Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

:hahaha: Ωπ, είχα ξεχάσει ότι είχαν πέσει λαμπάδες για το P4. Eπίσης αν θυμάμαι καλά, σου είχα ζητήσει κάπου και λαμπάδες για το Kimi to Boku. Eύγε τέκνον μου, ο Tatsuya είναι περήφανος για εσένα. Will watch then. Τουλάχιστον τα πρώτα επεισόδια θα τα τσεκάρω σίγουρα. ΧD Tόσο καλά δηλαδή το OVA. Ίσως το δω και μετά θα το σκεφτώ αρκετά για τη σειρά, μην την αρχίσω και μου μείναι στα stalled στο τέλος. Αλήθεια, το HiatusXHiatus remake είναι, έτσι;
Oct 03 2011 00:51
Photo

Napster → Kai

[QUOTE]Σοβαρά, I lol'ed :hahaha: [/QUOTE] :P Ναι στο P4, δεν χρειάζεται να παίξεις τα προηγούμενη. Μystery-friendship-action-adventure-φοβερή μουσική όλα σε ένα [I]πακέτο[/I]. xD Είναι απο τα anime που πιστεύω ότι θα το κάνουν πολύ καλό (άναψα και 2 λαμπάδες για να βρει καλό). ;) Ναι, είδα το OVA του και είσαι σωστή, το σχέδιο δεν ήταν βασισμένο σε αυτό που διαβάζω εγώ. Και οι χαρακτήρες πολύ άσχημα σχεδιασμένοι ήταν αλλα βλεπόταν το OVA, είχε 2-3 ωραίες σκηνές.
Oct 03 2011 00:46
Photo

Kai → Napster

[QUOTE] (ένας θεός (όχι ο Tatsuya) ξέρει γιατί το κατέβασα το συγκεκριμένο)...[/QUOTE] Σοβαρά, I lol'ed :hahaha: Το P4 το έβλεπα επιφυλακτικά στην αρχή, αλλά κάπου διάβασα ότι δε χρειάζεται να έχεις παίξει τα προηούμενα παιχνίδια και ό,τι παίζει mystery theme οπότε πλέον το σκέφτομαι σοβαρά για ongoing. Αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να το αγγίξω σαν anime γιατί έχω την αίσθηση ότι θα το πετσοκόψουν είναι το Mirai Nikki. Νιώθω ότι βλέπω ήδη ένα δεύτερο Deadman μπροστά μου. Ελπίζω να μην ισχύσει κάτι τέτοιο. Αν θυμάμαι καλά από το MAL το τσέκαρες το OVA του tomodachi, έτσι; Έλεγε τίποτα ή το κάψανε; Απ' ό,τι είδα το σχέδιο είναι βασισμένο στα novels και την άλλη έκδοση του manga.
Oct 03 2011 00:37
Photo

Napster → Kai

To Fate/Zero ήταν το πρώτο που έφαγε delete σήμερα. Όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερα μιας και ούτε το sequel του, το Fate/Stay Night μου άρεσε (<Το έχω στα on-hold πάνω απο 1 χρόνο). xD Το επόμενο που έφαγε delete ήταν το Valkyria 3 *(αν και αυτό δεν βγήκε αυτή τη season, απλά προχθές βρήκα ότι είχε βγει με subs). Και το C3 έφαγε delete (ένας θεός (όχι ο Tatsuya) ξέρει γιατί το κατέβασα το συγκεκριμένο)... Θα αρχίσω σίγουρα τα: Persona 4 Kimi To Boku Boku wa Tomodachi ga Sukunai Sengoku☆Paradise Kiwami Επίσης πριν απο λίγο τσέκαρα την υπόθεση του Phi Brain, θα το δοκιμάσω και αυτό. Θα το ρισκάρω και θα δοκιμάσω και το OVA του Deadman Wonderland, μπορεί και το Guilty Crown. :/
Oct 03 2011 00:29
Photo

Kai → Napster

Σκέφτομαι για αρκετά είναι η αλήθεια. Τα standar είναι Bakuman 2 (το άρχισα ήδη) Kimi To Boku Phi Brain Un-Go Working' Τώρα από τα υπόλοιπα σκέφτομαι για Chiyafufu, P4, Tomodachi (πλέον το σκέφτομαι μόνο γιατί με χάλασε το σχέδιο), Horizon (ίσως και αφού ολοκληρωθεί), Guilty Crown (με χάλασε κάπως το trailer) Όχι τίποτα άλλο, έχω και κάποια από την πρηγούμενη season που περιμένουν. Ποια έφαγαν delete; Ρίξε καμιά προειδοποίηση να ξέρουμε XD Ποια σκέφτεσαι τελικά ν'αρχίσεις;
Oct 03 2011 00:04
Photo

Napster → Kai

Ναι, έχει πολύ ταλέντο κιόλας ο άτιμος. Λες να μας το βγάλει [B]όλο[/B] αυτό το ταλέντο στην τελευταία του ταινία? o.O (Και μακάρι να είναι η 2η ταινία Kaiji...) Πόσα anime θα αρχίσεις απο αυτήν την season? Εγώ είπα να αρχίσω αρκετά αλλα σήμερα που κατέβασα 2-3 anime, έφαγαν delete στα 5 πρώτα λεπτά. xD
Oct 02 2011 23:56
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Ελπίζω να αισθάνονται όντως κορόιδα και όχι περήφανοι γιατί ποτέ δεν ξες. Μα τον άγιο Kubo, νομίζω ότι απλά κρύβει το ταλέντο του για να μην αισθάνονται μειωνεκτικά οι υπόλοιποι ηθοποιοί.
Oct 02 2011 11:32
Photo

Napster → Kai

Yeap, μιας και στα περισσότερα που έχει παίξει, είναι γνωστά anime/manga-έχουν γνωστό director κτλ. Πόσο κορόιδα μπορεί να αισθάνοντε αυτοί που τον ψήφισαν?:hahaha: Μα τον Gama, τόση αμπαλοσύνη ο Tatsuya?
Oct 02 2011 02:24
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Mάλλον παίζει ρόλο και η δημοτικότητα της σειράς/ταινίας. Τυχαίο είναι ότι έχει να πάρει βραβείο από το 2004; Η απλά ο κόσμος κατάλαβε ότι τους ζητάει μόνο την αγάπη του και συγκινημένοι αποφασίσανε να τον βραβεύουν μόνο μ' αυτήν;
Oct 01 2011 09:16
Photo

Napster → Kai

E άμα είναι καλό το manga, τότε δεν νομίζω να χρειάζεται να δεις τις live action. Άντε να δούμε εγώ πότε θα το συνεχίσω... :/ Τι να τα κάνει τα Oscar ο Θεός? Είναι ηθοποιός επειδή το αγαπάει αυτό το επάγγελμα, τον αγαπάνε όλοι και δεν το κάνει για τα λεφτά ή για τα βραβεία. Βλέπω τώρα στο DramaWiki μερικά απο τα awards του...μα είναι δυνατόν? Ο Tatsuya να έχει awards?
Oct 01 2011 01:20
Photo

Kai → Napster

Πάλι καλά. Δεν νομίζω να τις τσεκάρω, τουλάχιστον όχι σύντομα, αλλά ήταν μια ανακούφιση. Ω! Θα βγει ξανά ο [I][B]τρισμέγιστος[/B][/I] στην οθόνη; Έτσι, υποκλινόμαστε όλοι. Μα γιατί δεν έχει πάρει ακόμα Oscar; Παραδόξως σαν seiyuu είναι πολύ καλύτερος.
Oct 01 2011 01:07
Photo

Napster → Kai

Όχι, όχι, δεν παίζει σε αυτήν την σειρά ο ΘΕΟΣ. Μάλλον δεν ήταν τόσο ποιοτική και δεν μπορούσε να βγάλει πάθος. Αλλά είχε 2-3 χαζούς ηθοποιούς που σου έσπαγαν να νεύρα, γενικά όμως είναι καλή σειρά (και οι 2 seasons) με ωραία ατμόσφαιρα και OST. Σε λίγες μέρες θα βγει η δεύτερη ταινία Kaiji...! :( :'( Υ.Γ. Είδα πριν απο λίγο SKET Dance και θέλω να συνεχίσω το Gintama. :/
Oct 01 2011 01:02
Photo

Kai → Napster

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου στο manga updates. Όντως ισχύει αυτό που λες αν το έχεις και φρέσκο, αλλά ήταν τόσο πιστό στο manga. Tώρα που λες για το live action, παίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός που νομίζω ότι παίζει ή είναι ιδέα μου; Αν ισχύει, πώς άντεξες;
Sep 30 2011 22:43
Photo

Napster → Kai

Άμα είναι σε hiatus τότε να το συνεχίσω και 'γω. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχει (για μένα) τόσο ενδιαφέρον μιας και έχω δει τις live actions σειρές (και τις 2 seasons) και ξέρω τα αποτελέσματα/τι θα γίνει. Anw...xD
Sep 30 2011 14:32
Photo

Kai → Napster

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αρκετά και ευτυχώς γιατί ήθελα να διαβάσω κάτι τέτοιο αυτόν τον καιρό, Eλπίζω να φτάσω σύντομα up-to-date αν κι απ' ό,τι είναι είναι σε hiatus, δεν ξέρω αν ισχύει. Επίσης απλά παραέχω ελεύθερο χρόνο XD Αν δεν μου άρεζε και να με έβαζε κάποιος να το διαβάσω με το ζόρι δεν έπαιζε να το συνέχιζα είναι η αλήθεια.
Sep 30 2011 08:31