Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Λοιπον,καταρχας το One Piece οπως ξαναπα σου προτεινω να του δωσεις μια 2η προσπαθεια γιατι δεν ειναι καμια σχεση με αυτο που εβλεπες στην τηλεοραση γιατι πολυ απλα η μεταγλωτιση και η αφαιρεση μερικων σκηνων της αφαιρεσε πολλους ποντους...πρεπει να δεις το original jap dub/eng sub για να καταλαβεις την διαφορα...ειδικα πιο κει η σειρα γινετε φοβερη..εχει και χιουμορ και συγκινηση και πιστευω θα σ'αρεσει αρκετα αν της δωσεις μια 2η προσπαθεια,ειδικα για 10-20 επεισοδια τουλαχιστον...συμβουλεψα κι αλλες 2 κοπελες στο φορυμ και τους αρεσε τρομερα...ειδικα στην μια:) Μετα,το avatar μου ειναι ο Serpico,δευτερευον χαρακτηρας απο την σειρα Berserk,η οποια περιλαμβανει ενα μη τελειωμενο ανιμε με μονο 25 επεισοδια και ενα πολυ μεγαλο μανγκα που συνεχιζετε απο το 1989 περιπου... Η σειρα αυτη με εχει καθηλωσει τελειως και ειναι οτι πιο κοντα εχω στην πρωτια αυτη την στιγμη...αν την ξεκινησεις στην συστηνω ανεπιφυλακτα,αλλα να προσεχεις γιατι εχει τρομερα πολυ βια και ειδικα στην αρχη ισως σε αποθαρρυνει,αλλα πιστεψε με προσφερει πολυ περισσοτερο απ αυτην η σειρα..εχει φιλια,προδοσια,αγαπη,μισος,ελπιδα,δυστυχια,οτι θες;) Αν την ξεκινησεις προτεινω προχωρα στο ανιμε πρωτα που με τα 25 επεισοδια του θα καταλαβεις αν αρεσει το κλιμα ή οχι{αλλα δες τουλαχιστον 2-3 επεισοδια γιατι ειναι παλιο στα γραφικα ανιμε και ενα επεισοδιο δεν αρκει για να μπεις στο κλιμα...πιο πολυ θα σε μπερδεψει δλδ...}και μετα προχωρας αναγκαστηκα στο μανγκα αν σ'αρεσε το ανιμε για να δεις την συνεχεια... Αυτα απο μενα,τα λεμε συντομα^^
Aug 24 2008 16:44
Photo

Gaia → Dark_Venus

Ευχαριστω που δεχτηκες το friend request μου....:)
Aug 24 2008 16:32
Photo

Dark_Venus → Zoro

Καλημέρα.Και οι δυο οντως ειναι κατι παραπανω απο έξυπνοι.....Το one piece ετυχε να το δω μια δυο φορφες στην τηλεοραση παλαιοτερα και δε μπορω να πω οτι ξετρελάθηκα.Αν και ορισμένες φορές είχε πολύ πλάκα.Να πω και γω κάτι άσχετο;Το αβαταρ σου απο πιο anime ειναι?
Aug 24 2008 11:29
Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλα κανεις και σ'αρεσουν οι κακοι,ξερω ενα ατομο στο forum που σκεφτεται με τον ακριβως ιδιο τροπο για την συγκεκριμενη σειραXD Εμενα να πω την αληθεια μ'αρεσαν και οι 2 γιατι ηταν και οι 2 πολυ ξεχωρηστοι,ο καθενας για τους λογους του...ο ενας ειχε ενα ενδιαφερον οραμα απλα εκτροχιαστηκε και ο αλλος ενα παραξενο τροπο στασης και επιλησης των υποθεσεων...και οι 2 με δικο τους αισθημα δικαιοσυνης και εξυπναδα... Αν επρεπε να διαλεξω θα διαλεγα L με λιγη διαφορα...τον βρηκα πιο "στυλατο" και "καλο",δλδ με πιο ορθες ιδεες και τροπο δρασης... Αυτα βασικα!:) Btw ασχετο λιγο αλλα αν δεν εχεις τι ανιμε να δεις και σ'αρεσουν οι πειρατικες ιστοριες σου προτεινω να δοκιμασεις το One Piece...φοβερη σειρα και απ τις αγαπημενες μου...τουλαχιστον τα πρωτα 10 επεισοδια να δεις αν σ'αρεσει το κλιμα...αν θες links σ'εμενα!^^ Καλη Συνεχεια στο forum ευχομαι λοιπον...BB!!:byejg9:
Aug 24 2008 04:33
Photo

Scorpion → Dark_Venus

Ναι μαλλον τον γλιτωνεις.
Aug 23 2008 23:19
Photo

Dark_Venus → Scorpion

χαχα οποτε τον γλυτωνω τον ψυχιατρο...
Aug 23 2008 23:17
Photo

Scorpion → Dark_Venus

Μπα! Δεν νομιζω και αυτοι ανθπωποι ειναι.
Aug 23 2008 23:07
Photo

Dark_Venus → Scorpion

πλακα μου κανεις?εδω λυπόμουν τον σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι (Οχι της Πάνια......τον αλλον τον authentic!)μήπως πρέπει να το κοιτάξω;
Aug 23 2008 22:34
Photo

Scorpion → Dark_Venus

Του Light;;;;Του κακκου,του σχιζοφρενη,του αλαζονα ααααααααααααααααααα!Τεσπα και εμενα μου αρεσε στην αρχη μετα ομως μετα τον μισησα ,να περασεις και εσυ καλα!
Aug 23 2008 22:30
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Tου L?Παντα κοντρα να μου πας ε?:)αντε βρε καλη διασκέδαση!
Aug 23 2008 22:26
Photo

Scorpion → Dark_Venus

:drink:Στο 32.Τελειωνω οπου να ναι.
Aug 23 2008 22:25
Photo

Dark_Venus → Zoro

Σ ευχαριστώ Ζορό μου!Καλως σας βρήκα.Ναι είμαι στην αρχή ακόμα μωρέ........βασικά Light.....(παντα με τους κακούς είμαι δε ξέρω γιατι.Να φανταστεις οταν ημουν μικρη στεναχωριομουν γιατι ηθελα να κερδισει η κακια μαγισσα στη χιονατη.....χεχε....)Εσυ ποιον προτιμάς?:)
Aug 23 2008 22:24
Photo

Scorpion → Dark_Venus

:thatsit:Εγω ειμαι fan του L παντως
Aug 23 2008 22:22
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Bασικά τα ήξερα τα περισσοτερα γιατι τα εβλεπα μικρουλα...αλλα ειναι τοοοοσο ευχαριστο να τα ξαναβλέπω........Δε μου λες Λεωνιδα μου,εσυ το τελειωνεις το death note?
Aug 23 2008 22:20
Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλως Ορησες κι απο μενα λοιπον:),κι εσυ fan της σειρας ε??{DN εννοοντας παντα!!} Ερωτηση Κρισεως,Light ή L?? {μαλλον θα λειψω για λιγο,σου απανταω αργοτερα λοιπον αν μου ξαναγραψεις!^^}
Aug 23 2008 22:17