Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

mono → Trivia Spitting Monster

For the record η μεμψίμοιρη νοοτροπία που ανέφερες και εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα. Αλλά ναι τεράστια συζήτηση :P Anyhoo, ελπίζω να σου αρέσει το eureka 7. Δεν θυμάμαι αν την έχω βάλει στο top 10 αλλά πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή σειρά.
Φεβ 09 2012 02:07
Φωτογραφία

monoKai

Σήμερα το απόγευμα θυμήθηκα το sora no manimani και σκεφτόμουν τί κρίμα που δεν το έχει δει κανένας γνωστός και στεναχωριόμουν...(σοβαρά προβλήματα). Τώρα μόλις είδα ότι το πρότεινες στο anime recommendations και χάρηκα :if:
Φεβ 08 2012 22:43
Φωτογραφία

mono → Chrysteria

Hi ^^ Σου έβαλα ένα spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/561543-post146.html"]εδώ[/URL]. Καλό είναι όταν θέλουμε να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στην πλοκή ενός anime να χρησιμοποιούμε spoiler tags.
Φεβ 06 2012 23:41
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mono

meh
Φεβ 04 2012 15:06
Φωτογραφία

mono → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν έχω δικαιοδοσία στο offtopic.
Φεβ 04 2012 15:00
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mono

Αααα σβησε το πρωτο ποστ στην τρυπα >_> Merci
Φεβ 04 2012 14:56
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → mono

Ε, είδες; Ή είσαι σοφή, ή δεν είσαι! LOL!
Φεβ 03 2012 16:32
Φωτογραφία

Όχι εντάξει δεν έχω χαζέψει ακόμα τόσο :P Χμ, έτσι όπως το λες έχεις ένα δίκιο. Νομίζω και το νέο σχολικό έτος την άνοιξη αρχίζει. Ωραία εξήγηση ^^
Φεβ 03 2012 16:28
Φωτογραφία

Θα μοιραστώ τη σοφία μου μαζί σου, ταπεινή προσκυνήτρια! Χμ... Το κοινό βγαίνει μπουχτισμένο απ' το χειμώνα, και η άνοιξη είναι σαν μια νέα αρχή (αν δεν κάνω λάθος, που μάλλον δεν κάνω, γιατί είμαι πάνσοφη, το νέο έτος του Ιαπωνικού ημερολογίου ήταν τοποθετημένο πιο κοντά στην άνοιξη πριν αν εορτάζεται την 1η Ιανουαρίου, με το Γρηγοριανό ημερολόγιο...). Άρα, είναι λογικό να βάζουν ό,τι καλύτερο έχουν τα κανάλια εκεί! Αν η εξήγηση δεν σε ικανοποίησε, προφανώς δεν είσαι αρκετά έξυπνη για να καταλάβεις! (Πλάκα κάνω)
Φεβ 03 2012 16:25
Φωτογραφία

In what way? Για μοίρασε τη σοφία σου γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτό το φαινόμενο :P
Φεβ 03 2012 16:11
Φωτογραφία

Μπα, makes sense, in a way!
Φεβ 03 2012 16:08
Φωτογραφία

ice_himemono

thank you ^^
Φεβ 03 2012 16:05
Φωτογραφία

Από τη λιγοστή μου εμπειρία τα τελευταία χρόνια, η άνοιξη για ένα περίεργο λόγο είναι η πιο φορτωμένη με καλά anime. Σίγουρα κάποια βγαίνουν μούφες στην πορεία αλλά τα πιο hyped και αναμενόμενα anime βγαίνουν την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Weird I know :/
Φεβ 03 2012 15:47
Φωτογραφία

monoice_hime

Λατρεύω το νέο σου set. Δεν χορταίνω να το βλέπω.
Φεβ 03 2012 15:24
Φωτογραφία

mono → fgma

Hi ^^ Έβαλα ένα spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/560448-post150.html"]εδώ[/URL] Τις σημαντικές εξελίξεις σε ένα anime τις βάζουμε μέσα σε spoiler tags.
Φεβ 02 2012 23:01