Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Napster → Hanzo
Awww τοτε παω πασο. Βεβαια βοηθαει πολυ και η εμπειρια του lvl up του Suikoden. xD Παντος σου λεω, αμα δεν κανεις lvl up δεν θα προχωρησεις καθολου. Αμα σου αρεσει (που πιστευω πως θα σου αρεσει γιατι το battle system του Last Remnant ειναι AWESOME!!!).
Υ.Γ. Σε [B]καθε [/B]boss θα θελετε lvl up. Εγω σε ενα boss δεν εκανα lvl up μονο και μονο επειδη ηθελα συνεχεια να ακουω το song του. Epic song!!! And here is the boss. :P And here is the song.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=t8czicyLgGA[/URL]
Τα αρνητικα σχολια θα τα ακουτε μονο απο του FFtards. :P
Ολα αυτα που ειπα ειναι για το Normal Mode, μολις τερματισετε μπορειτε να το αρχισετε ξανα στο Hard Mode το οποιο θα σας παρει 1 χρονο περιπου για να το τερματισετε. xD
Το πιο σημαντικο, μακρια απο την Xbox version. xD
Αύγ 25 2010 23:34
Hanzo → Napster
Man εδω μιλας σε ανθρωπο που μολίς πριν μια ωρα εφτανε μια ομαδα 60 ατομων ολους τουλαχιστον 40 level. XD
Ναι για το suikoden 5 μιλαω :P Δεν μαρεσει να βλεπω κανεναν πισω οποτε τους εξελισσω ολους,και οπλα και runes και απ ολα οποτε δεν εχω προβλημα με το grinding.
Thanks για το tip παντως.
Αύγ 25 2010 23:28
Napster → Hanzo
Εμμμ....sorry που χωνομαι στην συζητηση σας...αλλα πρεπει να το κανω. xD Το The Last Remnant ξεκινηστε το [B]μονο αν[/B] σας αρεσει το lvl up. Αμα το βαριεστε το lvl up (και οταν λεω lvl up εννοω να χυσετε ιδρωτα και οχι 1-2 ωρες μονο :wet2:) τοτε μην προσπαθησετε να το ξεκινησετε γιατι θα το παρατησετε αμεσως.
Φχαριστω. :P
[I]From a The Last Remtard...[/I]:P
Οσο γι'αυτο που μου ειπες Hanzo, συμφωνω. Εχουν βαλει οτι playable χαρακτηρες να'νε. Πολυ ωραιο ηταν το DW 5 btw. ;p
Αύγ 25 2010 23:07
Hanzo → Napster
Μα καλα πως και δεν τα ανεφερα ολα αυτα.
Ναι τα Breath of Fire ειναι απιστευτα games αν και δυστηχως δεν εχω ασχοληθει περα απο το 4.Βλακεια μου.
Chrono Trigger ok εννοειται ειναι must οπως και οσα αναφερεις.
Οσο για τα games της Koei ok ειναι κατι παραπανω απο απλα "μαρεσουν". :P
Και δεν ειναι μονο τα warriors.Dynasty Tactics,Kessen,Romance of the three kingdoms.Οι τυποι ξερουν τη δουλεια τους.
Απλα τωρα τελευταια με χουν ξενερωσει ΚΑΙ αυτοι.Αναφερομαι στο dw 6 το οποιο ηταν τουλαχιστον απογοητευτικο.Δηλαδη οκ αντι να προσθεσουν πραγματα,αφαιρεσαν χαρακτηρες,move lists,οπλα.
Τα διαλυσαν ολα.Ασε που συνεχιζουν και προσθετουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ χαρακτηρες αντι να βαλουν μερικους βασικους.Δηλαδη ειναι αδιανοητο να ειναι playable o Ling Tong και η Xing Cai και να μην εχει Cheng Pu,Hua Xiong και Yan Liang.
Tι να τους πεις :P
Και το 5 ηταν ιδανικο γαμωτο.
Τουλαχιστον το ROTK XI ειναι πολυ καλο game oποτε εκει δεν το χουν χασει ακομα.
Οσο για το Sengoku Basara δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα.Ειχε πλασαριστει ευρωπη ως devil kings Και ηταν οτι να ναι και απο τοτε δεν εχω μπει στον κοπο να το παρω import. xD
Αύγ 24 2010 00:28
Napster → Hanzo
Φιλε, μονο ενα πραγμα εχω να σου.....Καλη τυχη με το The Last Remnant. Σε PC πρεπει να το παιξεις γιατι στο Xbox360 εχει χιλια 2 προβληματα (bugs, frame drop στα battles) ασε που στο PC μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα.... ;) Το gameplay ειναι πολυ ωραιο, γενικα ειναι ενα must game για τους J-RPG fans. Και ναι, το προτιμω απο τα Final Fantasy.
Το ιδιο και 'γω. Τα εχω λιωσει τα J-RPG του PS/PS2 και το αγαπημενο μου ειναι το The Legend of Dragoon (πολυ underrated game... :( ). Και φυσικα το 2ο ειναι το Suikoden 2 και 3ο το Jade Cocoon. :D Μου αρεσουν επισεις τα Breath of Fire, Valkyrie Profile, Chrono Cross, Chrono Trigger, Legend of Legaia
Ναι ουτε σε μενα αρεσε στο Tierkreis τα 3D. ~_~
Σου αρεσουν και τα παιχνιδια της KOEI (Dynasty/Samurai Warriors) απ' οτι καταλαβα και το Sengoku Basara. :D Τα ιδια γουστα φαινεται εχουμε. xD
Αύγ 23 2010 23:49
Hanzo → Napster
The Last Remnant και Resonance of Fate ειναι δυο τιτλοι που θελω να παιξω λιαν συντομως.
Αγαπημενο jrpg τωρα...νταξ μου βαζεις δυσκολα :P το μονο σιγουρο ειναι οτι το Suikoden 2 και Persona 2 ειναι μεσα σε αυτα.
Παρα πολυ καλο ειναι επισης το Star Ocean til the end of time.Γενικοτερα εχω παιξει πολλους τιτλους του ειδους κυριως για Ps/ps2.H μετεπειτα πορεια τους στην τωρινη γενια δεν με εχει εντυπωσιασει.
Δηλαδη να σου πω την αληθεια το Suikoden 2 το προτιμω ακομα και απο αποψη γραφικων συγκριτικα με το FF xiii πχ. Και κατι που με χαλασε στο tierkreis ειναι οτι οι χαρακτηρες ηταν 3d.Ρε κοναμι αφου το DS δεν το χει στα 3d τοσο δυσκολο ηταν να το σχεδιασεις οπως τα παλια της σειρας!Τουλαχιστον τα πορτρετα ηταν ομορφα.
Tελός παντων. :P
Αύγ 23 2010 23:39
Napster → Hanzo
Αυτα που μου ειπες μονο τα εχω δει να τα παιζει ο ξαδελφος μου, δεν εχει τυχει να τα παιξω εκτος απο τα Shin Megami Tensei, Xenosaga/Xenogears και τα Disgaea που τα εχω παιξει και μου αρεσαν. Αυτες τις μερες ειδικα εχυσα ιδρωτα για να τερματισω το TLR (The Last Remnant). Πωπω...~_~ xD
Υ.Γ. Αγαπημενο J-RPG?
Αύγ 23 2010 23:25
Hanzo → Napster
Aπο Jrpg ειμαι επισης μεγαλος φαν του mega ten universe.
Δηλαδη Persona,Shin Megami tensei,Digital Devil Saga,Raidou Kuzunoha.
Oτιδηποτε σχετικο με το franchise.Ειναι παραξενη σειρα με πολυ σκοτεινο κοσμο,χαρακτηρες οχι τοσο τυπικους για jrpg και φοβερη αποκοσμη ατμοσφαιρα.
Αν δεν εχεις ασχοληθει σου προτεινω τα Persona 3,4 καθως ειναι τα πιο "φιλικα" να το πω ετσι για να γνωρισεις τον κοσμο του mega ten.
Aπο κει κε περα αλλα ωραια jrpg εινα τα Xenosaga/Xenogears,τα Disgaea και το Atelier Iris.
Eιναι πολλα ακομα αυτα που θελω να παιξω αλλα δεν εχει τυχει ακομα βεβαια.
Αύγ 23 2010 23:16
Napster → Hanzo
[shield]Don't blame me!!! Τα αλλα J-RPG εφταιγαν. xD [/shield]
Αφου λες πως ειναι καλο τοτε θα το δοκιμασω [B]σιγουρα[/B]. Κοιτα το 4 δεν μου αρεσε μονο και μονο επειδη μετα το 2ο αμεσως πηγα στο 4 και υπηρχε [B]παρα[/B] πολυ μεγαλη διαφορα. Μακραν το 2ο Suikoden ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στο PS1. (ειναι αλλωστε το 2ο αγαπημενο μου παιχνιδι).
Εσενα ποια J-RPG σου αρεσουν?
Αύγ 23 2010 22:49
Hanzo → Napster
Mεγαλο λαθος μαν.To V ειναι απιστευτο παιχνιδι.
Εγω για καποιο περιεργο λογο επαιξα το V αμεσως μετα το 2 οποτε ηρθαν κομπλε.
Που και το iv δηλαδη δεν ειναι τοοοσο χαλια,το καραβι για hq ηταν καλη ιδεα και μερικοι χαρακτηρες εχουν ενα ενδιαφερον αλλα ειναι κουραστικο γμτ.Και η εξερευνηση,που μετραει σε ολα τα suikoden δεν εχει τοσο ενδιαφερον.Μια τεραστια θαλασσα με λιγα νησια και random battles καθε 5 sec.Bah...
Παντως ως φαν προς φαν σου το υπογραφω το V δεν θα σε απογοητευσει.
Αρχιζει λιγο "WAT?Ι ΑΜ ΤΗΕ FUCKIN PRINCE AND I RULE OVER ALL" αλλα στην πορεια γινεται κλασικο suikoden που αγαπαμε.
Αύγ 23 2010 22:29
Napster → Hanzo
Απλα δεν ετυχε να το συνεχισω. Δεν μ'αρεσε και τοσο το IV γι'αυτο νομιζω πως τα επομενα θα ηταν παλι χαλια. Ασε που ειχα αρχισει 4-5 J-RPG να παιζω ταυτοχρονα και το ειχα *ξεχασει τελειως το Suikoden.
Υ.Γ. Παντα κατεβαζω/αγοραζω τις undub versions. ;)
*Ναι, ντροπη μου!!! xD
Αύγ 23 2010 20:43
Napster → Sakura!!!
Και 'γω. Αμα δυσκολευτεις πουθενα πες μου να σε helpαρω ή για οτι αλλο χρειαστεις. ;)
Ιούλ 13 2010 20:47

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται