Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Dark_Venus → iristella
ελα μωρε ειναι απλά παιδάκι....ουσιαστικα ειναι μια ανωριμη,πληγωμενη κοπελα απελπισμένη να βρεί λιγη τρυφεροτητα....α δεν εχω προβλημα και να θες να σπαμαρεις feel free lol...οπως και να χει νταξει δεν την θεωρω τοσο κακια....
Αύγ 25 2008 20:07
iristella → Dark_Venus
Ααχ με βαζεις σε πειρασμο τωρα μιλωντας για την ακατονομαστη και δεν θελω να spammarw στο προφιλ σου.... Τεσπα προσωπικα τα κουκλακια ειναι το μονο πραγμα που μου αρεσε επανω της. Τα ειχα βρει απιστευτα για να ειμαι ειλικρινης,,,, Τωρα το γλυκια και ολα τα υπολοιπα θεωρω οτι δεν αναιρουν καποια αλλα πραγματα και σιγουρα οχι το οτι στην ουσια ηταν το χειροτερο ειδος ανθρωπου για μενα. Μιλαω ειλικρινα και λεω οτι πιο πολυ ενιωσα συμπαθεια για τον Light (που τον σιχαινομαι ουσιαστικα) παρα για την συγκεκριμενη. Anw hope to see u soon και καλη συνεχεια.....
Αύγ 25 2008 20:03
Dark_Venus → iristella
Σιγα ρε συ που πεταγεσαι,ισα ισα χαρηκα πολυ που μου αφησες visitor message.
αιματηρη;οχ....θα ριξω μια ματια γιατι οχι....βασικα φαινεται να του αρεσει πολυ οποτε λογικο να την προωθει...αλλα για να επιμενει ετσι πρεπει να ναι καλο οποτε γιατι να μη ριξω μια ματια ;) αλλωστε τον εμπιστευομαι.
σ ευχαριστω πολυ για τις προτάσεις σου για το DN θα δοκιμασω να δω και τις ταινιες αφου πρωτα ολοκληρώσω τη σειρά...οσο για το manga why not?;)
ναι και μενα μ αρεσε η συζητηση την βρηκα πολυ επικοδομητικη και το τοπικ ειναι πραγματικά τρομερό.
α οσο για το αβαταρ μου,οπως ειπα και πριν ο μονος λογος που εβαλα την Misa δεν ειναι γιατι θαυμαζω το βαθυστοχαστο πνευμα της.....(λεεεμε τωρα :P) απλα επειδη τη βρισκω γλυκουλα και την μόνη ομορφη κοπελιτσα στο DN...σα χαρακτηρας θυμιζει λιγο τη μενεγακη ενω τα κουκλάκια στο δωματιο της ειναι χαλια.....μουαχαχαχα μια ζωη κακιασμενη ειμαι...
΄
λοιπον....αυτα απο μενα...ελπιζω να τα πουμε συντομα,καλη συνέχεια!^_^
Αύγ 25 2008 19:44
iristella → Dark_Venus
(πεταγομαι Mode active) Ρε Zoro καλο μου ελεος:hahaha:! και εδω διαφημιση για Berserk Και Op??? Ημαρτον!!! Σε πληρωνουνε ηθελα να ξερα:hihi2::hihi2:?
Anyway Dark Venus san... Μην ανησυχεις λογω avatar δεν αντιπαθησα ποτε κανεναν αν και θα σου προτεινα να περασεις μια βολτουλα απο το Misa thread για να δεις οτι η προηγουμενη μαχη μεταξυ μας ηταν αρκετα αιματηρη......
Anw καλη συνεχεια ευχομαι με το Death Note Και Θα σου ελεγα κιολας μετα την ολοκληρωση της σειρας να ριξεις μια ματια και στο Manga Και αν εχεις υπομονη και αντοχες στις 2 live action movies οι οποιες αν και εχουν πολλες αδυναμιες σε σχεση με την σειρα προσφερουν εντουτοις ενα πιο ικανοποιητικο φιναλε για καποια μεριδα του κοινου (εγω ψηφιζω το original βεβαια αλλα καλο ειναι να ξερει κανεις ολες τις προοπτικες) (stealing zoros line mode active:hahaha::hahaha:)... Η εναλλακτικα αν βαριεσαι να δεις τις ταινιες γιατι ειναι λιγο lame (εγω προσωπικα δεν αντεξα τις βρηκα πολυ απαισιες:hahaha:) διαβασε τα σεντονια των zoro Και Kenny στο Dn thread και θα ειναι σαν να τις εχεις δει και μαλιστα και σε Neon Genesis Evangelion εκδοχη......
Αυτα απο μενα... Ηθελα απλα να σου πω οτι μου αρεσε η συζητηση μας στο "τι θα κανατε εαν ειχα ενα DN" thread και να σου ευχηθω καλη συνεχεια με την σειρα...:congrats:
Αύγ 25 2008 19:33
Dark_Venus → Zoro
Α....με παρεξηγησες....δεν ειμαι φαν της Μισα βασικά τη θεωρώ πιο χαζη και απο χορτο.Απλά είναι η μόνη όμορφη κοπέλα σ ενα anime γεματο μαντραχαλους.Αν υπηρχε καποια δυναμική κοπελιτσα να βάλω θα την έβαζα...αλλα κ αυτη παροτι λιγο βλαμμενη ειναι αξιαγάπητη μωρε.....ασε που τη λυπηθηκα μετα κιωλας....αμα βρω κατι καλυτερο θα την αλλαξω αμεσως....
Οσο για την Iri,εχει επιχειρηματα η κοπέλα και φυσικά το ξέρω οτι δε τσακώνεστε στ αληθεια.Οπως και να χει δε με αφορα αλλα και συ τόσο ευκολα αλλάζεις απόψεις;(στο θέμα με τη Μισα εννοω...) εγω ειμαι πολυ πεισματάρα...πρέπει να παλέψει πολύ ο άλλος για να μου αλλάξει γνώμη...Οχ λες να με αντιπαθησει λογω αβαταρ?!ελπίζω οχι χιχι.....Ακομα δεν ηρθα στο φορουμ και να με αντιπαθησει καποιος δε λεει.....(αργοτερα τι θα κανουμε;:P)
ανυπομονω να ξεκινησω αυτο που μου ειπες....μ εχει απορροφησει το death note γι αυτο δε τα βλέπω παράλληλα......καθε φορα που λεω θα δω ενα επεισοδιάκι τσακ σκέφτομαι να συνεχίσω παρακατω με το dn....μηπως πορώνομαι ευκολα;Dε θα μου τη γλυτωσει ομως θα το δω...Ωστε με θεωρεις θυμα ε......καλα.....καλα......:(...και 13 κιωλας....μαλλον σημερα σε κουρασα..........(μη το πεις πουθενα αλλα εφαγα γλυστριδες το μεσημερι σσστ...)
bb καλα να περνας ^_^:byejg9:
Αύγ 25 2008 17:52
Zoro → Dark_Venus
Tι ωραιο avatar ειναι αυτο που εβαλες ωρε!!!:wooi2:
Μisa-fan να υποθεσω δλδ??
Σ'αρεσει σαν χαρακτηρας ε??
Ετσι παντως,χαιρομαι που εψησα κι εσενα στο Berserk τελικα{θυμα no.13o:hehehe:}
Οσο για το τελευταιο που λες ναι,μαλονουμε σχεδον σε οτιδηποτε μ'αυτην και δυστυχως εχει μια ταση να επικρατει το δικο της συχνα:uhh:...αλλα οχι και τωρα,δεν θα το αφησω να περασει!!:burningbe3:
That woman is about to get taught a lesson!!:cry5:
{χεχε για να μην παρεξηγηθεις για πλακα τα κανουμε ολα...δλδ η συζητηση σοβαρη ειναι αλλα για πλακα τσακονωμαστε...αλλλωστε ετσι γνωριστηκαμε εδω...με τσακομους:P...και μαλιστα στο θεμα της Misa...αυτη την μισουσε και εμενα μ'αρεσε πολυ,ανοιξαμε ειδικο thread και τελικα με εκανε κι εμενα να την μισησω....yep,she's that powerful:nanana:}
Αύγ 25 2008 17:12
Dark_Venus → Zoro
Ναι το bersherk θα δω μαζι με καποιο απο τα αλλα που μου πρότειναν τα παιδιά...αχ είναι τόσα πολλά.....το προχωράω το death note αργα αλλα σταθερα...τωρα ειμαι στο 16ο επεισόδιο....ουφ.....δε θελω να πεθανει ο L.Παρότι μου το αποκάλυψε κάποιος....εχω αρχισει να τον συμπαθω περισσότερο τελικά απο τον Light....πάλι σ αυτο το τοπικ?χεχε γραφετε ατελείωτα πολυ..........τι να πώ,καλή τυχη;θα πώ απλά καλή συνέχεια :)
Αύγ 25 2008 16:45
Dark_Venus → Scorpion
αχ μου χουν προτίνει τόσα πολλά τα παιδιά εδώ και όλα δειχνουν τόσο ενδιαφέροντα....μάλλον bersherk και κάποιο ακόμα που δεν εχω αποφασίσει...
Αύγ 25 2008 16:41
Zoro → Dark_Venus
Χεχε χαιρομαι που εφτασες κι εκει λοιπον!!
Καλη Συνεχεια με την σειρα και ευχομαι οταν την τελειωσεις,παρα τις σειρες που σου προτειναν και οι αλλοι,να προτιμησεις Berserk;)
Τα λεμε στο forum...^^
{παω να pwnαρω καποια iri που μου παει κοντρα σε ενα γνωστο thread!}
Αύγ 25 2008 16:09
Dark_Venus → Scorpion
το ξερω βρε πλακα σου κανω....απαπαπα μη μας φας κιωλας (μη μας τσιμπησεις δηλαδη......) ολοι σημερα αυτο μου λετε.....
Αύγ 25 2008 15:08
Dark_Venus → Scorpion
Γεια σου Σκορπινι!:PΛοιπον ειμαι στο 13........αχ ανυπομονω να το τελειωσωωωω ειναι απιστευτο...σ αρεσει το βιντεακι μου ε;
Αύγ 25 2008 15:03

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται