Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shevliaskovic → MisaYoshiko

είναι με το λεωφορείο περίπου 30 λεπτά... αρκετά χιλιόμετρα. πράγματι σε μεγάλους δρόμους και πόσο μάλλον σε μεγάλες κατηφόρες τρελαίνομαι να κάνω ποδήλατο.Εδώ στην περιοχή έχει συνέχεια ανηφόρες κατηφόρες και σε μερικές που δεν έχει πολλά αμάξια,είναι θεικά =ρ
Feb 13 2011 22:48
Photo

MisaYoshiko → Shevliaskovic

δεν εχω ιδεα ποση ειναι η αποσταση που μ λες. εγω πηγαινω μικρες αποστασεις αλλα το τελειο ειναι σε μεγαλους δρομους που μπορεις να αναπτυξεις ταχυτητα
Feb 13 2011 20:13
Photo

ενωώ πως ξέρω γω καμια φορά εγώ πήγαινα απο εδώ (άλιμο) μέχρι γλυφάδα και πίσω
Feb 13 2011 19:45
Photo

MisaYoshiko → jimilegolas

αυριο δε νομιζω να εχει κατι, σημερα ειχε. τσεκαρε αν θες το site που ανακοινωνονται ολα τα σχετικα [URL]http://www.podilates.gr/[/URL]
Feb 13 2011 15:58
Photo

τι εννοεις αν κανω μεγαλες βολτες? γενικα? οχι. το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου, που ειναι σχετικα κοντα, και για να παω σε τυχον αλλες δουλειες που θα τυχουν. και επειδη δεν το οδηγω οσο θα μου αρεσε, πηγα σ αυτες τις πορειες
Feb 13 2011 15:56
Photo

jimilegolas → MisaYoshiko

Τι πορεία έχει αύριο;
Feb 13 2011 12:25
Photo

Κάνεις μεγάλες βόλτες όπως στο φριντέυ?
Feb 13 2011 12:08
Photo

ναι. δουλευω ολη την εβδομαδα αλλα παρασκευη βραδυ και κυριακη μεσημερι ειναι μια χαρα οσο κουραστικο κ αν ειναι
Feb 13 2011 11:47
Photo

δυο φορές μέσα στην βδομάδα?
Feb 13 2011 11:06
Photo

οχι συχνα αλλα εχω σκοπο να το κανω εβδομαδιαια συνηθεια. μη σου πω και 2 φορες γιατι σημερα εχει στο πεδιον του αρεος συγκεντρωση για βολτα παλι.
Feb 13 2011 10:12
Photo

και εγώ το ελπίζω,γιατί τώρα με τις καθημερινές απεργίες στα μέσα δεν έχω και πως να κατέβω κέντρο,και γενικά μου αρέσει πολύ να κάνω ποδήλατο. πηγαίνεις συχνά στο freeday?
Feb 13 2011 01:07
Photo

οο:/ καλα...:( ελπιζω να παρεις καινουριο ποδηλατακι συντομα..
Feb 13 2011 01:02
Photo

MisaYoshiko → Lord Leon

τιιι? πετραλωνα εισαι μονο σιγα την αποσταση:Ρ
Feb 13 2011 01:02
Photo

το έχω πάει άπειρες φορές να το φτιάξουν,αλλά δεν είναι το θέμα ότι έχει κάποιο μικρό πρόβλημα.. το βασικό πρόβλημα είναι πως τα πετάλ ξεβιδώνονται συνεχώς,όσες φορές και να μου τα βιδώνουν.και γενικά είναι απο τα ποδήλατα που κοστίζουν 50-100 ευρά,τα κινέζικα.το έχω και 6 χρονάκαι κάπου. καταλαβαίνεις το δράμα μου. είμαι τώρα κάπου 3 μήνες χωρίς ποδήλατο και έχω αρχίσει να βαριέμαι =ρ
Feb 13 2011 00:55
Photo

Lord Leon → MisaYoshiko

Ναι βρε το ξερω οτι φτιαχνεται, αλλα αυτη τη στιγμη βρισκεται στη γλυφαδα, εγω στα πετραλωνα, και το κοντινοτερο ποδηλαταδικο ειναι στο μοναστηράκι... όπως καταλαβαινεις έχει πέσει πολλή αναβολή! XD τεσπαν, είναι κάτι που το θέλω, οπότε και θα το κάνω καποια στιγμή. Αλήθεια, μήπως ξέρεςι το φίλο μου τον Παντελή; Ψηλός και τούμπανο με "χαρακτηριστική μύτη". Έρχεται συχνα νομίζω.
Feb 12 2011 19:03