Jump to content

Community Status Updates

Photo

amaya3 → Kirenahana

It's sad but true...xD 1.5 months without our Skip Beat fix...T_T
Oct 17 2009 16:58
Photo

Kirenahana → amaya3

NANIIIIIIIIIII???????:Crying2: Είσαι σίγουρη? Εγώ πως είχσ την εντύπωση ότι θά βγαινε κανονικα?:run:
Oct 17 2009 10:25
Photo

amaya3 → Kirenahana

LOL, μόνο μια φορά το'χω διαβάσει όλο βασικά:hahaha: Εκτός από το Kuu-Kuon arc<33 που το έχω λιώσει αρκετά+κάποια random chapters xD To arc στην Karuizawa δεν το έχω διαβάσει 2η φορά αλλά μου έμεινε απ' ό,τι φαίνεται(μου είχε αρέσει τόσο πολύ αυτό που σκέφτηκε η Kyoko) XD Πάντως δεν μπορείς να πεις, αυτήν τη φορά κάτι θα μάθουμε για το δώρο(το οποιοδήποτε δώρο!)!:hahaha: The bad news is that the next chapter will come out on 05/[SIZE=7][B]12[/B][/SIZE]...:wet2:
Oct 16 2009 21:43
Photo

Kirenahana → Glastenen

hahaha :Ρ Εκείνο που έπαιζε πριν φυγουμε για κρέπες.
Oct 12 2009 13:59
Photo

Glastenen → Kirenahana

...ποιο τραγουδι; Ο_Ο σορρυ, δε θυμάμαι τίποτα από χτες εκτός απτα γοφάκια του Riidaa...^^"
Oct 11 2009 20:07
Photo

Kirenahana → Glastenen

τελικά όντως Gazette ήτανε το τραγουδι...
Oct 11 2009 04:53
Photo

Kirenahana → hananaki

Ένα σου λέω μόνο: πέτυχα Τοma look-alike, ιαπωνικής καταγωγής -κοβει τ' αυτί μου-, με μονη διαφορά στη μύτη -τούτος την είχε ίσια. τη μύτη πάντα.- Είχε και το σωστό στυλάκι, τζιτζί που λέμε ήτανε.
Oct 11 2009 04:52
Photo

Kirenahana → Toros

ούτε ένα ποστ για δείγμα? :Ρ
Oct 11 2009 04:42
Photo

amaya3 → Kirenahana

Hey, hey! Join us here:[URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/URL]~~
Oct 09 2009 19:44
Photo

MitHuNa → Kirenahana

οοοο ξέρεις γαλλικά? εγω ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΠΤ τπτ ομως!!! πόσο μάλλον να διαβάσω μανγκα στα γαλλικά... πιο πολλα θα καταλάβω αν διαβάσω ιαπωνικα που λεει ο λόγος χε χε χε
Sep 25 2009 09:54
Photo

Kirenahana → MitHuNa

you're welcome dear! Εγώ που είμαι και καιρό μέλος στο site δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι το έχουνε, και κατέληξα να αγοράζω 2 τόμους στα αγγλικά και 3 στα γαλλικά...Απλά γινκά προτιμώ όταν αγοράζω κάποιο τόμο να τον έχω ήδη διαβάσει ώστε να ξέρω αν έχει re-read value, και όσο να ναι, από κλίμακα 1-10, το συγκεκριμένο θα ήανε περίπου 5-6, μιας και άμα ξέρεις ήδη τι γίνεται χάνει όσο να ναι, being adventure and all... Και επίσης, γαλλικά!! Δύσκολα θα ξεπεράσω αυτό το πολιτισμικό...
Sep 24 2009 22:30
Photo

MitHuNa → Kirenahana

thaaaaaaaaaaaaanks a lot! ^^
Sep 24 2009 16:21
Photo

Kirenahana → MitHuNa

στους mangatraders υπάρχει ολόκληρο και αν θυμάμαι καλά έχουν και το Adagio (spin-off) αλλά ξεχωριστά. Για να κατεβάσεις πρέπει να κάνεις register, αλλά είναι εντελώς δωρεάν. [URL]http://www.mangatraders.com/manga/series/620[/URL]
Sep 24 2009 00:49
Photo

MitHuNa → Kirenahana

α ναι για το live action ελεγα. Να σε ρωτήσω έχεις κάποιο λινκ για το μανγκα? γτ το βρήκα σκορπιο και μερικά μονο.. τα θελω οοοολα σε ένααα συγκεντρωμενα! :)
Sep 23 2009 16:53
Photo

Kirenahana → MitHuNa

χμ... Συμφωνώ για το μάνγκα, αλλά μου την έδωσε που το κάνανε τόσο ιδεαλιστικό και όλοι οι καλοί επιβιώσανε, και την αγαπημένη μου σκηνή απ' το άνιμε την είχανε αλλάξει -το άνιμε προυπήρχε-. (εννοώ το σημείο όπου η Saya σκοτώνει τη Diva). Όσο για την ταινία, μάλλον εννοείς την live action (την οποία δεν έχω δει), εγώ αναφερόμουν στο animation Blood: the last vampire το στόρι του οποίου ακολούθησε η ταινία.
Sep 22 2009 21:43