Jump to content

Community Status Updates

Photo

Neuro → mono

Οστε επιβιοσες ε?:orly: Ορεα αρα την επομενη φορα θα παρω και εγω ενα(2-3:hahaha:):drink:! Ελπιζω να τα ξαναπουμε στο cosplay :bike:!
Dec 04 2008 17:31
Photo

zade → mono

Α ναι ναι ναι ναι . Εχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα. Indd it was awful .
Dec 04 2008 17:28
Photo

mono → zade

στο λινκ που εδωσα υπαρχει ενα demotivational μεσα σε spoiler tag με τον frtzl...go figure...
Dec 04 2008 17:03
Photo

zade → mono

Well ok σίγουρα συμφωνώ με το ποστ σου στο "Τι με ενοχλεί σε αυτό το φόρουμ" απλά δεν μπορώ να κατανοήσω τι σε ενοχλεί στην σελίδα με ta motivational posters . Τα άλλα δύο ποστ από την άλλη είναι όντως πλήρως lame .
Dec 04 2008 16:54
Photo

iristellamono

kudos για το post σου στο [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2272-hentai-23.html#post262264"]εξής[/URL] thread...... Well said.... Αν είχαμε ακόμη rep System θα σου έδινα...
Dec 03 2008 00:00
Photo

mono → red pyramid

δεν πιστευω στην αδιαφορια...:canthelp:
Dec 02 2008 23:45
Photo

red pyramid → mono

Το ξέρω αλλά απο τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να αυτοεξευτελιστεί τόσο άσχημα, δεν έχει νόημα να τον βρίσουμε απο εδώ. Άστον να συνεχίσει να κάνει ότι του κατέβει. Η αδιαφορία είναι η χειρότερη τιμωρία πιστεύω.
Dec 02 2008 23:33
Photo

mono → red pyramid

εννοια σου και το ταισα και αυτο...το λυπηρο της υποθεσης ειναι οτι ο συγκεκριμενος δεν ειναι τρολ τα εννοει αυτα που λεει...
Dec 02 2008 23:27
Photo

noname → mono

I see :P είπα να τσεκάρω γιατί υπέθεσε από το post του Kenny και την αποχώρηση του και την δικιά σου από το παιχνίδι πως γίνανε διάφορες παρεξηγήσεις στο IRC με το heal/hurt :P anyway thenx για το contribution στων αγών XDDDD
Dec 02 2008 17:38
Photo

mono → noname

καλε τι grudge λες τωρα?χαχα...ισα ισα ωραιο παιχνιδακι και το απολαυσα δεοντως και τις επικες μαχες στο irc με τους rei haters και τους εκβιασμους σε οσους ξερω να ψηφιζουν rei..χεχε...απλα καποια στιγμη ειπα να κανω την ηρωικη εξοδο μιας και δεν μπορουσα πλεον να ξεχωρισω ποιοι παιζαν για πλακα και ποιοι για να τη σπασουν στους υπολοιπους :P
Dec 02 2008 17:01
Photo

Nomis Tnomleb → mono

thank you for your accept miss! god bless!
Dec 02 2008 13:31
Photo

noname → mono

so this is it ? τέλος ? :P Δεν ξέρω τι έγινε και ξενέρωσες έτσι με το παιχνίδι ... but since I was the one who drug u in this game .. I just hope u don't hold a grudge against me ^^
Dec 02 2008 10:59
Photo

Seirios → mono

δεν έχει πλάκα να πεθάνει αν δεν το δειτε! :( ρε σοβαρά πάντως..το πέρνετε πολύ σοβαρά λαχανοντολμαδάκι...χτες είχαμε λιώσει στα γέλια και σήμερα βλέπω αυτό...δεν πάει το μυαλό σου πόσο ξενέρωσα...
Dec 02 2008 05:38
Photo

Seirios → mono

σκευτομαι..... θα θελα να σε κοπανήσω,αλλά δεν σε είσαι κοντά... μπορώ να ε βρίσω, αλλα δεν θα συνελθεις... μπορώ να μην κάνω τίποτα,αλλά δεν θα νιώσω καμία ικανοποίηση.... πες μου ότι δεν πείρατε στα σοβαρά ένα παιχνίδι λαχανοντολμαδακι...ο μι τζι...
Dec 02 2008 05:19
Photo

Zoro → mono

Yeap,rei από δω και πέρα και μυαλά στα κάγκελα:drinks: (κυριολεκτικά όμως xDD...a new alliance is born then xP)
Dec 01 2008 05:14