Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
ιιιιιιιι καλε τι φωτο ειναι αυτες?ΜΠΛΙΑΧ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!
Καλημερα Zoro kun!
ναι δικιο εχεις βγηκα βολτα στην εξοχη.Η Αθηνα μες στο δέντρο ειναι αλλωστε......(λεεεεμε....)
ευχαριστω πολυ για την φιλοφρονυση.....:)
κοιτα,αμα εχει δικιο καποια στιγμη θα της το πω προς το παρον απλα διαφωνω στο συγκεκριμενο ζητημα....αν ειναι πολυ μεγαλο δεν εχω κουραγιο να το διαβασω ολο.......ειμαι λιγο τεμπελα τι να κανω.......
οταν ελεγες για εκεινο το μελος ποιον ειχες στο μυαλο σου γιατι ή είναι πρωί και ο εγκεφαλος μου δεν εχει τεθεί σε πλήρη λειτουργια (βασικά αυτο το παθαινω συχνα δε πειράζει :P) ή όντως δε καταλαβα ποιον λες....
αυτα Zoro dear c u around.^_^
Aug 27 2008 11:15
Dark_Venus → SirJim
nerd ε?ωραια αμα χρειαστω τιποτα με το pc θα εχω εσενα να μου λες ε....εγω στα μαθηματικα ειμαι σκραπας...αμα θες κανα αρχαιο.....ευχαριστως....
Aug 27 2008 11:04
Zoro → Dark_Venus
your daily blanket....:P
[B][I]σπαμ,νταξει....δεν ηξερα οτι εκανα σπαμ........:( υγεια...θα μαι καλο κοριτσι...απλα προσπαθουσα να ειμαι ευγενικη και να απανταω σους αλλους...και στην τελικη εχεις 1480 ποστ δεν υπαρχει περιπτωση ενα μικρουλι σπαμ θα το εκανες και συ...:P)Αλλωστε μιλησα με δυο απο τους admin και ειναι τρομερα ατομα...δικαιως μου φωναξανε :)[/I][/B]
[και παραπανω απο μικρουλι βασικα,αλλα shhht!!!]
Ναι μην ανυσηχεις,λιγακι ολοι ξεφευγουμε που και που...δεν αποτελεις κι εσυ εξαιρεση,απλως ησουν καπως στο επικεντρο της προσοχης μιας και σε σενα απευθυνονταν οι περισσοτεροι και γι αυτο την ακουσες...προσεχε λιγο παραπανω και δεν θα ξαναχεις προβλημα,μην ανυσηχεις...:P
[B][I]θαψιμο?και ελεγα γιατι γεμισαν τα ρουχα μου σκονη.....:P[/I][/B]
Μαλλον θα βγηκες για λιγο στην εξοχη...δεν ξερω τπτ αλλοxD
[B][I]και τι παει να πει δηλαδη επειδη η Μισα γελάει σα ποντικάκι πρέπει να γελάω και γω ετσι?μουαχαχαχαχαχα....το καλυτερο γελιο ever ειναι της Σωσως...αν εβλεπες εγκληματα.....(ειναι το ειδωλο μου....τα θελα να μεινω χηρα μα τα φερε αλλιως η μοιρα......)[/I][/B]
κι εσυ μιση misa και μιση kira δλδ ε???
Κι ενα αλλο ατομο ειναι ετσι στο forum{δεν σου λεω ποιο,αλλα το γνωρηζεις!!:wis:}
[B]θα ρθω να δω...αλλα μη γραφετε τοοοοοσο τεραστια ποστ βαριεμαι να τα διαβαζω...αμα δω ξανα τοσο μεγαλες απαντησεις θα πω εκει ενα συμφωνω με τον Ζορο,οχι για να δεις τι καλη που ειμαι....(ο τραπεζικος μου λογαριασμός θα σου σταλει με pm...τι τσαμπα το support?:P)[/B]
Arigatouuuu:wooi2:{οτιδηποτε αρκει να μην συμφωνεις "μ'αυτην"!!:hehehe:}
[B][I]αδερφος μου ειναι ναι...αυτος μου ειπε να μπω στο φορουμ εγω δε φερω ευθυνη για οτι θα επακολουθησει η παρουσια μου εδω....:P[/I][/B]
Ναι,την φερει αυτος ομως...τι καλη αδελφουλα εχει!!;)
Αυτα κι απο μενα λοιπον....τα λεμε Venus-chan!!!^^
{btw i iri εκανε κι αλλο ραψιμο...αν αντεχεις διαβασε τα στο γνωστο thread:try:}
Aug 27 2008 03:55
SirJim → Dark_Venus
Προγραμματισμό ή ΗΜΜΥ ή μαθηματικό ή οτιδήποτε σχετικό με Η/Υ....
Nerd με λίγα λόγια.... XD
Aug 26 2008 22:43
SirJim → Dark_Venus
thx!!
Ναι, τεχνολογική.... Ντάξει μωρέ καλά να' μαστε και θα βγουν και οι ασκήσεις :P
Aug 26 2008 20:40
Dark_Venus → SirJim
τεχνολογικη;καλη δυναμη......πολλά ειναι ρε σύ πωπω......κουραγιο m8 :)
Aug 26 2008 20:15
SirJim → Dark_Venus
Καλά μωρέ.... ότι μπορώ κάνω
Μου έχουν μείνει μόνο 70 ασκήσεις μαθ.κατ και 6 σελ ΑΟΔΕ για να τελειώσω :P
Δε λες καλά που έχω να τα κάνω μέχρι τη Δευτέρα?
Aug 26 2008 20:11
Dark_Venus → SirJim
Γεια σου!!!!!Αχ πολύ καλα περνάω στην πρώτη μου επιλογή...!!!!!Αγγλικη φιλολογία....εσύ πως τα πας με το διάβασμα?
Aug 26 2008 19:50
Dark_Venus → Zoro
γεια σου και σενα,:)
σπαμ,νταξει....δεν ηξερα οτι εκανα σπαμ........:( υγεια...θα μαι καλο κοριτσι...απλα προσπαθουσα να ειμαι ευγενικη και να απανταω σους αλλους...και στην τελικη εχεις 1480 ποστ δεν υπαρχει περιπτωση ενα μικρουλι σπαμ θα το εκανες και συ...:P)Αλλωστε μιλησα με δυο απο τους admin και ειναι τρομερα ατομα...δικαιως μου φωναξανε :)
θαψιμο?και ελεγα γιατι γεμισαν τα ρουχα μου σκονη.....:P
και τι παει να πει δηλαδη επειδη η Μισα γελάει σα ποντικάκι πρέπει να γελάω και γω ετσι?μουαχαχαχαχαχα....το καλυτερο γελιο ever ειναι της Σωσως...αν εβλεπες εγκληματα.....(ειναι το ειδωλο μου....τα θελα να μεινω χηρα μα τα φερε αλλιως η μοιρα......)
θα ρθω να δω...αλλα μη γραφετε τοοοοοσο τεραστια ποστ βαριεμαι να τα διαβαζω...αμα δω ξανα τοσο μεγαλες απαντησεις θα πω εκει ενα συμφωνω με τον Ζορο,οχι για να δεις τι καλη που ειμαι....(ο τραπεζικος μου λογαριασμός θα σου σταλει με pm...τι τσαμπα το support?:P)
αδερφος μου ειναι ναι...αυτος μου ειπε να μπω στο φορουμ εγω δε φερω ευθυνη για οτι θα επακολουθησει η παρουσια μου εδω....:P
ουφ αυτα....α εκανα progress!!!!!!!!!!!ενθουσιαστηκα....τι ωραια τι καλα....!:)
τα λεμε ^_^ ciao
Aug 26 2008 15:51
Zoro → Dark_Venus
Ohayo Venus-san!!:hi:
Λοιπον για να σου απαντησω στα χθεσινα...
{btw i iri απανταει στο γνωστο thread...πηγενε να δεις μετα:P}
[I][B]ελα ρε δεν ειναι υπουλη η κοπέλα ειναι απλά πανεξυπνη.ωστε συζηταγες για μενα ε;ωστε με κουτσομπόλευες πισω απο την πλάτη μου ε????.....χμμμ.....[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/sad.gif[/IMG] σνιφ καλως (που εχω τα μυξομαντιλα?....)[/B][/I]
Χεχεεε κουτσομπολεμα...υπερβολες....λιγο θαψιματακι μονο:hehehe:
{:nanana:μονο οτι ησουν misa fan της ειπα κι ετρεξε εδω να σε προσυλητισει...glad she failed:hehe:}
Παντως οπως τα λες,πανεξυπνη ειναι και απο τα καλυτερα ατομα στο forum....{αλλα προσθεσε και λιγη πονηρια στον χαρακτηρα της,οπως και να το κανουμε την εχειXPP}
[B][I]σιγα μη τη βρισω....απλά δεν αλλάζω άποψη.οχι τουλάχιστον πριν δώ τη σειρά.Οπως είπα και πρίν,τις ταινίες ως συνεφίλ ειναι πιθανοτερο να τις δω απ οτι να διαβασω manga...τη σειρα ειπαμε ΘΑ ΤΗ ΔΩ αν δεν ειναι καλη θα σου πω δεν εχω κολληματα εγω...ειμαι αδισταχτη μουαχαχαχαχαχαχαχαχα...γκουχ...(αυτο το κακαριστο γελιο θα με βραχνιάσει σε λίγο)[/I][/B]
Ελα μην γελας ετσι...δεν εισαι δα και ο Kira...η Misula που τοσο σ'αρεσει ισα ισα ενα γελακι εκανε ολο κι ολο!!
Παντως χαιρομαι που θα δεις και τις ταινιες μετα!!:wooi2:
[B][I]οσο για το μπαμ,οπου παω αυτο γινεται ειμαι σταρ εγω παιδι μου (πλακα δεν ειμαι τοσο ψωνιο αλλα ουτε στο ελαχιστο χοντρη για να κανω μπαμ...)[/I][/B]
Just be careful with excessive spamming...it's not welcomed as you noticed:P:P:P
[B][I]α συγχαρητηρια για το γκρουπ που εφτιαξες με τους LP δυο απο αυτους γνωριστηκαν ενω σπουδαζαν σχεδιο anime....το ηξερες;το δα στο mad προσφατα....
[/I][/B]Οχι να πω την αληθεια,αλλα απο το Reanimation ηξερα οτι εχουν κολλημα με τα ανιμε με mecha...αλλος ενας λογος που τους παω:riiight:
C u in the forum then^^
ΥΓ:Ο Scorpion ειναι αληθεια ο αδερφος σου ή πλακα εκανες??
Χεχε κοιτα συμπτωση παντως,περιπου την ιδια περιοδο σας γνωρισα και τους 2:)[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG]
Aug 26 2008 15:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed