Community Status Updates
Kamui → Ajairisu
Oχι, δα.
Τιμη μου.
Μπορεις να με αποκαλεις, παππολαγνο, παππου, Jiji, σοφε γεροντα, γερο-Kamui, και οτι αλλο περναει απο το γερικο μυαλο σου, Αϊγιαιρισιε.
May 29 2011 01:21
Ajairisu → Kamui
Καλησπέρα γέρο. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να σε αποκαλώ έτσι; :P
May 29 2011 00:23
Ajairisu → meidei
Φαντάσου τα μούτρα της/του καθηγήτριας/τή σου στα Θρησκευτικά, όταν λέει κάτι με το οποίο δεν συμφωνείς, έπειτα από ένα ηχηρό "OBJECTIOON" του Wright :P.
May 27 2011 18:02
Ajairisu → Kamui
Όσον αφορά το live, εξαρτάται και ποια κονσόλα έχεις στην κατοχή σου πχ. εαν έχεις την έκδοση arcade που έχω εγώ και θες να συνδεθείς ασύρματα, θα χρειαστείς έναν εξωτερικό network adapter και έναν router/δρομολογητή [URL]http://support.xbox.com/el-gr/pages/xbox-live/get-started/connecting/wireless.aspx[/URL]
Αν έχεις την νεότερη, τότε το WiFi είναι ενσωματομένο(built-in) και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα router.
Τώρα, για ενσύρματη η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη, ή πιο απλοική, ανάλογα την δομή του χώρου στον οποίο διαμένεις.
May 27 2011 17:57
meidei → Ajairisu
Στο DS φυσικά. Και κυρίως η απόλαυση αυτή γίνεται μέσα στην τάξη, εν ώρα θρησκευτικών ή παρομοίου μαθήματος.
May 27 2011 17:54
Ajairisu → meidei
Έχεις handheld DS και παίζεις, η τα παίζεις μέσω emulator ; Δεν λέω, καλό το emulation, άλλα είναι εντελώς διαφορετική η αίσθηση να κρατάς της "μαούνα" (όχι πλέον) στα χέρια σου και να το απολαμβάνεις όπου και αν είσαι (στην τουαλέτα, ας πούμε :kakaka: ).
May 27 2011 17:48
Kamui → Ajairisu
No, i do mind you actually, γιατι αφορα και εμενα.
Ακομα δεν εχω βαλει live, και σκοπευω να το κανω συντομα.
Ακομα δεν καταλαβαινω τι ακριβως πρεπει να κανω, και δε θα ηθελα να αγορασω την καρτα αδικα.Οποτε αν ξερεις κατι παραπανω πες μου.
btw κι εμενα μου τη σπανε τα DLC κτλ
Καποτε αγοραζες ενα παιχνιδι και ηξερες οτι θα το παιζεις ολοκληρωμενο με την υσιχια σου.
Οχι να σου το βαζουν τεμαχισμενο και να το πληρωνεις σιγα σιγα λες και ξοφλας κανενα δανειο...
Και ναι, το Ace Attorney ειναι φανταστικο.
May 27 2011 17:44
Ajairisu → Kamui
Πράγματι, άλλα είμαι κατά της πολιτικής που ακολουθούν οι εταιρίες, όσον αφορά τα DLC, κυρίως με τα pay-to-play. Πιστεύω θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε thread γι' αυτό στο ανάλογο section του forum. Με κάνεις hyped ξανά, με το 7, geezer :P !
Για να είμαι ειλικρηνής, πάντως ουδέποτε συνδέθηκα στο Xbox Live, για καθαρά τεχνικούς λόγους, κυρίως λόγο της τοποθεσίας που βρίσκεται το router μου με το σαλόνι. Θα έπρεπε ή να τρυπήσω τον τοίχο για να περάσω UTP καλώδιο, είτε να κάνω ολόκληρο τον κύκλο. Άλλα αυτό είναι κάτι που αφορά εμένα, don't mind me .
May 27 2011 17:38
meidei → Ajairisu
Το Ace Attorney είναι από τα καλύτερα, ειδικά αν σου αρέσει να κάνεις deducing και να παίζεις τον ντετέκτιβ/δικηγόρο.
May 27 2011 17:31
Kamui → Ajairisu
Δεν ειμαι σιγουρος.
Η Κοei οντως παντα τα ιδια κανει, αλλα στο 6 δεν εβγαλε xtreme legends.
Oποτε δεν ειναι σιγουρο.
Και το empires δεν πρεπει να αξιζει τοσο.
Ωραιο θα ειναι, αλλα αυτο που αξιζει περισσοτερο απ' ολα στο 7 ειναι το story του.
Αμα το θες, μην το σκεφτεις παραπανω.
Εξαλλου τωρα με τα DLC θα αρχισουν να καταργουνται τα expansions μαλλον.
May 27 2011 17:29
Ajairisu → meidei
Έχεις απόλυτο δίκιο. Εάν δεν υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα για το σενάριο, μπορεί η όλη ιδέα να οδηγηθεί στο καλάθι των αχρήστων, κάτι που μπορεί σε ακόμη πιο ακραίες καταστάσεις να οδηγησεί ακόμη και στην καταστροφή φιλικών δεσμών.... Πολύ drama, xD , το Ace Attorney και τα υπόλειπα της σειράς θα το πρότεινες ανεπιφύλακτα ;
May 27 2011 17:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed