Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Το θέμα είναι... ποιος φώναξε τη γάτα; :twisted:
Nov 20 2009 02:11
Photo

Dark_Venus → Zoro

Μπα....λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντικια;
Nov 20 2009 02:09
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Aπίστευτη εικόνα bro ;)
Oct 11 2009 15:49
Photo

Scorpion → Dark_Venus

[IMG]http://fc09.deviantart.com/fs19/i/2007/303/d/a/Nameless_Monsters_by_spacecoyote.jpg[/IMG]
Oct 10 2009 20:48
Photo

Dark_Venus → Adventurer

Eίμαστε πολύ ντάξει παιδιά εμείς οι φιλόλογοι χεχε. Εγω εχω δυο φίλους απο τον κλάδο σου. Εναν μαθηματικό και έναν χημικό. :D Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τελικά εμείς οι επιστήμονες χαχα :P
Oct 03 2009 23:16
Photo

Adventurer → Dark_Venus

Α, οκ. Βασικα ειμαστε σε αντιθετους κλαδους αφου σπουδαζω στο Μαθηματικο στη Θεσ/νικη. Τωρα πως εχω μπλεξει και εχω 4+ φιλολογους στην παρεα μου ουτε εγω δεν καταλαβα :P
Oct 03 2009 16:22
Photo

Dark_Venus → Adventurer

Γεια σου Adventurer! Ναι ναι αγγλική φλολογία σπουδάζω, στην Αθήνα όμως! Εσύ γράφεις "αιώνιος φοιτητής", τι σπουδαζεις αν επιτρέπεται; :)
Oct 02 2009 19:12
Photo

Adventurer → Dark_Venus

Γεια σου Dark_Venus. Κατι πηρε το ματι μου οτι εισαι αγγλικη φιλολογια και πας για δευτερο ετος. Σε ποια πολη σπουδαζεις; Ρωταω γιατι εχω γνωστους στο ετος σου στη Θεσσαλονικη.
Oct 02 2009 17:56
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Οχι... Α εμένα μ αρέσει πολύ το Gossip Girl! Περνάει η ώρα ευχάριστα!
Oct 02 2009 16:53
Photo

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS][COLOR=Black][COLOR=Plum]Supernatural, Heroes, Grey's Anatomy, The Big Bang Theory! Βλέπω κι άλλες διάσπαρτα που δείχνει στην TV :P Gossip Girl δεν έχω δει ποτέ :| Το βλέπει η αδερφή μου φανατικά!! Από j-doramas...έχεις δει κανένα? :thumbup:[/COLOR] [/COLOR][/FONT]
Oct 02 2009 16:32
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Gossip Girl... :D Εσυ;
Oct 02 2009 15:41
Photo

Goutcou → Dark_Venus

αχαχααχαχ ναι ρε συ...έχουν πολύ γέλιο κάτι τέτοιου είδους ταινίες :P απο αμερικάνικες σειρές..βλέπεις τίποτα?
Oct 02 2009 13:53
Photo

Dark_Venus → Goutcou

χαχαχαχα not another teen? χαχαχαχαχαχα το χω δεί! Τι γέλιοοοοοοοο! Ανώμαλοιιιι :P
Oct 02 2009 13:51
Photo

Goutcou → Dark_Venus

[FONT=Trebuchet MS]Εμένα μου αρέσουνε κυρίως τα ψυχολογικά θρίλερ, κωμωδίες τύπου Not Another Teen Movie (αν έχεις ακουστά), αλλά και κοινωνικές!!! Βέβαια δεν θα πω όχι και σε μια κουλτουριάρικη ταινία..!!! Στον κολλητό μου αρέσουνε πολύ οι ταινίες που βασίζονται σε κόμιξ, οπότε κι εγώ όσο να 'ναι τις βλέπω :ureshii: Και γενικώς ό,τι είδος και να δω δεν με χαλάει :'D[/FONT]
Oct 02 2009 10:56
Photo

Dark_Venus → Goutcou

Ναι είνα ένας πολύ ωραίος τρόπος να εκφράζεις σκέψεις και συναισθήματα... Βλέπω σχεδόν τα πάντα αλλά μ αρέσουν πολύ οι κοινωνικές... Α και οι ταινίες που βασίζονται σε κόμιξ τύπου marvel και dc... Εσενα;
Oct 01 2009 12:01