Jump to content

Community Status Updates

Photo

MitHuNa → Kirenahana

οκ μόλις είδα και την ταινια οι μάχες ήταν σχετικά καλές αλλά το μόνο κοινό σημείο με το πρωτότυπο ήταν το όνομα της χε χε χε εν μ 'αρεσε και όπως είπα και πριν η κοπελία που παίζει είναι σκέτη κωλόφατσα
Sep 22 2009 19:31
Photo

MitHuNa → Kirenahana

την ταινία θα την δω σε λιγάκι οπότε δεν εκφέρω γνώμη.. αλλά η πρωταγωνίστρια μου την σπαει ΠΟΛΥΥΥ κωλόφατσα ειναι. To μανγκα σαφως ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ γτ εχει πιο πολλα details και έχεις κ αυτα με την saya k την Ρωσσια και την ιστορία του Χατζι , αλλά κ το anime μ αρέσει γτ λόγω δράσεις δείχνει πιο ζωντανό.! (αν κ μου βγήκε ο πάτος στα πρώτα επεισόδια, ήταν really boring μέχρι να μπεί στο νόημα).
Sep 22 2009 16:03
Photo

Kirenahana → MitHuNa

*isn't everyone?* Ερώτηση κρίσεως: ταινία, ανιμε ή μάνγκα και γιατί?
Sep 21 2009 19:17
Photo

MitHuNa → Kirenahana

a blood+ fan? yataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Sep 20 2009 15:55
Photo

Kirenahana → hananaki

είδα τη δίκη της μαγισσοπούλας με τον καλό σου... Πάλι έτρεχε! Τι έχει αυτό το παιδί καλε? Πρόβλεψη: στο επόμενο dorama θα υποδύεται μαραθωνιοδρόμο, με τόση εξάσκηση θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός. :P
Sep 16 2009 23:52
Photo

Kirenahana → kleidokrator

arigato for the pics! :D
Sep 16 2009 23:30
Photo

Cassiel → Kirenahana

Α ναι κατάλαβα τον Ravente :).Αλλά από το προηγούμενο πάρτι και όχι πως έμοιαζε σε αυτό :D. Ε θα τον εντοπήσω στις φώτος:). Δεν κατάλαβα ότι σου κόπηκε η σαγιονάρα.Will add you soon on MSN too:).
Sep 15 2009 19:16
Photo

Kirenahana → Cassiel

Έχασες τον Χα0ς όταν ξαναφόρεσε τη στολή και άρχισε να χορεύει το ΥΑΤΤΑ! :Ρ Ο RAvENTE, >μέτριο ύψος, καστανά μαλλιά με φράντζα, χωρίς cosplay, που στο προηγούμενο πάρτυ είχε ντυθεί Μatt από Death Note? Με το σαγιονάρα fail εννούσα τη σαγιονάρα μου, που κόπηκε κάπου στο πρώτο μισάωρο του πάρτυ και μετά τριγυρνούσα με μια άλφα δυσκολία... Το msn είναι το ίδιο email που φαίνεται στο profile μου εδώ.
Sep 15 2009 11:21
Photo

Cassiel → Kirenahana

Με πρόλαβες χθες:). Σκόπευα να σου στείλω εγώ όταν θα γύριζα XD. Παίχτηκε καμιά αστεία φάση μετά την στιγμή που έφυγα κατά τύχη. Αλήθεια ο RAvENTE ποιος ήταν με την ευκαιρία και δεν το κατάλαβα :); Με το Sayonara fail τι εννοούσες επίσης στο θέμα:D;Έχεις μήπως και MySpace,Facebook,MSN να τα λέμε και από εκεί;
Sep 14 2009 22:43
Photo

Glastenen → Kirenahana

waaaahh θα είσαι στο πάρτυ? *___* ετοιμάσου για Arashi lovu! ^___^ cu there xD
Aug 21 2009 23:53
Photo

Kirenahana → LucyBR

mochiron desu~!!!
Jul 31 2009 10:12
Photo

LucyBR → Kirenahana

sankyuu X3 επισης! ^^ don't worry! οταν με το καλο γυρισεις, nudge me (ειτε εδω ειτε με sms ξερω γω) και κανονιζουμε asap! ;33
Jul 30 2009 23:53
Photo

Kirenahana → LucyBR

:frozen:συγκλονιστικό... όντως... καλά να περάσεις πάντως! Και δεν πειράζει, το κανονίζουμε άλλη φορά.
Jul 30 2009 12:51
Photo

LucyBR → Kirenahana

δυστυχως οχι γιατι αυριο θα φυγω για το σαββατοκυριακο και θα γυρισω κυριακη... T____T το timing μας ειναι συγκλονιστικο :deadga6:
Jul 30 2009 11:57
Photo

Kirenahana → LucyBR

χμ... το πιθανότερο είναι Κυριακή ή Δευτέρα να φύγω για χωριό -μάλλον-. πιο πριν δε μπορείς με τίποτα?:blingeye2:
Jul 30 2009 09:51