Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

Είδες βρε που λες? Εγώ εμπνέω κόσμο με το να υπερασπίζονται τους αγαπημένους τους χαρακτήρες! :hahaha:
Οκτ 05 2011 23:12
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Άντε τυχερή fan του Reborn! Εξαιτίας σου, το επόμενο μου set θα είναι "teh awesome Yamamoto seto!":canthelp: [SPOILER]:P[/SPOILER]
Οκτ 05 2011 23:07
Φωτογραφία

Napster → Kai

Ναι, έδειχνε τον αντρισμό του στα κορίτσια ο παιχταράς. ~_~ Έτσι όπως τους βλέπω τώρα, δεν μου φαίνοντε για bishounen αλλά... Μακάρι να βγάζουν πιο σύχνα καινούργια chaps, άντε θέλω να το τελειώσω. Oh yeah!~ Πολύ μου άρεσε και δεν βαρέθηκα σχεδόν σε κανένα επεισόδιο. Καιρό είχα να δω τόσα επεισόδια σε μια μέρα. Καρδία των παζλ?...Oh ze memoriezzz.Καρδιά των καρτών. Θυμήθηκα όταν έπαιζα Yu-Gi-Oh με τα φιλαράκια μου και έλεγα κάτι καρδιές των καρτών και τραβούσα τον Εξόντια πάντα (φυσικά και έκλεβα αλλά αυτοί δεν το ήξεραν).:hahaha: Καλό trollάκι ήμουν σε αυτό το παιχνίδι. xD
Οκτ 05 2011 13:23
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Παίζει, έχω την τάση να πρήζω τους γύρω μου όσο περισσότερο μπορώ. Από το Dear Boys είχα το πρώτο επεισόδιο πριν κάτι... όχι πριν πολλά χρόνια. Απ' όσο θυμάμαι ο πρωταγωνιστής προσπαθούσε να μαζέψει μια ανύπαρκη ομάδα μπάσκετ. Θεϊκή η σκηνή που περνούσε με δραματικά πλάνα όλες τις κοπέλες τις ομάδας μπάσκετ των κοριτσιών. Αχ, πρέπει να κάτσω να το δω κάποια στιγμή. Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας bishounen, [url=http://myanimelist.net/manga/11652/Kuroko_no_Basket/characters]καμάρωσέ τους απλά[/url] Of course το είδα. Η πρώη συμμαθήτρια του Shinagwa συμπαθέστατη, να την δούμε κι άλλο. Μ' άρεσε που δεν το τράβηξε πολύ με το ψέμα και βγήκε στην φορά στα γρήγορα. Αποφύγαμε τις τρελές παραξηγήσεις. Άντε να δούμε, όταν δούμε, τι θα γίνει και στη συνέχεια. Τι κάψιμο ήταν αυτό; XD Τόσο καλό δλδ. XD Σιγά μωρέ, λες και το είχαμε κρυφώ. Νομίζω πως θα ξαναζήσουμε στιγμές Yugioh και θα πιστεύουμε όλοι στην καρδιά των παζλ.
Οκτ 05 2011 00:02
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Α ναι? Νόμιζα ότι ήταν σαν το Ποιο j-τραγούδι ακούτε τώρα? όπου μπορούσες να postάρεις όποτε θέλεις. Anw...
Οκτ 04 2011 22:27
Φωτογραφία

Napster → Kai

Το Area no Kishi ήθελα να το αρχίσω πριν κάτι μήνες, νομίζω εσύ μου είχες προτείνει να αρχίσω το manga άμα δεν κάνω λάθος. Slam Dunk δεν περιμένω με τίποτα, όταν τέλειωσα το anime του Slam Dunk κατευθείαν ήθελα να αρχίσω και άλλο anime με μπάσκετ και το πρώτο που είδα ήταν το Dear Boys (φυσικά με τέτοιο anime νόμιζα ότι ήταν yaoi αλλά δεν ήταν), όταν άρχισα το πρώτο επεισόδιο....ταμ-ταμ...-ταμ-ταμ! Παράξενο σχέδιο με όλους τους παίχτες να είναι bishounen.:uhh: Το μόνο καλό που είχε είναι το OST. Δε πιστεύω το Kuroko να έχει bishounen, ne? :P Αααα άναψα! Για το Yankee-kun to my waifu-chan. :D Είδες, έβγαλαν χθες καινούργιο chap. xD To Capeta ήταν. Anime με Kart-Formula. Πάρα πολύ ωραίο και πορωτικό. Είδα δει μέχρι το 14 πριν καμιά βδομάδα και χθες είδα μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. (52) Ναι όντως το άρχισα την τελευταία στιγμή όταν μου είπες ποια anime θα δεις. Danke.:nod2:
Οκτ 04 2011 15:27
Φωτογραφία

Kai → Napster

Ο.ο Ωχ, γιατί; Η μάλλον μη μου πεις γιατί; XD Πάντως το manga μια χαρά το πάει για την ώρα. Το Area No Kishi δες του, ελπίζω να μη σ' απογοητεύσει πολύ. Τώρα για το Kuroko, ελπίζω να μην περιμένεις Slum Dunk, έτσι; XD Έτσι, δεν ανάβεις και καμιά λαμπάδα και για τα scanlations; ΧD 30 επεισόδια; Ποιο άνιμε σε κράτησε για 30 επεισόδιο μαζεμένα; *wants to know* Όσο για το Εγκέφαλο Φ, μπορώ να πω ότι περιμένω πολλά από αυτό. Επικές shonen στιγμές με 110% παραπάνω υπεροβολικούς διαλόγους και άκυρες πόζες. Απ' ό,τι φαίνεται θα έχει και μπόλικους χαρακτήρες, οπότε θα το ευχαριστούμε. Κατ' αρχήν έχει τον τύπο με την φούντα για μαλλί που θα είναι comic relief και τις "σοβαρές" σκηνές χωρίς να το θέλει, και μόνο απο αυτό κάνει μπαμ η ποιότητα, πώς να το κάνουμε;
Οκτ 04 2011 11:39
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

και για τα δύο είναι. ώστε να έχουν τάξη. κάπου το είχα δει.
Οκτ 04 2011 01:04
Φωτογραφία

Napster → Kai

To Giant Killing ήταν ΟΚ, βέβαια το περίμενα καλύτερο αλλά τεσπα. Όταν άρχισα το anime του, την επόμενη μέρα κατέβασα και τα chaps αλλά δεν το έχω αρχίσει. Το Area No Kishi θα το δω σίγουρα, λογικά και το άλλο με το μπάσκετ. Seinen sport, ε?:hehehe: [SPOILER][IMG]http://www.manuarte.gr/getattachment/202a4da1-3dd5-47d8-9f2e-507462693c1a/%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1.aspx?width=460[/IMG][/SPOILER] Είδα περίπου 30 επεισόδια σήμερα απο ένα anime και είμαι κάπως έτσι τώρα...:deadga6::sadist: Btw, μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο απο το Phi Brain, ειδικά το τραγουδάκι που έβαλαν στο τέλος ήταν epic.
Οκτ 04 2011 00:20
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Ναι, γιατί στις προηγούμενες είχαμε ας πούμε. Αν εξαιρέσουμε το Giant Killing δεν έχει βγει κάτι άλλο. Οπου και πάλι προσωπικά τρομαξα όταν είδα να κόβουν μερικά πραγματάκια στα 5 πρώτα, τρόμαξα και έμεινα στο manga, σκοπεύοντας να μην το συνεχίσω μέχρι να καλύψουν οι scnalators τα κεφάλαια που πιάνει το άνιμε. Έλα όμως που κι εκείνοι αποφασισανε να βγάζουν πιο συχνά τα κεφάλαια που καλύπτουν την ιστορία μετά το τέλος του manga! (>.>) Καταραμένη τύχη. Πάντως δεν έχω παράπονο. Shin Prince of Tennis τον Γενάρη. Και πιθανότατα Kuroko No Basket και Area No Kishi στη Ανοικιάτικη σαιζόν (και νωρίτερα δε με χαλάει), ήρθαν και έδεσαν. Ίσως παραπέσανε μερικές από τις λαμπάδες σου και είδαμε το φως. Άντε τώρα σιγά-σιγά να παίρνει και κανένα seinen sports σειρά, αφού δεν μεταφράζονται να τα δούμε σε άνιμε τουλάχιστον.
Οκτ 03 2011 17:05
Φωτογραφία

Napster → Kai

Μιας και είπες για manly tears, θέλω να δω τα θρυλικά manly tears που θα ρίξει ο Tatsuya. xD Έχεις δίκιο σε αυτό, μάλλον θα πρέπει να ανάβω 1 λαμπάδα για κάθε anime που θέλω γιατί στο DW άναψα πάνω απο 2 και είδες τι αριστούργημα έγινε. Κανά καλό sport anime δεν έχουμε αυτή τη season. :/
Οκτ 03 2011 16:48
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Omagad, Tatsuya overload, The Bog and manly tears. Αυτά είναι. Την άλλη φορά όταν ανάβεις λαμπάδες, εντάξει να την ανάβεις και για τον Tatsuya, αλλά να μην τον έχουμε να μας δείνει και συνεντεύξεις μέσα στα άνιμε. Πρόσεχε κι εσύ λίγο με το ταλέντο και την επιχείρηση.
Οκτ 03 2011 01:27
Φωτογραφία

Napster → Kai

Και 'γω αυτό φοβάμαι, δεν θέλω να γίνει endless. Εξάλου το πρώτο επεισόδιο του remake, κάλυπτε 3 επεισόδια απο το παλιό anime. Wait, wait, wait. Πριν το συνεχίσεις το Kaiji να σε προειδοποιήσω για ένα πράγμα. xD Απο το 15-18 επεισόδιο (δεν θυμάμαι ακριβώς) μέχρι το τελευταίο θα δείχνουν μετά το opening τον Tatsuya και γενικά interviews απο την live action κτλ. Αχχ τι άλλο? Α ναι! Good luck! :hahaha:
Οκτ 03 2011 01:12
Φωτογραφία

Kai → Napster

Nice. To σκέφτομαι για την ώρα, αλλά φοβάμαι το endless. Δεν ξέρω για πόσο καιρο θ' αντέξω να το ακολουθώ. Damn Kaiji, το έχω ακόμα στη μέση μιας και δεν αξιώθηκα να το πιάσω αφού γυρίσαμε από το χωριό. Άντε τώρα που τελείωσε να πιάσω να δω κι εγώ το τρομαχτικό The Booooooog. Ελπίζω το 2ο μισό ν' αναπληρώσει λίγο την απογοήτευση του πρώτη γιατί έτσι κι αλλιώς την πρώτη σαιζόν δεν την πιάνει με τίποτα.
Οκτ 03 2011 01:04
Φωτογραφία

Napster → Kai

Έχω ανάψει πολλές λαμπάδες και έχω χάσει το μέτρημα. :/ To HiatusXHiatus είναι remake (έτσι λένε τουλάχιστον). :P Εγώ ήθελα να το αρχίσω πριν κάτι μήνες το κανονικό μιας και το Yu Yu Hakusho (απο τον ίδιο manga-ka) μου άρεσε πάρα πολύ αλλα δεν το είχαν ολοκληρώσει το group που περιμένα τα subs απο αυτούς, και μόλις το τέλειωσαν ανακοινώθηκε το remake. :/ Ααα ναι, σήμερα είδα Bakuman S2 και Hunter X Hunter. Πολύ ωραίο το επεισόδιο του HxH, lmao στο τέλος πετάνε και ένα τραγούδι απο τους Fear, and Loathing in Las Vegas (Αυτοί που τραγουδάνε το op του Kaiji) τελείως άκυρο. xD
Οκτ 03 2011 00:57