Community Status Updates
mono → Hanzo
Έλα ρε, έπεσες και εσύ στην περίπτωση XD
Δεν το έλεγα για τη Hagu :P
[SPOILER]Κυρίως για το όλο κλίμα το έλεγα, ειδικά της δεύτερης σαιζόν. Επειδή τελείωναν το πανεπιστήμιο και αποφάσιζαν για τη ζωή τους etc[/SPOILER]
About hanasaku[SPOILER]Και εμένα θα μου άρεσαν για ζευγάρι, εδικά αν κάνουν κανα love/hate rlationship στην αρχή θα γουστάρω υπερβολικά πολύ :P Αν αποφασίσουν να βάλουν καθόλου romance that is, and they dont pull a k-on ~forever allone~ on us.[/SPOILER]
Apr 13 2011 18:25
Hanzo → mono
[SPOILER]
Kαλα του Honey and Clover μονο ωριμους δεν τους λες.Αυτη η Hagu ειδικα 18 χρονων και συμπεριφερονταν σαν 10 χρονο xD
Παντως συμφωνουμε οτι υπαρχουν κατι ωραια vibes με τον boy chef.Aντε να σκασει μυτη και ο beta πρωην φιλος της απροσκλητος να κλεισει η συνταγη.
[/SPOILER]
Apr 13 2011 18:10
mono → Hanzo
Άμα το γυρίσει, θύμισε μου να το βάλω και αυτό :hahaha:
[SPOILER]Τώρα για το timeskip...Χμμμ...Θέλω και δεν θέλω...Γενικά μου αρέσουν τα anime με πιο ώριμους χαρακτήρες πχ honey and clover αλλά δεν ξέρω πώς θα το κάνουν εδώ και αν θα τους βγει καλό...
Πάω στοίχημα πάντως ότι ακόμα και μετά από δέκα χρόνια τα λουλουδάκια στα μαλλιά θα είναι ακόμα εκεί :hihi2:[/SPOILER]
Apr 13 2011 18:04
Hanzo → mono
Xε χε.
Εκτιμηθηκε το μανλινες της.Στοιχημα πως σε 10 or so επεισοδια θα το γυρισει σε grandere ομως.
Βtw,σχετικα με Iroha,
[SPOILER]
καπου διαβασα οτι θα εχουμε time skip 10 χρονια.Θα δουμε την ζωη της Ohana 16 και 26 χρονων δηλαδη.Δεν ξερω αν αληθευει αλλα sounds good.
[/SPOILER]
Apr 13 2011 17:52
mono → Strange Loop
Σιγά καλέ τα μέλια, κολλήσαμε...
Δεν νομίζω ότι αντέχω να το ξαναδω και μάλιστα τόσο σύντομα...It broke my heart ~snif~
Apr 04 2011 00:57
Strange Loop → mono
το οτι διαφψνουμε δεν σημαίνει δεν αγαπιόμαστε.
(ερχεται την αλλη εβδομαδα στις αιθουσες και ψαχνω παρέα, xD)
Apr 04 2011 00:40
Strange Loop → mono
[IMG]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lj1t88pWol1qchw5ro1_500.gif[/IMG]
Apr 04 2011 00:22
meidei → mono
Αχά. Βασικά πάω κάπως αντίστροφα. Έχω την λέξη ούσσου και ψάχνω μια λιβανέζικη λέξη που να μπορεί να είναι η ετυμολογία της. Μέχρι τώρα βρήκα την λέξη huss, που λογικά σημαίνει πάνω-κάτω το ίδιο.
Μια άλλη φορά λοιπόν. Χαιρετισμούς στην γιαγιά για την ώρα :P
Apr 03 2011 23:14
mono → meidei
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια. Κάποια χρόνια πριν που είχαμε πάει Λίβανο το μιλούσε :P
Τελικά μου έπεσες λίγο μακριά και δεν μπορέσαμε για το καφεδάκι, ελπίζω κάποια άλλη στιγμή :)
Πάντως αν θες πες μου τις λέξεις, πραγματικά δεν χάνω τίποτα να τη ρωτήσω.
Apr 03 2011 23:07
Anelis → mono
Νομίζω ότι πλέον μπορώ να σου ξεπληρώσω το καλό που μου έκανες με την Rebeca Black.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7DwT_2QQU64&feature=related[/YOUTUBE]
Γύρνα πίσω!!! :nanteee:
Mar 31 2011 09:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed