Community Status Updates
Hikari-sama → Dark_Venus
Από το επ.7 και μετά καλυτερεύει κάπως, μιας και μαθαίνουμε γιατί συμπεριφέρεται έτσι
Sep 15 2009 19:50
Hikari-sama → Dark_Venus
Kάθε Πεμπτη, αν και κάποιες φορές πρέπει να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή για subs, αλλά συνήθως βγαίνουν γρήγορα.
Η Maria με εκνευρίζει όταν κάνει σαν τρελή με την μαγεία, αλλά στα πιο πρόσφατα επισόδεια μ' αρέσει πιο πολύ
Sep 15 2009 15:35
Dark_Venus → Hikari-sama
Όχι όχι θέλω να πιστεύω οτι σήμερα θα καταφέρω να τα τελειώσω όλα. Κάθε πότε βγαίνουν; Α και η Beatrice μ αρεσει απίστευτα... Αλλά η Maria είναι kawaii :) :)
Sep 15 2009 15:22
Dark_Venus → Hikari-sama
Όχι όχι θέλω να πιστεύω οτι σήμερα θα καταφέρω να τα τελειώσω όλα. Κάθε πότε βγαίνουν; Α και η Beatrice μ αρεσει απίστευτα... Αλλά η Maria είναι kawaii :) :)
Sep 15 2009 15:15
Hikari-sama → Dark_Venus
Κανένα πρόβλημα !!!Έχεις δει όλα τα επισόδεια που έχουν βγει ?? Κι αν κρίνω απ΄την εικόνα που μου έστειλες (Thanks :) ),σ' αρέσει η Maria.Εγώ είμαι Beatrice fan ^_^
Sep 15 2009 13:52
Dark_Venus → Zoro
Χαχαχα "απ όσο βλέπω ξεκίνησε άλλες σειρές;" Master you re such a know-it-all... θα το συνεχίσω κάποια στιγμή και το O.P. και μην ανησυχείς προσπαθεί να με πείσει καθημερινα ο Scorpion. :P Το πήρα απόφαση θα το δώ... Στα 80 μου θα το έχω τελειώσει χαχα :P
Sep 14 2009 16:34
Dark_Venus → Hikari-sama
Ωωωω το umineko no naku koro ni είναι τέεεελειο! Ευχαριστώ πολύ που μου το ανέφερες. Εχω φάει κόλλημα :)
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/320/hikarisama.gif[/IMG]
Sep 14 2009 15:19
Scorpion → Dark_Venus
Naι νομιζω πρεπει να το ειχε παλια.Ειναι ο Serpico απο το berserk.
Sep 11 2009 17:35
Dark_Venus → Hikari-sama
Ναι και γώ τον λυπήθηκα τότε... Κρίμα... Απαπαπα ούτε αυτή τη συμπάθησα ποτέ. :P
Sep 09 2009 23:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed