Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

καλα γεια...have fun with that tyrant....:borednn9:
Aug 27 2008 19:14
Photo

Dark_Venus → Zoro

ελα λε....μη θυμωωωωνεις......:nanana:σας συμπαθω πολυ και τους δυο τι να κανω.......:hmmm: σνιφ σνιφ σνιφ....καλα...εντατσει......γεια...:Crying2::run:
Aug 27 2008 19:07
Photo

Dark_Venus → iristella

αχ ο L μου.......:blingeye2:........................<3 :lovulovu: γκουχ γκουχ γκουχ τι ηθελα να πω τωρα να δεις....α ναι... 'Η μενεγακη σε πληροφορω ειναι πανεξυπνη. Ειχα διαβασει για την επαγγελματικη πορεια της καπου και γενικα με το τι ασχολειται και ειχα μεινει αναυδη. Περα απο το ολο θεμα της τηλεορασης ειναι ασσος στην επενδυσεις ακινητων' Σοβαρά;δε το δείχνει πάντως όλο μ@@@@@ λεει..... 'Σωσω απο τα εγκληματα θες ε? χμμμ δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο να ειμαι ειλικρινης. Οι γυναικειοι χαρακτηρες στα anime ειναι λιγο παραμελημενοι δυστυχως.' αυτο μου τη σπάει αφάνταστα ρε συ....δεν ειναι δίκαιο.......θελω μια εξυπνη κακια που να μην ειναι ξε......ερμ....εννοω,ελαφρια ντυμενη.Πολλα ζητάω?
Aug 27 2008 19:05
Photo

Zoro → Dark_Venus

[B][I]χαχαχαχα ελα την Iri τη συμπαθω δε την πειραζω αφου δε θελει τελος δε θελει και το σεβομαι...α....και μη μου το παιζεις καλος γιατι εγω αλλα μαθαινω........................................... ....................................... [/I][/B]Οχι ρε γμτ,οχιιιι:if: Ειδες που τα λεγα για το ποσo ισχυρη ειναι??? Απο κει που δεν μου χαλαγες χατηρι και ειμασταν μαζι στο κολπο,σε προσυλητισε ωστε να νομιζεις οτι αυτη ειναι καλη κι εγω κακος....μα καλα,θα θελα να ξερω,πως τα καταφερνει καθε μα καθε φορα????:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:{pwned again:uhh:} Καλα πηγαινε με αυτην τοτε...θα το θυμαμαι:unlucky:
Aug 27 2008 19:02
Photo

Dark_Venus → Zoro

λολ αυτο το τελευταιο που ειπες μου θυμιζει εκεινη την ωραια διαφημιση..... ε φανταστικε πατερα?σλρρρρρπ!χαχαχαχα ελα την Iri τη συμπαθω δε την πειραζω αφου δε θελει τελος δε θελει και το σεβομαι...α....και μη μου το παιζεις καλος γιατι εγω αλλα μαθαινω..................................................................................
Aug 27 2008 18:58
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ααχχαχα :hahaha: αμαν αυτες οι photos που βαζει η iri με τις γατες,με κανουν και λιωνω στα γελια καθε φορα... Λοιπον οπως ειδες και ειπες και εσυ....η iri μοιαζει στην Misa και στην πραγματικη ζωη!!! Κυριως εμφανισιακα,ειναι κι αυτη ξανθια,μικρη και φαινομενικα αθωα{αλλα και εσωτερικα λιγο...εχει το ιδιο τρελοκοριτσο στυλ,κι ας μην το παραδεχετε:P:P}και ολοι το χουν αντιληφθει στο forum,μονο αυτην εμεινε να πεισουμε πια:kill4u: Και εδω ακριβως ερχεσε εσυ Venus-chan...ο δουρειος ιππος μας!!:hehehe: Μιας και πιασατε παρειτσα βλεπω και ειστε και οι 2 ξεροκεφαλιτσες{αν και αυτη παραμενει η υπερτατη σεντονοποστρια και πεισματαρα του site:wooi2:}και εσυ εχεις μια συμπαθεια για την Misa τετοια ωστε να φτασεις να την βαλεις για avatar{και δεν εισαι καν ξανθια:oo:}...φαντασου ποσο θα της πηγενε αυτηνης ενα τετοιο avatar μιας και της μοιαζει κιωλας στηηνπραγματικη ζωη!!:hihi2: Αρα,καταρχας καλα εκανες και δεν την αφησες να σε πεισει,ετσι να μην τους προσυλητιζει ολους με τα σεντονια της{μονο μερικα αιωνια κοροιδα σαν κι εμενα:nosey:I'm her favorite target:uhh:} το αφηνω σε σενα να την πεισεις να αποδεχτει τηv Misula...ξεκινα φωναζοντας την ετσι στο profile της {βαλε και καμια εικονα που και πουXD}... Θα το κανεις αυτο για τον Ζοro-kun,το ατομο που τοσο συμφωνεις,εχεις κοινο τροπο σκεψης και σε βοηθησε τοσο με τα links/σειρες???:blingeye2:
Aug 27 2008 18:21
Photo

iristella → Dark_Venus

Η μενεγακη σε πληροφορω ειναι πανεξυπνη. Ειχα διαβασει για την επαγγελματικη πορεια της καπου και γενικα με το τι ασχολειται και ειχα μεινει αναυδη. Περα απο το ολο θεμα της τηλεορασης ειναι ασσος στην επενδυσεις ακινητων. Σωσω απο τα εγκληματα θες ε? χμμμ δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο να ειμαι ειλικρινης. Οι γυναικειοι χαρακτηρες στα anime ειναι λιγο παραμελημενοι δυστυχως.
Aug 27 2008 17:56
Photo

Dark_Venus → iristella

χαχαχαχαχαχα ελα ρε αφου ανεκδοτα για ξανθιες λεγανε και πριν τη Misa.....:P αν και τωρα που το σκεφτομαι υπαρχουν και χειροτερς απο τη Misa...μενεγακη πχ....αχ πρεπει να βρω μια ηρωιδα να μου ταιριαζει περισσότερο....η σωσω απο τα εγκληματα εχει βγει σε anime?:P
Aug 27 2008 17:46
Photo

iristella → Dark_Venus

Arigato gozaimasu για το request...... Για το Misa avatar εξακολουθω να πιστευω οτι πρωτα θα παγωσει το MU και μετα θα γινει αυτο το οποιο λες...... XDDD Eγω ειμαι ξανθια και γι αυτο εκνευριζομαι γιατι μας δινει ασχημο ονομα... Δλδ αν ενας Otaku Θελει να πει ανεκδοτα με ξανθιες την Misa θα χρησιμοποιησει ως ηρωιδα (κατι σαν τον τοτο)......
Aug 27 2008 17:43
Photo

Dark_Venus → karkas

ειναι τοσο κριμα ρε γμτ.......:( ξενερωσα λιγο αλλα θα το συνεχισω...
Aug 27 2008 17:32
Photo

Dark_Venus → Zoro

ιιιιιιιι αμαν αυτες οι φωτο!!!Σας συλαμβανω εν ονοματι της ιντερνετικης σεμνοτυφιας!
Aug 27 2008 17:31
Photo

karkas → Dark_Venus

Ε είναι κάπως το συγκεκριμένο επεισόδιο...φρόντισε να μην χάσεις ενδιαφέρον.
Aug 27 2008 17:30
Photo

Dark_Venus → iristella

κανεις ρε συ!!!απο τη συζητηση το καταλαβα με τα παλικαρια πριν χεχε αφου σε φωναζανε misa...ειμαστε ξεροκεφαλες γι αυτο σου λεω βαλε και αβαταρ να μαστε και ασορτι!!!!:P εγω δε μοιαζω με τη Misa ειμαι καστανη.....
Aug 27 2008 17:29
Photo

iristella → Dark_Venus

Χεχεεε.... Ειμαστε και οι δυο πεισματαρες. Καλο αυτο. Η συμφωνια στο οτι διαφωνουμε ειναι το πρωτο βημα XD Ειθε να υπαρξουν και τα επομενα.......... Me in a Misa avatar????? [IMG]http://www.dkimages.com/discover/previews/928/40004570.JPG[/IMG] That s never gonna happen:chigau: Μητσοτακης avatar...... 7 χρονια γρουσουζιας misa amane avatar......... 7 χρονια βλακειας Οσο για το ποια παιδια το ειπαν οτι μοιαζω με την Misa ασε να το ξερω εγω καλυτερα και να τους αρχισω yaoi spam fest στα προφιλ τους.......:hahaha::kill4u:
Aug 27 2008 17:25
Photo

Dark_Venus → iristella

ιιιιιι!!!!!!!!!!ΙΡΙ μοιαζεις στη Misa Misa απ οτι καταλαβα οπως λενε τα παιδια....!!!να βαλεις αβαταρ να μαστε και ασορτι!!!!!!!!!:P :P :P
Aug 27 2008 17:18