια με το ποδηλατο.. να ερθεις στις πορειες..αυριο εχει στο πεδιον του αρεος

Jooji-san → MisaYoshiko
Αυτο θα κανω. Ευχαριστω Misa.
Παντως θα συμφωνησω μαζι σου οτι το anime μουφα ηταν. Εχω δει 1000 φορες καλυτερα anime σε αυτο το genre.

MisaYoshiko → Shevliaskovic
δε χρειαζεται να αγορασεις καινουριο μωρε πηγαινε να στο κοιταξουν. και εγω ετσι ελεγα για το δικο μου και τελικα αλλαξα λαστιχα εβαλα φωτακια κ νιου κλειδαρια και ειμαι τζιτζι

MisaYoshiko → Jooji-san
το ανιμε δειχνει πολυ χυμα τους 2-3 πρωτους τομους αν θυμαμαι καλα. ισως και λιγο παραπανω αλλα πολυ χαλια. κανονικα πρεπει να το διαβασεις ολο εξ αρχης και θα δεις οτι ουδεμια σχεση εχει με την πατατα το ανιμε

Jooji-san → MisaYoshiko
Hmm πλακα πλακα το μανγκα του δεν το εχω διαβασει. Μονο το anime εχω δει. Θα το τσεκαρω thnx Misa!!
Ξερεις μηπως να μου πεις απο που να αρχισω το manga μιας κ εχω δει το anime??

MisaYoshiko → Regina
δε ξερω υποθετω οτι δεν γινεται:Ρ δεν υπαρχει καποιος τροπος ομως?

MisaYoshiko → Regina
χαχαχαχ θεικο αυτο με τον καθρεφτη. το σκεφτομουν και εγω τελευταια πως γινεται να κανουμε καθρεφτη στο πισι :Ρ

GeRi → MisaYoshiko
lol, ax vrekkopela m, prepei na ta poume apo konta re :(
exw na se dw polu kairoooo T_T
egw ta idia opos panta xD

MisaYoshiko → GeRi
opws eimai panta...xamos dld:P metakomizw trith fora mesa se 8 mhnes. hmoun nea smyrnh kai aurio paw pedion arews...alla auth h fora nomizw einai oristikh...