Community Status Updates

Shevliaskovic → MisaYoshiko
είναι με το λεωφορείο περίπου 30 λεπτά...
αρκετά χιλιόμετρα.
πράγματι σε μεγάλους δρόμους και πόσο μάλλον σε μεγάλες κατηφόρες τρελαίνομαι να κάνω ποδήλατο.Εδώ στην περιοχή έχει συνέχεια ανηφόρες κατηφόρες και σε μερικές που δεν έχει πολλά αμάξια,είναι θεικά =ρ

MisaYoshiko → Shevliaskovic
δεν εχω ιδεα ποση ειναι η αποσταση που μ λες. εγω πηγαινω μικρες αποστασεις αλλα το τελειο ειναι σε μεγαλους δρομους που μπορεις να αναπτυξεις ταχυτητα

ενωώ πως ξέρω γω καμια φορά εγώ πήγαινα απο εδώ (άλιμο) μέχρι γλυφάδα και πίσω

MisaYoshiko → jimilegolas
αυριο δε νομιζω να εχει κατι, σημερα ειχε. τσεκαρε αν θες το site που ανακοινωνονται ολα τα σχετικα [URL]http://www.podilates.gr/[/URL]

τι εννοεις αν κανω μεγαλες βολτες? γενικα? οχι. το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου, που ειναι σχετικα κοντα, και για να παω σε τυχον αλλες δουλειες που θα τυχουν. και επειδη δεν το οδηγω οσο θα μου αρεσε, πηγα σ αυτες τις πορειες

ναι. δουλευω ολη την εβδομαδα αλλα παρασκευη βραδυ και κυριακη μεσημερι ειναι μια χαρα οσο κουραστικο κ αν ειναι

οχι συχνα αλλα εχω σκοπο να το κανω εβδομαδιαια συνηθεια. μη σου πω και 2 φορες γιατι σημερα εχει στο πεδιον του αρεος συγκεντρωση για βολτα παλι.

και εγώ το ελπίζω,γιατί τώρα με τις καθημερινές απεργίες στα μέσα δεν έχω και πως να κατέβω κέντρο,και γενικά μου αρέσει πολύ να κάνω ποδήλατο.
πηγαίνεις συχνά στο freeday?

οο:/ καλα...:( ελπιζω να παρεις καινουριο ποδηλατακι συντομα..

το έχω πάει άπειρες φορές να το φτιάξουν,αλλά δεν είναι το θέμα ότι έχει κάποιο μικρό πρόβλημα..
το βασικό πρόβλημα είναι πως τα πετάλ ξεβιδώνονται συνεχώς,όσες φορές και να μου τα βιδώνουν.και γενικά είναι απο τα ποδήλατα που κοστίζουν 50-100 ευρά,τα κινέζικα.το έχω και 6 χρονάκαι κάπου. καταλαβαίνεις το δράμα μου.
είμαι τώρα κάπου 3 μήνες χωρίς ποδήλατο και έχω αρχίσει να βαριέμαι =ρ

Lord Leon → MisaYoshiko
Ναι βρε το ξερω οτι φτιαχνεται, αλλα αυτη τη στιγμη βρισκεται στη γλυφαδα, εγω στα πετραλωνα, και το κοντινοτερο ποδηλαταδικο ειναι στο μοναστηράκι... όπως καταλαβαινεις έχει πέσει πολλή αναβολή! XD
τεσπαν, είναι κάτι που το θέλω, οπότε και θα το κάνω καποια στιγμή.
Αλήθεια, μήπως ξέρεςι το φίλο μου τον Παντελή; Ψηλός και τούμπανο με "χαρακτηριστική μύτη". Έρχεται συχνα νομίζω.