Jump to content

Community Status Updates

Photo

meidei → Ajairisu

Νταξ, δεν έχει 10 διαφορετικά endings, αλλά σε γενικές γραμμές έτσι είναι τα visual novels. Εγώ βλέπω τα vn κάτι σαν εικονογραφημένη λογοτεχνία, παρά σαν βιντεοπαιχνίδια. Με βοηθά να τα εκτιμώ καλύτερα.
May 27 2011 09:47
Photo

Kamui → Ajairisu

Εγω απο DW εχω 3,4,5 και 7. Αγαπημενο μου το 3 (για ιστορικους λογους) και το 5 (για λογους απολυτης τελειοτητας) Το 7 το παιζω αυτη την περιοδο και παιζει να ειναι το καλυτερο απ' ολα. Το Kessen 1 ομως απ'οτι θυμαμαι ηταν με Ιαπωνες, το 2 ηταν με ROTK. Μηπως ειχες παιξει αυτο για να λες για το campaign του Wu, που οντως δεν ειχε? Πολυ καλο το Kessen 2 btw, αλλα μαλλον υπερβολικα ευκολο και το script εντελως οτι να ναι. Το τριτο με Nobunaga ειναι καταπληκτικο. Samurai Warriors εχω τερματισει το πρωτο και εχω λιωσει το empires του 2. Θα ηθελα να παιξω και το original του 2, αλλα μου εδωσε λαθος ο αντιγραφεας και εγω δεν πηρα χαμπαρι αρχικα.
May 27 2011 09:00
Photo

Ajairisu → meidei

Βασικά, απ'ότι κατάλαβα ανείκει στην κατηγορία love it or hate it. Επίσης το γεγονός ότι η διαδραστικότητα είναι σχεδόν μηδαμινή ξενίζει μερικούς, και το βλέπουν σαν κάτι αδιάφορο.
May 27 2011 03:16
Photo

meidei → Ajairisu

Κι εγώ δεν έχω παίξει πολλά, αλλά αυτό ήταν ένα από αυτά που μου άρεσαν. Ωραία ιστορία, μπορούσε να εκτελεστεί καλύτερα ίσως.
May 27 2011 03:11
Photo

Ajairisu → Kamui

Τα παιχνίδια τις πρώην KOEI νυν Tecmo-KOEI που έχω κάψει είναι αρκετούτσικα : Dynasty Warriors 2, 3 ,4 , 4 Xtreme Legends, 5, 5Xtreme Legends, 6, 6 Empires και το StrikeForce για 360. Από την σειρά Kessen, μόνο το πρώτο δυστυχώς και το γεγονός οτί δεν είχε το campaign των Wu [COLOR=Red][COLOR=DarkSlateGray][COLOR=White]πρέπει να ξένισε μερικούς. Έχω παίξει και άλλους, non canon τίτλους, όπως Warriors Orochi 1 και 2 (Μόνο από DW6 και πάνω έχω στην κατοχή μου :/). Τέλος, από την σειρά Samurai Warriors έχω παίξει μόνο το πρώτο Xtreme Legends της σειράς. [/COLOR] [/COLOR][/COLOR]
May 27 2011 02:44
Photo

Ajairisu → meidei

Ώστε το "έπαιξες", ε; :P Πράγματι, η παρθενική μου επαφή με τα visual novels.
May 27 2011 02:38
Photo

meidei → Ajairisu

[URL="http://scoutshonour.com/donttakeitpersonallybabeitjustaintyourstory/"]Don't take it personal bebe[/URL] this ain't your avatar, ή είν' η ιδέα μου;
May 27 2011 02:29
Photo

Kamui → Ajairisu

Kαλα με το Ma Chao ειχα φαει τεραστιο κολλημα κυριως στο Dynasty Warriors 5, που τον ειχαν κανει και πολυ πιο ωραιο εμφανισιακα με προσωπικοτητα, αλλα και απιστευτα καλο παικτη. Αγαπημενος μου επεισης ειναι ο παιδικος μου ηρωας ο Zhang Fei. Γενικα μ΄αρεσουν σχεδον ολοι οι χαρακτηρες, εκτος απο καποιες γυναικες των οπιων η υπαρξη ειναι εντελως περιττη στο παιχνιδι. Εσυ ποια αλλα Rotk related games εχεις παιξει? Α, και ξερεις, οταν απαντας σε καποιον με vm, γραψ' το στο δικο του profile, ετσι ωστε να μου ερχετε το notification (ο μαγικος αριθμος που γεμιζει την καρδια μου με αγωνιαΧD) και να ξερω οτι μου απαντησες.
May 27 2011 00:19
Photo

TheChoSenOnE → Ajairisu

Ενα μπισκοτο ειναι πολυ κλισε,oποτε παρε 2 ;)
May 26 2011 22:56
Photo

Ajairisu → TheChoSenOnE

Καλησπέρα, είμαι ο 1000οστός visitor, κερδίζω τίποτα ; :P
May 26 2011 22:45
Photo

Kamui → Ajairisu

Bασικα δεν εχω προλαβει να διαβασω το novel επειδη ειναι υπερβολικα μεγαλο και δεν εχω αρκετο χρονο μεχρι στιγμης, αλλα την ιστορια την ξερω λιγο πολυ απ' εξω και ανακατωτα, μεσα απο παιχνιδια, anime, manga και πληροφοριες που εχω ψαξει στο net. Οσο για το gaming που ανεφερες, ηταν η πρωτη μου επαφη με το αριστουργημα, καθως σε πολυ μικρη ηλικια επαιξα για πρωτη φορα Dynasty Warriors 3 και Kessen 2, τα οποια με κερδισαν αμεσως. Οσο επαιζα μαθαινα ολο και περισσοτερα, ασχπλουμουν ολο και περισσοτερο, παιζοντας επειτα και τα sequels τους που με συγκλονιζαν ακομα πιο πολυ, και αλλα παιχνιδια οπως το Dynasty Tactics, και το Romance of the three kingdoms, κατεληξα να ξερω σχεδον τα παντα περι της ιστοριας (βεβαια υπαρχουν ενα σωρο λεπτομεριες που συνεχιζω να μαθαινω καθιμερινα) κατι που με εκανε να το θεωρω το specialty μου. Εσυ, τι επαφη εχεις με τον κοσμο του ROTK? Ο,τι χρειαστεις να μαθεις σχετικα μ' αυτο μιλα μου.
May 26 2011 11:24
Photo

Ajairisu → Kamui

Μεγάλη λατρεία στο RoTK διακρίνω, να υποθέσω οτί εκτός απο το novel , που έχεις διαβάσει φαντάζομαι, έχεις παίξει και τα Dynasty Warriors/Kessen/RoTK games ;
May 26 2011 05:19
Photo

Ajairisu → LuluChan92

Ditto. Οπώς και να 'χει, thanks για το request.
May 25 2011 03:55
Photo

Ajairisu → Etemon

Thanx 4 the request !! :p
Oct 17 2008 13:29
Photo

Ajairisu → Kallia

Αααα, πολύ ωραία. Μου το πει πολλές φορές ότι δεν μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου gamer, αν δεν έχεις παίξει το FFVII. Ε λοιπόν, αυτό σκοπεύω να κάνω :). Vista? Άρα και οι δυο στο ίδιο καζάνι βράζουμε, τα Vista αποδείχθηκαν αποτυχία :(
Sep 04 2008 13:24