Jump to content

Community Status Updates

Photo

Wabbit → Dark_Venus

Ναι είναι, αν και γι αυτό νομίζω πως ευθύνονται μερικά fansubs. Πάντως εγώ σπάζομαι με το censoring γενικά...Αλλά μου έχει αρέσει πολύ σαν anime!
Sep 19 2009 16:32
Photo

Dark_Venus → Wabbit

[quote=Wabbit;339863]Ναι όντως, κι εγώ το έχω λατρέψει το Opening.:thumbup: (Censoring arghhhh)[/quote] Δεν είναι λίγο σπαστικό μερικές φορές που βάζουν και λίγο απο το outro στην αρχη; Ειναι τελειο πάντως :)
Sep 19 2009 14:36
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ωωω master Zoro you will make Venus blush...:wooi2: Eίναι απο το umineko no naku koro ni :ureshii::ureshii: Έχεις ακόμα εξεταστική;
Sep 18 2009 23:05
Photo

Dark_Venus → iristella

Ωωωωωωω Iristella μου πόσο δίκιο είχες...!!! Κόλλησα με το manga και συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου είχε λείψει το story :) Να σαι καλά...! Φιλάκια! [IMG]http://kuran-kaname.net/media/bw/v2_01.jpg[/IMG]
Sep 18 2009 22:56
Photo

Zoro → Dark_Venus

Kawaii avatar όπως και να 'χει, από που είναι, αν επιτρέπεται; :P
Sep 18 2009 21:07
Photo

iristella → Dark_Venus

[quote]Iri chaaaaaan τωρα θα σκασω αν δεν διαβασω το manga :) :)[/quote] [I]replying here not to spam in the group. [/I] Δεν το έχεις αρχίσει ακόμη? Πιάστο οπωσδήποτε. Όπως είπα και πριν από την αρχή. Έχουμε το smexyness των δύο male lead να εκτοξεύεται κυριολεκτικά. Ο μεν Zero να δίνει ρεσιτάλ badassness - Μale Tsundere FTW, o δε Kaname είναι η προσωποποίηση του ιδανικού σκοτεινού πρίγκηπα. Άλλοτε γλυκήτατος και άλλοτε στα όρια του τρομακτικού. Έχουμε νέους χαρακτήρες και μια ολόκληρη νέα φάση στην ιστορία να ξεδιπλώνεται. Το anime δυστυχώς έκοψε πάαααρα πολλές από τις καλύτερες σκηνές. Όπως πχ η παρακάτω που ναι μεν το γεγονός το μαθαίνεις στο anime αλλά αυτή η σκηνή είναι 1000φορές πιο δυνατή... [spoiler=vampire knight manga spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/30-2.jpg[/IMG] Πραγματικά μόλις είδα τον Zero να κρατά το άψυχο σώμα του αδερφού του στα χέρια του και να φεύγει κυριολεκτικά δάκρυσα. Και αυτό δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ από οσα κόπηκαν. Σε άλλη σκηνή του προηγούμενου chapter είχε πέσει ένα τρελό μα τρελό Jawdrop και Nosebleed. [/spoiler] Γι αυτό σου λέω μην το καθυστερείς. Όρμα!
Sep 18 2009 02:35
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χαχαχαχαχα άθλιο!!!Τι μου θύμισες... απ όταν ήταν στο Alter o Λεωνίδας είχε κόλλημα και εγώ το μισούσα οπότε πλακωνόμασταν για να αλλάξουμε κανάλι. Κατέληγα να το βλέπω με το ζόρι μερικές φορές. Η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται (χωρίς το ξύλο :P ) και γι αυτο φταίς εσύ κακούργε! Αλλα σε συγχωρώ γιατί είσαι ο master μου και σου χω αδυναμία. Σχετικα με τη σύγκριση όμως έχεις απόλυτο δίκιο...ακόμα και στα πρώτα επεισόδια η διαφορά στην ποιότητα φαίνεται.
Sep 17 2009 22:10
Photo

Zoro → Dark_Venus

Τσκ τσκ, συγκρίνουμε τις ελληνικές φωνές ([URL="http://www.youtube.com/watch?v=WUe70bOzN4o"]"λαστιχένια καμπάνα", "ήρθε το τέλος σου σκυλόψαρο"[/URL]) με τους έμπειρους Ιάπωνες; :P (άσε που πάω στοίχημα ότι και τότε δεν είχες πολυδεί τι ρόλο βαρούσε η Nami στην ιστορία :d)
Sep 17 2009 21:50
Photo

Dark_Venus → Zoro

Aυτό ήταν το καλό...; μμμμμάλιστα.... Μετά το σημερινό φιάσκο με τη βροχή (α-α-α-α-αψου!Ποιος με καταράστηκε; σνιφ...) ομολογώ είναι το δεύτερο ξενέρωμα σημερα... Στο alter το ειχα δει ναι. Οπότε θέλω να πιστεύω οτι θα είναι όντως καλύτερο... ;)
Sep 17 2009 21:44
Photo

Zoro → Dark_Venus

Αυτό με τους καρχαριανθρώπους είναι το καλό που έλεγα... :uhh: [SIZE=1] (αν το είχες δει[/SIZE][SIZE=1] παλιά[/SIZE][SIZE=1] στο alter στα ελληνικά καμία σχέση πάντως, το ιαπωνικό είναι πολύ καλύτερο... και save it μέχρι να δεις το story της Nami :P)[/SIZE]
Sep 17 2009 21:37
Photo

Dark_Venus → Zoro

Ιιιιιιιι!!!! Πώς μιλάς έτσι για τον Kaname-sama....!!!! Δηλαδή να κάτσω να δω 100 επεισόδια για την πλάκα ε; :P Ναι ο master kelborn δε σου αφηνει περιθώρια διαμαρτυρίας. Τ Ε Λ Ο Σ. Χαχα :P Θυμάμαι ένα άθλιο επεισόδιο πάντως με κάτι καρχαριάνθρωπους. ΙΟΥ.
Sep 17 2009 21:09
Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλά έκανε, μιας και φυσικά δεν μπορείς να αντισταθείς και στους 2 master σου μαζί! > : D Πάντως ένα hint, εγώ θεώρησα την σειρά πολύ αδύναμη στα πρώτα 100 eps και νομίζω περίπου από το 100 και μετά γίνεται πραγματικά καλό, με σχεδόν κάθε αρκ να είναι καλύτερο του προηγουμένου (αν και στα πρώτα 100 έχει ένα από τα καλύτερα arcs από συγκινητικής πλευράς). Εννοείται πως δεν μπορείς να τα κάνεις skip γιατί δε θα καταλάβεις τπτ από το τι παίζει και δε θα δεθείς τόσο με τους χαρακτήρες, απλά είπα αν στο πω μην σου φανεί χαζό στην αρχή και λες πως τα βλέπουν αυτά! Σε κάποια σημεία το είχα βρει πολύ παιδικό και βαρετό ακόμη κι εγώ στην αρχή! Προς 30-45 ep αν δεν κάνω λάθος έχει το καλό arc πάντως! Μπρος, άσε τους Κανάμηδες και τα Μηδενικά (zero :p) και δες OP.
Sep 17 2009 14:51
Photo

Dark_Venus → kelborn3

Και ναι η απάντηση σου στο monster τα σπάει... Omedeto oniichan!!!(ελπιζω να μη σε ειπα αδερφή... :P )
Sep 17 2009 13:24
Photo

Dark_Venus → Zoro

Χθες με έπιασε απελπισία με τόσα επεισόδια. Ευτυχώς μου έκανε support o kelborn "Θα το δεις. Τελος" χαχαχα. Απαπα Bleach κλπ δεν βλεπω. :P
Sep 17 2009 10:43
Photo

Zoro → Dark_Venus

Μην ανησυχείς, spybotaki, έτσι όπως πάει η σειρά 80αρηδες θα είμαστε όλοι μας όταν τελειώσει, να την έχεις και μπροστά σου ολόκληρη τουλ!! :hahaha: Όχι άλλες αναβολές τότε όμως (καλά και αν την αρχίσεις λίγο -ή πολύ- νωρίτερα δε χαλάει, έχεις ακόμα να δεις και άλλα τόσα ατέλειωτα shonen άλλωστε - Naruto, Dragonball Z, Bleach κλπ κλπ :P).
Sep 16 2009 00:01