Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

[IMG]http://i47.tinypic.com/2r5gll3.jpg[/IMG] ... and a Merry Merry Christmas to you too, dearie! :) [SIZE=1](with lots lots of one piece :D)[/SIZE]
Dec 24 2009 20:12
Photo

Dark_Venus → Zoro

Καλά Χριστούγεννα sensei :) :) :) Φιλιά
Dec 24 2009 19:58
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ας τις συγκοπές και τα σάπια, λες και δεν έβλεπες mr. Bean ποτέ σου! :kakaka: Buenas noches και από μένα λοιπόν, να δω πότε θα την πέσω κι εγώ! :gn2: :bye: PS: Σβήσαν ήδη την εικόνα από το tinypic... άτιμη λογοκρισία! :/ Καλά που πρόλαβες να την δεις! ;p
Nov 20 2009 03:22
Photo

Dark_Venus → Zoro

ΙΙΙΙΙΙιιιι! Σα δε ντρέπεσαι! Συγκοπή πήγα να πάθω τον είδα και ξαφνικά. Απαπαπα ασε σκανδαλίστηκα τώρα, να δώ πως θα κοιμηθώ χαχαχαχα! Ναι τρομερη η ultraviolet οντως αλλα δεν με τραβαει και ιδιαίτερα για ευνόητους λόγους... Λοιπόν, σ αφήνω κάπου εδώ πάω να (προσπαθήσω να) κοιμηθώ είναι αργά. :) Add me anytime. Καλά να περνάς. Φιλάκια! P.S. Μην μάθω οτι με θαβατε παλι θα ερθω απο εκει και θα το μετανιώσεις believe me :P χαχα
Nov 20 2009 03:13
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ποιος μίλησε για ένα; Αυτό είναι το ιδανικό, αν και οκ 5 δεν είναι ποτέ! :P Woooo, Violet Jovovich... θα περάσουμε σίγουρα καλά μου φαίνεται! :awww: [IMG]http://i45.tinypic.com/10o4048.gif[/IMG] [SIZE=1](φιλικά πάντα :whistling:)[/SIZE] Να σε βαρέσω εγώ να ξεβαρεθείς, αν θες! :P Η τύπισσα είναι απλά ότι πιο kawai υπάρχει σε shonen! :love:
Nov 20 2009 03:06
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ελα μωρε ενα μαθηματάκι καθε μήνα τι είναι...; εδω εμεις δείνουμε πέντε σε μισό... :P Xαχαχα να με κάνεις αμα το θυμηθεις φάση θα χει... Εγώ το χρησιμοποιώ πάρα πολύ το msn :P Καμια σχέση με το φόρουμ δηλαδή... Ναι...κανόνισε μικρέ Ζορο... κανε κανα αστείο και θα περάσουμε πολύ καλά οι δυο μας... :P [IMG]http://z.about.com/d/movies/1/0/R/J/8/ultraviolet01250601.jpg[/IMG] Ναι με ψήνει να το δώ και ο μικρός αυτό... Θα δούμε αμα ξεβαρεθώ θα κάνω μια απόπειρα :P
Nov 20 2009 02:56
Photo

Zoro → Dark_Venus

Παλεύω καθημερινά... είμαι 5ο έτος στην σχολή μου φέτος και έχω εξεταστικές κάθε μήνα, raise the difficulty! :if: Ευτυχώς κάθε μια που τελειώνω μου μένει αρκετός χρόνος ενδιάμεσα... επίσης έρχονται και Χριστούγεννα, να ησυχάσω λίγο επιτέλους (μπας και σε κάνω add επιτέλους, δεν πολυμπαίνω msn τελευταία :P). Και φυσικά και θα το συνεχίσεις το OP, θα βάλω και τις ειδικές δυνάμεις να σε πιέσουν! :twisted: Btw [U][B]πρέπει[/B][/U] να δεις τουλ ένα επεισόδιο Fairy Tail να μου πεις πως σου φαίνεται η Lucy :lovulovu:... είναι σαν μια Misa x 1000, της δίνει και φωνή η ίδια ηθοποιός. Ως φαν της 2ης δεν θα με χαλούσε μια γνώμη (μετά ντρόπαρε την σειρά αν θες)... πάλι θα το αναθέσω στις ειδικές δυνάμεις! :hiding_something:
Nov 20 2009 02:52
Photo

Dark_Venus → Zoro

Γενικά τα πάω πάρα πολύ καλά θα έλεγα... ;) Τωρα για τα anime δε τα σταματησα και το op εχω σκοπο να το δω και το umineko απλα εκανα ενα διαλειμμα γιατί είχα κουραστεί λιγάκι... Εσύ πως πάς;
Nov 20 2009 02:45
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ε καλά, είναι γνωστό ότι το βουνό πάει στο Μωάμεθ και όχι το αντίθετο... ! :hahaha: Κατά τ' άλλα πως πας γενικά, μαθήματα κλπ; Ισχύει ότι δεν παράτησες μόνο OP αλλά και anime γενικά; Βρήκες θεραπεία από την αρρώστια αυτή; (το να μην βλέπεις anime, όχι τα anime :P)
Nov 20 2009 02:43
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ελα ρε κακιασμένε αφου το ξέρεις οτι σου έχω αδυναμία. Εκεί να γκρινιάξεις! Και σε τελικη αναλυση αμα ηθελες θα κράταγες εσυ επαφή :P
Nov 20 2009 02:35
Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλά, δεν μπορώ να πω... χρυσό κορίτσι... όποτε βαριέται μας θυμάται! :hahaha:
Nov 20 2009 02:33
Photo

Dark_Venus → Zoro

Μπα...περισσότερο πιάνεται το θέλω-να-σφαξω-τον-ζορο-και-τον-αδερφούλη-μου. Χμμμ δεν ξερω... ψιλοβαριέμαι μωρέ... :P
Nov 20 2009 02:24
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ποια ένστικτα; Πιάνεται το μπαίνω στο anime.gr για να ακούσω καμπάνα γιατί παράτησα τα anime [SIZE=1](aka το one piece :p)[/SIZE] για ένστικτο; :orly: I sure do hope so! :hiding_something: Κατά τ' άλλα... welcome back again! :P Θα μείνεις πιο πολύ αυτή τη φορά;
Nov 20 2009 02:22
Photo

Dark_Venus → Zoro

Μερικά ένστυκτα δεν καταπιέζονται...
Nov 20 2009 02:14
Photo

Dark_Venus → Scorpion

[IMG]http://www.fadeeva.com/beasts/fadeeva-mice5.jpg[/IMG] Επειδή όταν θα ξυπνήσω για να πάω στη σχολή εσυ θα σαι σχολείο στο λέω απο τώρα...όταν γυρίσω θα σε φάω! Ακου εγκεφαλικό!
Nov 20 2009 02:13