Community Status Updates
Napster → Kai
Αφου θες εξω απο την πορτα, τοτε ok. Αμα θες βαζω και air condition. :P
No, no σημερα στις 12.00 ξυπνησα επειδη μου τηλεφωνησαν κατι φιλαρακια και βγηκαμε για καφε. (αλητες...[B]>.<[/B]) xD
Aug 28 2010 14:44
Kai → Napster
Ωραία. Τώρα μέσα στη ζέστη να μην στήνουμε ολόκληρη επιχείρηση. Έξω από την πόρτα λοιπόν.
Ποιος ξέρει πώς του ήρθε. Αν είναι να σου την δώσει σου την δίνει. Λογικά τα χρήματά του έκλαιγε.
ΥΣ. Το έσπασες το χθεσινό ρεκόρ σήμερα;
Aug 28 2010 10:56
Napster → iristella
Well, η προσπαθεια μετραει. Αν και ηταν πολυ εξυπνο που ειπες το Kenshin...xD Γκουτ λακ νεξτ ταημ. :P Ειναι η εκδικηση μου για το anime trivia. xD
Aug 27 2010 20:46
Napster → Kai
Well...αμα σου πω ναι θα με πιστεψεις πως ηταν σημαδι? xD
Κοιτα αν θες να γινεις [B]imbah[/B] και να μου τα κλεψεις, no problem. Μπορω να τα βαλω εξω απο την πορτα του σπιτιου μου για να μην δυσκολευτεις και πολυ. :) xD
Καλη τυχει με αυτα που θα πιασεις btw.
Epic αυτο με το Gundam. χαχαχα
Υ.Γ. Ναι!!! Σημερα ξυπνησα 1.30. :)
Aug 27 2010 12:51
Kai → Napster
Όλο το Slum Dunk; Nice! Οπότε καλή δύναμη με το Embalming μετά. Το lol είναι ότι χθες με το που το αναφέρεις, μπαίνω mangafox και ήταν πάνω-πάνω λόγω update. Λες να ήταν σημάδι; xD
Άσε ναι, και ελπίζω να μην κάνει άλλα τέσσερα. Όχι τίποτα άλλο, ήταν και το 1ο που είχα αρχίσει να βλέπω, online τότε. Να μην λέω ότι δεν το τελείωσα ποτέ.
Ω, ωραία. Πρέπει να πάρω απόφαση να διαβάσω αυτά στα οποία έχω μείνει πίσω για να πιάσω κανένα αινούργιο. Ευτυχώς είναι και ολοκληρωμένο αυτό, οπότε δε θα έχω να φοβάμαι την κατάρα, 1 update σε 1 χρόνο. :sadist:
[SIZE=1]Φτου, τζάμπα το σχέδιο διάρρηξης. [/SIZE][SIZE=2]Ω! Ωραία! Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο σου είναι να τ' αποχωριστείς βέβαια, αλλά δεν μπορώ ν' αρνηθώ τέτοια προσφορά. Ελπίζω να μην το μετανιώσεις όμως μετά να μην δούμε τίποτα τέτοιο στις ειδήσεις: [URL]http://www.animenewsnetwork.com/interest/2010-08-26/man-who-burned-down-home-over-gundam-models-gets-4-years[/URL] xD[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Για τα magical rods ρε... ! :8):[/SIZE]
Aug 27 2010 09:13
Napster → Kai
Ναι αυτο ειναι ειναι ενα [I]μικρο[/I] προβληματακι. Γι' αυτο προσεχω απο 'δω και περα τι anime αρχιζω. xD
Ετσι! Να καθονται!!! Εσυ εισαι το αφεντικο και οποτε θες εσυ θα τα δεις. :P
Για το Embalming διαβασα τα 2 One Shot (που ειναι prequel) και μετα το κανονικο manga που ειναι publishing θα το αρχισω σε λιγες μερες μολις τελειωσω με το Slam Dunk.
4 χρονια? ο.Ο...xD Χαρα στο κουραγιο [B]του[/B]. xD
Ναι, ναι ολοκληρωμενο. 1 volume ειναι. Αξιζει να το διαβασεις. Ακομα και 'γω συγκινηθηκα ειδικα στο τελευταιο chapter...Κλαμα [B]σε (Salonika[/B] style) λεω. xD
Θες να στα χαρισω ολα~~~ αυτα που αγορασα? :) xD
Aug 26 2010 21:48
Kai → Napster
Ωωω! Nice!
+1. Άλλωτσε πάει και με τι διάθεση. Αν δεν έχεις όρεξη να συνεχίσεις κάτι, καλύτερα ν' αρχίσεις κάτι άλλο παρά να το χαντακώσεις. Το κακό είναι ότι μόλις τελειώνεις κάτι στα ongoing εμφανίζονται άλλα τόσα στο plan to watch.
To Renkin το κατεβασα από bakabt και κάθεται μαζί με τα 'Get Backers', 'GTO' και 'Neuro' και κάνουν ΟΛΑ μαζί παρείτσα. xD Θες ότι έχω συνηθίσει online, θες ότι είναι τεράστια; Κάαααθονται... Το Embalming το είχα ανοίξει όταν πρωτοβγήκε μετάφραση, αλλά δε με κράστησε η αρχή. Βέβαια τότε δεν ήξερα καν ποιοανού είναι να του δώσω μια 2η ευκαιρία.
Άρχισε να παίρνουμε παράδειγμα γιατί δε μας βλέπω καλά. Το χειρότερο που μου έχει πάει on-hold είναι 4 χρόνια :kakaka: και όμως δε λέει να πέσει στα dropped. Εκείιιι....
Φυσικά-φυσικά. Εξάλλου αν δεν είναι του γούστου σου δεν έχει νόημα να μπεις καν στον κόπο να το δεις εκτός κι αν σ' έχει φάει η περιέργεια. Αυτό το έχω στα plan to read! Τόσο καλό είναι; Ολοκληρωμένο, ε; Ωραία. :hehehe:
Εκδηλώθηκες. :if: Ώστε εσύ αγοράσεις όλα τα magical rods και δεν μπορώ να βρ τίποτα για τη συλλογή μου. :terror2:
Aug 26 2010 17:59
Napster → Kai
Εκει που πηγα εγω το αντιθετο εγινε. Τα τελευταια 5 χρονια δεν ειχε καθολου τουριστες, αλλα φετος ειναι full. Τωρα πως γινετε αυτο, δεν ξερω. :P
Ναι, ναι δικος σας ειμαι και 'γω. Δεν μπορω να βλεπω μονο 1-2 anime. Μ' αρεσει πολλα μαζι να βλεπω ετσι ωστε αμα βαρεθω το ενα να συνεχισω το αλλο. Απλα τωρα εχω γυρω στα 30 anime να δω. Και αλλα 30 που θελω να αρχισω. xD
Μεγαλο κολλημα με τον Watsuki. Οχι μονο απο το RuroKen αλλα μου αρεσαν και κατι αλλα manga που εκανε. Το Busou Renkin το anime μου μενουν αλλα 10 επεισοδια περιπου για να το τελειωσω, το manga δεν θυμαμαι μεχρι που το διαβασα, θα το κατεβασω και θα δουμε αλλα θυμαμαι πως ειχα διαβασει γυρω στα 50 chapters. Και θα αρχισω αλλο ενα publishing manga του Watsuki, το Embalming που εχει σχεση με Frankenstein.
Θα τα παρω ενα ενα οπως μου ειπες για να αδειαζουν σιγα σιγα τα on-hold και φοβαμαι να αρχισω αλλα καινουργια anime γι'αυτο θα αρχισω λιγα anime που θα ξεκινησουν τον Φθινοπωρο.
Ετσι, δικιο εχεις. Σημασια εχει να σου αρεσει αυτο που βλεπεις, για τον εαυτο σου βλεπεις anime οχι για τους αλλους. :P Μου αρεσουν τα Slice of Life, εξαλου το Watashitachi no Shiawase na Jikan ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου manga, τρελο κλαμα εριξα στο τελευταιο chapter.:run:
Ναι, το βρηκες, Magical Girls FTW!!! :P :P :P
Aug 26 2010 16:09
Kai → Napster
Μπα, μετά το 15 Αύγουστο σχεδόν όλοι φεύγουν οπότε δεν μπορούσες να κάνεις χάζι καν το σεριάνι κάτω στην πλατεία έτσι για να περάσει η ώρα. Φέτος για κάποιον λόγο ήταν χειρότερα τέτοιες μέρες από άλλες χρονιές. Τους χτύπησε όλους η οικονομική κρίσης λες; -____-''
Α, κατάλαβα. Δικός μας κι εσύ; Αρχίζουμε πολλά μαζί και μετά δεν ξέρουμε ποιο θα πρωτοτελειώσουμε δηλαδή; Απορρώ πώς μπορούν κάποιοι και τα βλέπουν 1-1, άντε 2-2 με τάξη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Καλά, σίγουρα θα σ' αρέσει. Λογικά έχεις διαβάσει το manga ε; Κόλλημα με τον Watsuki;
Πάρ' τα ένα-ένα ν' αδείαζουνε τα ongoing και να γεμίζουν τα completed.
Αυτό ξαναπες το. Αν δεν σου κάνει κλικ η ιστορία. Δεν πα να του βάζουν όλοι δέκα, μπορείς να το κάνεις drop ή να το χαντακώσεις. Δεν είσαι πολύ του slice-of-life δηλαδή;
:kakaka: Να μαντέψω το αγαπημένο σου. Magical Girls.
Aug 26 2010 15:47
Napster → Kai
Awww... Καλα περασατε στο χωριο? :)
Βασικα ξυπναω στις 2-3 γιατι κοιμαμε στις 5-6. Κοιμαμαι τετοια ωρα γιατι παντα αρχιζει να φυσαει εδω στις 4 με 5 το βραδυ. xD Αλλα με τετοια ζεστη ξυπναω γυρω στις 11-12. :P
Ναι, ναι ντροπη μου. Δεν εδωσα καθολου χρονο για τα anime... :( xD Βασικα θελω να κατεβασω καποια anime/manga που εχω δει/διαβασει για να ανανεωσω την anime/manga λιστα μου γιατι πολυ αδεια μου φαινεται. xD + θελω να τελειωσω μερικα anime που εχω αρχισει αλλα δεν τα εχω τελειωσει και ενα απο αυτα ειναι και το Busou Renkin του Watsuki (my favourite!!!). :P
Ας ελπισουμε να μου αρεσει. Φυσικα δεν ειναι και το αγαπημενο μου ειδος, αλλα οπως εχω πει βλεπω ολα τα anime αρκει να εχουν ωραια ιστορια.
Aug 26 2010 14:37
Kai → Napster
:kakaka: Αυτά είναι. Άσε, εμείς ήμασταν και στο χωριό από Δευτέρα και από τη δροσιά στη ζέστη μας ήρθε άσχημα και δεν την παλεύαμε χθες.
Μέχρι τις 2, ε; xD Η αλήθεια είναι ότι με τη ζέστη δε θες να σηκωθείς από το κρεβάτι ώρες-ώρες αλλά μέχρι τις 2 δε θα άντεχα με τίποτα. Θα μου πεις είναι και τι ώρα κοιμάσαι.
Κάψιμο, ε; :kakaka: Δώσε λίγη ώρα και στα anime άπιστε. Πιάσε κανένα μικρό εκεί πέρα.
Ω, drop ε; Να πω την αλήθεια κι εγώ το είχα κάνει drop στο 3ο επεισόδιο στην αρχή, αλλά μετά μου είπες να του δώσω άλλη μια ευκαιρία κι έτσι το ξανάπιασα και μ' άρεσε. Βασικά το είδα και στο χωριό που δεν είχα να κάνω και τίποτα και το είδα όλο σε μια μέρα. Οπότε ελπίζω να σ' αρέσει κι εσένα.
Aug 26 2010 14:23
Napster → Kai
Και οι 2 εχουμε τον ιδιο αγαπημενο φιλο. :kakaka: Ασε που σημερα εχει παρα πολυ ζεστη και δεν μπορεσα να κοιμηθω (μεχρι τις 2-3 που ηθελα). ~_~ xD
Αυτες τις μερες ειδικα επεσε πολυ πορωση με τα παιχνιδια και δεν βρηκα χρονο για anime ουτε για κατι ταινιες που ηθελα να δω. xD
Aww and btw, εβγαλα το Clannad απο την drop list μου και το βλεπω τωρα απο σας. :P
Aug 26 2010 13:22
Kai → Napster
Καλά-καλά! Γυρίσαμε από κάτι δουλειές έξω και γύρισα επιτέλους στον αγαπημένο μου φίλο. Το κλιματιστικό. Να ρίξει καμιά βροχή να δροσιστούμε.
Τι thanks; Εγώ thanks γιατί με τη βαρεμάρα που με δέρνει ώρες-ώρες με το ζόρι γράφω. Πόσο μάλλον να κάνω friend requests. xD Πάντως κάνω stalk αρκετά threads και έχω κι από πίσω τη Zura, δε γλιτώνει με τίποτα. :kakaka: Σ' έχω πετύχει κάμποσες φορές.
Τι λέει; Πώς τα πάει η μέρα;
Aug 26 2010 13:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed