Community Status Updates
Anelis → BrainDeadAlive
Μπες στο θρεντ ρε, στο 1ο ποστ έχω βάλει λινκ για το 1ο επεισόδιο σε περίπτωση που δεν το έχεις κατεβάσει ακόμα. Και δες το ASAP!
Ναι το dead set τα σπάει. Άγγλοι ρε φίλε, ΞΕΡΟΥΝ πώς να κάνουν ζομπο-πράγματα!! Ούτε θυμάμαι πώς και πού το είχα βρει γιατί ήταν πιο παλιά, αλλά οι πιθανότητες είναι να το είχα βρει σε τόρρεντ και αυτό.
Harpers το dropara στο 4ο...5ο; Happy town με το ζόρι τα 2 πρώτα i think.
Υπάρχει έλλειψης!
Nov 11 2010 19:51
BrainDeadAlive → Anelis
Κ εμενα με εξεπληξε ευχαριστα το babysitter xD Και νομιζω καπου ειχα διαβασει αρνητικα σχολια αλλα δεν τα αφησα να με επηρεασουν. XD
Σορρυ,μιας και δεν εχω δει καν το πρωτο δεν μπαινω στο thread,οχι οτι θα μ κανει σποιλ,αλλα δεν θελω ^^;;
Eχεις δει το dead set!!!???Καλο??Δεν εχω σκεφτει να ψαξω αν υπαρχει για dl αλλα ειχα διαβασει στο bloody disgusting πολυ καλα λογια!! Σε τορρεντ το βρηκες ε?
Ηarpers island μ αρεσε, happy town ειδα τα 2-3 πρωτα επ. αλλα δεν με συγκινησαν...
Nov 11 2010 17:47
Anelis → BrainDeadAlive
To babysitter είναι so f@cking EPIC όμως! Με είχε ξαφνιάσει υπέροχα!
Ναι το είδα για το walking dead (το είπα και στο θρεντ βρε!).
Σπλατεροσειρές ήταν τα dead set, harper's island, λίγο το happy town..γενικά ελάχιστα και φτωχά πράγματα.
Το house of the devil νομίζω δεν το έχω δει αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Nov 11 2010 17:03
BrainDeadAlive → Anelis
Ωωω...μλκια :/
Υπηρχαν αλλες σπλατεροσειρες τα προηγουμενα χρονια??
Λοιπον, ειδα το house of the devil, το must love death, το insanitarium :P και το babysitter wanted. Ολα για μενα ηταν ανω του 5 στα 10.
Και εντωμεταξυ, το babysitter 8α μπορουσε να ηταν συνεχεια του house of the devil, ουτε να το χα κανονισει να τα δω την ιδια μερα. Το house of the devil το ξερεις?Περυσι βγηκε, αλλα ειναι φτιαγμενο και καλα παλιο. δεκαετια 70-80. To Must love death ηταν καπως σαν ρομαντικη κωμωδια τρομου (χωρις zομπι :P) Aκομα δεν εχω δει το 1ο επ του ουοκιν ντεντ...>.> Βγηκε και το 2ο ε? Το κοβω να περιμενω να τα δω ολα μαζι. Α, ειδες που κανονιστηκε κ 2η σαιζον?13 επ νομιζω.
Nov 11 2010 16:49
Anelis → BrainDeadAlive
Εγώ πλέον μόνο σειρές και ανιμέ. Και από σπλατεροσειρές μόνο το walking dead υπάρχει φέτος. Οπότε not much και τώρα που άρχισε και η σχολή με κόβω να ξαναβλέπω ταινία τα χριστούγεννα....
Για πες εσύ για αυτά τα 4 που είδες.
Nov 11 2010 16:11
BrainDeadAlive → Anelis
Nαι!Μ αρεσε πολυ!
Πρωτη φορα,χθες ειδα 4 ταινιες κ καμια δεν ηταν φολα!
Ειδες εσυ τπτ τελευταια??
Τι κανεις κιολας?
Nov 11 2010 10:38
BrainDeadAlive → jun
hahahaha to msn einai katilimeno apo ton aderfo mou (sto laptop tou) >.>
a paizei na pame sth jota autes tis meres,8a r8eis?8a s pw otan einai.
ta sepolia einai meta thn plateia attikhs nomizw me ton ilektriko.
Oct 29 2010 19:42
jun → BrainDeadAlive
τι θα γινει παντου εισαι εκτος απο το msn.μπες msn :erk:. btw δεν εχω ιδεα που ειναι τα σεπολια οΟ ?
Oct 29 2010 19:29
Anelis → BrainDeadAlive
Είναι τμήμα της φιλοσοφικής (Φιλοσοφία/Παιδαγωγική/Ψυχολογία).
Ναι αν θυμάμαι καλά από τόρεντ, ό,τι κατεβάζω το κατεβάζω έτσι!
Oct 28 2010 03:06
BrainDeadAlive → Anelis
HA! και το σκεφτηκα για το ονομα, αλλα λεω ποιες οι πιθανοτητες??!! hehe bravo mou :3 :P
Eμενα με λενε Σταματη,χαρηκα!
ουατ ντας φου που ψου μινς?
oυ καλων τεχνων,μπραβο! ^^
Εγω δεν κανω τπτ,ψαχνω για δουλεια τωρα. Τελειωσα μονταζ στην ΑΚΜΗ πριν 2 χρονια.
Το Dead Pit εμενα μ αρεσει,το χα δει και στο δημοτικο πρωτη φορα και με ειχε τρομαξει. :P
Αλλα τωρα αν το δεις πλακα εχει. [url]http://www.youtube.com/watch?v=cRSG4y-gc1A[/url]
Πρεπει να βρω το ινσανιταριυμ. Απο τορεντ το ειχες κατεβασει εσυ?
Oct 27 2010 23:12
Anelis → BrainDeadAlive
Α! Νομίζω το έχω δει και αυτό. Τι βλακείαααα!!!
Δεν το έχω δει το dead pit, για πες, λέει;
Εγώ ήμουνα φ.π.ψ. για 3 χρόνια και τώρα είμαι 2ο έτος καλών τεχνών, εσύ;
Το όνομά μου είναι το nick μου ανάποδα :)
Oct 27 2010 22:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed