Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelismono

Ε....εντάααξει μωρέ, τί είναι τα γαλλικούλια;! Χαχαχαχαχα το ξέρω είσαι εξαρτημένη από κάθε μέρος που έχει τη μυρωδιά μου, ααααχ!
Aug 31 2010 13:23
Photo

monoAnelis

Τζιζους ρε συ :P Δεν έδινες ένα μάθημα εσύ? Anw άμα πάω σπίτι σου και φτιάξω καφεδάκι, αράξω τον πιω και φύγω λες να μου πει κανείς τίποτα? XD
Aug 31 2010 13:16
Photo

Anelismono

Νιαχ νιαχ και ότι ήμουν στο προφίλ σου!!! Όχι τελικά θα κάτσω πάνω μέχρι τις 8 του μήνα! Τουλάχιστον όταν έρθω θα έχει ανοίξει και το playce.... χο χο
Aug 31 2010 13:10
Photo

monoAnelis

Γύρισες παλιοσκατούλα?
Aug 31 2010 13:02
Photo

mono → DoB

Κάθε σχολή έχει τα δικά της οπότε θα κοιτάξεις [URL="http://www.law.auth.gr/index.php?lang=el"]εδώ[/URL] . Έχει και τηλέφωνα να πάρεις να ρωτήσεις αν και συνήθως αν θυμάμαι καλά γίνονται μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου αλλά δεν παίρνω και όρκο :P Από Αθήνα είμαι αλλά από το πρώτο έτος μένω μόνη μου οπότε μπορείς να πεις ότι έκανα φοιτητική ζωή μακριά από τους γονείς αλλά μάλλον το παράκανα XD Εντάξει έχω και σαν δικαιολογία τις καταλήψεις (λέμε τώρα :P ) Αν πάντως διαβάζεις σταθερά κάθε εξάμηνο να περνάς περίπου 3 μαθήματα κάθε εξεταστική είσαι super cool ;) Έχω φίλες που σπουδάζουν εκεί (όχι νομική) οπότε αν χρειαστείς κάτι μπορώ να σας φέρω σε επαφή και γενικά ότι χρειαστείς στείλε μου... Τι να πω και πάλι συγχαρητήρια και καλή διασκέδαση!
Aug 31 2010 11:47
Photo

DoB → mono

Μακάρι, μακάρι... Ήσουν μακριά από Αθήνα; Σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ, δε μπορείς να φανταστείς πόσο! Η Θεσσαλονίκη είναι όντως πολύ ωραία πόλη, πολύ πιο ανθρώπινη απ' την Αθήνα και με όλο ευθείες για δρόμους οπότε δύσκολα χάνεσαι... Τέσσερις μέρες μείναμε, εγώ και οι γονείς μου, και προσανατολιστήκαμε, αλλά το σοκ της πρώτης μέρας ήταν αξέχαστο...:rofl:Μπορεί να γελάω τώρα, αλλά τότε τα 'χα ψιλοπαίξει. Άσχετοι τελείως από Θεσσαλονίκη και οι τρεις, κολλήσαμε στην κίνηση στην Εγνατία, χαθήκαμε και 5-10 φορές και κοντέψαμε να τρελαθούμε. Αλλά όταν βρήκαμε τελικά σπίτι και ησυχάσαμε, καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε λόγος ν' αγχωνόμαστε... Εγώ δηλαδή.:hihi2: Τώρα θα ξανανέβουμε αργότερα... Και πάλι σ' ευχαριστώ!!:blingeye2: Μήπως ξέρεις πότε γίνονται οι εγγραφές, ή κάθε σχολή σε κάθε πόλη έχει τις δικές της ημερομηνίες;
Aug 31 2010 09:32
Photo

laraska → mono

δωσε και σε μενα την εικοναπου διαγραφηκε
Aug 31 2010 03:13
Photo

monoFingolfin

Party pooper!
Aug 30 2010 23:01
Photo

mono → zade

Btw σε πρόλαβε ο Kenny και τα μετακίνησε χαχαχαχαχαχ τι τραβάς και εσύ XD
Aug 27 2010 18:29
Photo

mono → zade

Είχαμαν, είχαμαν XD Ε καλά δεν τρέχει και τίποτα, εγώ το πα μόνο και μόνο για να μπορούμε να σχολιάζουμε εκεί με την ησυχία μας :P
Aug 27 2010 18:26
Photo

zade → mono

Είχαμαν και θρεντ ωρε για το Ινσέψιο; Δεν του 'ξιρα.Πάου.
Aug 27 2010 18:20
Photo

mono → DoB

Μπράβο ρε συ! Συγχαρητήρια! Σε σκεφτόμουν χθες που βγήκαν οι βάσεις αλλά είπα να είμαι διακριτική XD. Εντάξει και μένα γκρινιάζαν λιγάκι αλλά όταν θα αρχίσεις να περνάς μαθήματα και θα καμαρώνουν για την κοράκλα θα τους περάσει :P H Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη, η σχολή εκεί είναι πάρα πολύ καλή, θα κάνεις φοιτητική ζωή μακριά από τους γονείς, τί άλλο θες δηλαδή :P Εννοείται ότι θες με ρωτάς ;) Καλή συνέχεια...
Aug 26 2010 12:00
Photo

DoB → mono

Mono, πέρασα Νομική Θεσσαλονίκης τελικά... :P Μια χαρά για μένα, μόνο η γκρίνια των γονιών μου τη σπάει λίγο. Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις συμβουλές σου, πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση γι' αυτό που μου ταιριάζει. Again, thank you very much!!!!
Aug 25 2010 22:34
Photo

Kennymono

OK, since you're serious... Εσύ μπορεί να το εκλαμβάνεις ως σαρκασμό, αλλά εγώ είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για διαφήμιση. Και είναι αισχρό.
Aug 22 2010 22:12
Photo

monoKenny

Όχι. Απλά είπα τη γνώμη μου...Βρήκα το βιβλίο ως μια προσπάθεια σαρκασμού της σύγχρονης πραγματικότητας με χιουμοριστικό τρόπο. Το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι τρολάρω :/
Aug 22 2010 16:13