Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zentsugi → Sparda

χαχαχαχα the best traps are those that even the mastermind is unaware of... Με λιγα λογια στην εφερε το υποσυνειδητο που λεγαμε.. :D
Οκτ 03 2011 06:36
Φωτογραφία

Sparda → Zentsugi

Απαντάω εδώ γιατί αν το πω στο τόπικ θα ξεφύγουμε τελείως:P Scaringly, I noticed I fell in the trap - το αναφέρω στο spoiler. Αλλά I admit, it was masterfully doneXD
Οκτ 03 2011 03:24
Φωτογραφία

Sparda → Putin

Από ότι ξέρω, αυτό εδώ τυπικά διαφημίζει ότι βγαίνουν τα OVA Remastered, εξού και η pic young Kenshin. However όντως από κάτω λέει stuff για TV series, so great:D
Ιούλ 27 2011 14:48
Φωτογραφία

Putin → Sparda

Confirmed λοιπόν. Και βλέπω Jinchuu arc stuff οπότε οι ήδη υψηλές ελπίδες πως θα ξανανιμάρουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μάνγκα, μεγαλώνουν. Λίγο μακρόστενη η μούρη του γλυκούλη μας βέβαια αλλά απλά δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι. Το μόνο που φοβάμαι πως δε θα μου κάτσει καλά θά΄ναι ο αντικαταστάτης του σχωρεμένου σέιγιου του Σαΐτο. Αλλά είπαμε, μούγκα.
Ιούλ 27 2011 05:22
Φωτογραφία

Sparda → Putin

I'm going to just leave that here:P [url]http://i.imgur.com/XtGo7.jpg[/url]
Ιούλ 27 2011 02:10
Φωτογραφία

Sparda → Putin

Οι 7 Κολασμένοι είναι ότι πιο απολαυστικό υπάρχει για ξύλο. Ακόμα και άμυνα να κάνουν, συνεχίζεις και βαράς σα να μην τρέχει τίποτα. Αγαπάω. (Αν και οι Μαριονέτες στο 1, που αν έκαναν άμυνα άρχιζαν counter ήταν επικές) Αυτό με τον Βιργίλιο στον Άρκαμ είναι εφιαλτικό. Στο Αιματηρό Παλάτι που δέρνεις τον Άρκαμ μόνος σου με στυλάκι, είναι πολύ πιο εύκολος. Η μπαγιονέτα ******. Δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημά τους. Περίμεναν δεν ξέρω γω τι. Εγώ το π΄γρα φορ δε λουλζ και μου άρεσε. Το γκέημπλαυ είναι τελείως DMC - κατάσταση, βαράς, σηκώνεις στον αέρα, πυροβολάς, δίνεις χαστούκι, αλλάζεις σε κατάνα, του τρυπάς τη μάπα, παγώνεις το χρόνο και του κάνεις φίνισινγκ μουβ σε λιγότερο από ένα λεπτό. Κλασική αξία:P Το πλοτ λέει τους χάλασε. Γουέλ, αν θες πλοτ, πάρε το Χαφ λάηφ:P O MC του P3, είναι ο πιο ωραίος γενικά. Και σαν "χαρακτήρας" έχει πιο πολλές επιλογές με νόημα στους διαλόγους. Του 4 είναι μπόρινγκ, τον σώζει επειδή έχει σπαθί:P
Ιούλ 03 2011 01:15
Φωτογραφία

Putin → Sparda

Ο Δάντης του 2 έχει το καλύτερο άουτφιτ όμως. :P Και οι 7 Χέλλζ μια χαρά γνήσιο ξύλο ήθελαν, γι' αυτό πλέον πάω συνέχεια μίσσιον 7 και λιώνω με τις ώρες στο δωμάτιο με τη μπάλα όπου παίρνεις το crystal skull για να πας στην κορυφή του τεμενιγκρού- Greeds που όσο τους αφήνεις κάνουν ασταμάτητα σάμμον σε Hard-DMD Sloths που είναι μεγαλούτσικοι και έχουν μπόλικο λάηφ, ότι πρέπει για άπειρο διασκεδαστικό ξύλο. :B Τα Bloodgoyles πάντως είναι ό,τι πιο εκνευριστικό, παρέα με τα Soul Eaters. ._. H Nevan απολαυστική, ο Άρκαμ κάπως εκνευριστικός κυρίως επειδή έρχεται ο Βίργιλ και σου χαλάει το στυλ- κυριολεκτικά. Τη Μπαγιονέττα την έχω ακόμη στο μάτι αγνοώντας τις κακές κριτικές, ειδικά τώρα που τη βρίσκω με λιγότερα από είκοσι (20) ευρώ. Αλλά έχουν άλλα προτεραιότητα οπότε κάνω υπομονή. D: Και ο Puti- εμ, mc του p3 είναι όντως γαμάτος παρόλο το κάπως κλισέ cold-and-cool anime παρουσιαστικό.
Ιούλ 02 2011 14:11
Φωτογραφία

Sparda → Putin

Ακόμα και το DMC2 θέλω να παίξω - η έκδοση μου χάλασε το cd της άλλης της μαύρης κοκκινομάλας νίντζα (wtf δλδ:P) και δεν κατάφερα να δω όλο το στόρυ, μόνο μέχρι που ο Δάντης είχε με κάποιον τρόπο φέρει τη μοτοσυκλέτα στον κάτω κόσμο και χαιρόταν κάνοντας βόλτες - έχω δει στο youtube τι γίνεται, αλλά δε βαριέσαιXD Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι στο 1. Παναγιά μου με πιάνει ρίγος. Γενικά το πρώτο ήταν σε φάση Μπαγιονέτα. Δυνατοί και δύσκολοι κακοί που με 3 σφαλιάρες στε στέλνουν. Στο 3 είχαν μαζευτοί όλοι οι τσάτσοι. Ο ένας γινόταν αόρατος, τα πιόνια πέτρωναν, τα μπλάντγκοιλς αν βάραγες με σπαθί γινόντουσαν περισσότερα, ένας που να θέλει απλό γνήσιο ξύλο δεν υπήρχε, το ίδιο με τα μπος γκουχ, γκουχ Άρκαμ, Νέβαν - αλλά γι'αυτό το αγαπάμε :D Το ξέρω για P4 ^^ Αν και είναι λίγο τεράστιο, αλλά μάλλον ή δε θα τα δείξουν όλα, ή θα είναι βλακειούλα, αλλά οκ αποφασίσαμε ότι θα το δούμε και θα μας αρέσει - μόνο με τον μέην θα χω θέμα. Είναι ο πιο άψυχος, βαρετός μέην που δε μιλάει, που χω δει ποτέ μου. Οι επιλογές του είναι σε φάση 1) 2) 3), πατάς 3. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ 1. κλπ, είναι πολύ λολ, αναρωτιέμαι πώς θα είναι στο άνιμε. Φαντάζομαι καλοσυνάτος λιγομίλητος κουλ τυπάς. (Αυτός του 3 με τα χέρια στις τσέπες ήταν όλα τα λεφτά!) Ολσο άσχετο αλλά χτες...ΈΔΕΙΡΑ ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ στο SMT3 :D :D :D (Την ψυχή μου βγαλε..είχε ένα κόμπο που άρχισε να γράφει αυτά που λέει και στο DMC (Showtime!! etc) που τους μισούς τους άφηνε με 8 λάηφ και τους άλλους κονφιούζντ....αλλά ήταν ωραίος γιατί αν και είναι η εμφάνιση του 2, συμπεριφέρεται σαν Dante της προκοπής:P
Ιούλ 02 2011 13:21
Φωτογραφία

Putin → Sparda

Τους μαζεύεις όλους σε μια γωνία, και αρχίζεις: jump, wall hike, trick up, killer bee, jump cancel :P προσπαθώντας να το κάνεις πριν καλά καλά τους χτυπήσει, rinse and repeat. Κατά προτίμηση στο DMD, γιατί κακά τα ψέματα, σχεδόν πάντα χτυπάει το killer bee και δε θέλουμε τα Prides μας να ψόφάν. Και σκατά, μόλις συνειδητοποίησα πως αυτή την αποστολή πρέπει να την είχα κάνει με τον Δάντη αφού ξεκλείδωσα το σούπερ κόστιουμ, αλλά καθόμουν και παιδευόμουν με air tricks και wall runs. D: Και πάνω που μετά από τόσα χρόνια έπεισα τον εαυτό μου πως έχω επισήμως βαρεθεί το 3 τόσο που τό΄χω λιώσει, ξαφνικά βγαίνει η φήμη για το κολλέξιον. Να ξανά το χάηπ. Προσπαθώ βέβαια να κρατηθώ για να το ευχαριστηθώ περισσότερο στο πιεσ3. Τέλος, λογικά θα το ξέρεις, αλλά βγαίνει και p4 anime το φθινόπωρο. =0
Ιούλ 02 2011 04:28
Φωτογραφία

Sparda → Putin

Pop, has (also) come for PS3 as well! Το έχει στο public, κάθε βδομάδα το γλυκοκοιτάω - αλλά οκ, αφού τα έχω τα παιχνίδια δε τα ξαναπαίρνω μόνο και μόνο για τα γραφικά - το DMC είναι άλλη ιστορία XD Πωπω, το πιο εφιαλτικό είναι για κάτι (άσχετους σαν εμένα που δεν το χουν με το jump cancel όπως κάτι θεοί στο youtube) να περάσω πάλι κάτι secret missions με Vergil, τύπου μείνε στον αέρα τόση ώρα. Ο Dante είναι θεός και πετάει, οπότε κανένα πρόβλημα, αλλά με τον Βιργίλιο μου χε φύγει η πίστη να προσπαθώ να τους πετυχαίνω πατώντας πάνω τους ασύστολα - φοβάσαι κι όλας γιατί σε τέτοια παιχνίδια με 5 μλκιούλες έχασes:D Τα SMT έχουν συναισθηματική αξία για μένα γιατί μου εμφανίστηκαν κάτι εποχές που δεν είχα ζωή, και με βοήθισαν να περνάω την ώρα μου...προοδευτικά:D Οπότε είναι λωβ:P To καλώδιο δεν παίζει με τίποτα. Στο (τέλειο) σπίτι που μένω, ο θεός ηλεκτρολόγος που έβαλε τις πρίζες τηλεφώνου, άφησε όλα τα καλώδια (αυτά πίσω από τις πρίζες, που actually δίνουν νόημα στην ύπαρξή τους) σε μία πρίζα που του άρεσε, και όλες οι άλλες είναι απλά τρύπες στον τοίχο με "περιτύλιγμα" πρίζας απέξω, οπότε ήδη τραβάω καλώδιο από το σαλόνι για το δωμάτιο -> πέφτουν κάτι βρισίδια από μάνες που γλιστράνε/το πατάνε κλπ ^^; οπότε το να διατρέχει όλο το σπίτι καλώδιο θα ήταν (το όνειρό μου) η καταδίκη μου, πίκρα:P Άσε ναι, το ξέρω ότι θέλει Χοντρούς32 και έπαθα την πλάκα μου όταν ανακάλυψα ότι οι θεοί των windows, άμα πας να κάνεις φορμάτ εξωτερικό δίσκο, στον κάνουν μόνο NTFS για να δουλεύει μόνο σε τέτοιο περιβάλλον. Έχει πέσει ήδη άπειρη διαγραφή σε γκέημς που είτε παίζω λίγο, είτε όταν παίζω το ξεκινάω πάντα με νέο σέηβ, δεν γίνεται αλλιώς, το Ντράγκον Έητζ δεν installαρότανε με τίποτα<_< Lol, enough ranting^^;
Ιούλ 02 2011 03:51
Φωτογραφία

Putin → Sparda

Η τριλογία ΠοΠ βγήκε μαζεμένη για πιεσ2, οπότε μιλάμε για τελείως διαφορετικό πράμα. Θα είναι σαν τα πορτς των 2 πρώτων GoW στο πιεσ3. Δεν τα έχω παίξει, αλλά λογικά η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας θα είναι ανάλογη. Θέλω να δω πάντως τις trophywhores αν βάλουν κάτι του στυλ "πάρε SS σε ολόκληρο το DMD". Θα πέσουν πολλά γέλια. Για SMT που λες, είχα πιάσει πριν κάτι μήνες το Persona 3, undub πάντα, και μου άρεσε αλλά για κάποιο λόγο δε με κρατάει. Μετά πήρα και πιεσ3, καταλαβαίνεις... :blush2: Το νέο "DMC" ας μην το σχολιάσω καλύτερα. Αν ποθείς το ονλάην ψάξε για κανά [B]μακρύ[/B] καλώδιο, κιεγώ εδώ πέρα έχω ενσύρματο ρούτερ με μόνο μία έξοδο, οπότε είτε θα το έχω στο πιές είτε στο πισί, δύσκολες αποφάσεις. :P έδιτ: φυσικά και γίνεται να συνδέσεις εξωτερικό ή κάτι, αρκεί να είναι FAT32. NTFS δε διαβάζει επειδή είναι ηλίθιοι. Ε το πολύ πολύ διαγράφεις γκέημς που δεν πολυπαίζεις πλέον πλην των σέηβς.
Ιούλ 01 2011 22:34
Φωτογραφία

Sparda → Putin

Θέλω υπερβολικά να το τιμήσω - αν και δεν ξέρω πόσο καλύτερα θα είναι τα γραφικά και τα λοιπά, μήπως έχεις τσεκάρει το αντίστοιχο που έκαναν στην τριλογία Prince of Persia για να χουμε μια ιδέα για την διαφορά; - αλλά...ΓΕΜΗΣΕ ΤΟ PS3...αν και λογικά μπορώ να βάλω κανα flashaki/external hard disc/something αλλά βαριέμαι και όλο το αναβάλλω:P Άσε είχα πεθυμήσει Dante και πήρα Shin Megami Tensei III: Nocturne για να τον δω λιγάκι:P Αυτός του DmC είναι σαν πρώην ναρκωμανής φυλακισμένος από τον κόσμο του Twilight - και να μη σχολιάσω ότι καπνίζει, που είναι ενάντια σε ότι ήθελε ο original creator του Dante - fail? XD Το ρούτερ ******. Είναι κάτι μέρες που εκεί που παίζω ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και μου λέει, θέλετε update? Και μετά από λίγο κάτι σε φάση, λυπάμαι αν θέλατε αλλά είστε offline:P
Ιούλ 01 2011 13:34
Φωτογραφία

Putin → Sparda

Όχι όχι, θα έχουμε και κάτι σε άνιμε, και λάηβ άξιον. Το πρώτο το θέλουμε, το δεύτερο μάλλον όχι. D: Για το πιεσέν, δαμν, παίζει να έχεις το καλύτερο ρούτερ έβερ. :P Και το βρήκες για την πικ, πρέπει να το είχα πετύχει στο /α/ και το "εκτίμησα". hurr hurr Επίσης, ακούγεται πως περιμένουμε DMC collection για το πιεστρία, πιστεύω πως θα το τιμήσεις, όχι; :bike:
Ιούλ 01 2011 04:59
Φωτογραφία

Sparda → Putin

Spam:P Μιλώντας για Kenshin, ελπίζω ότι κι αν έλεγε εκείνη η ανακοίνωση για νέο Kenshin να μην αναφερόταν σε αυτό [url]http://geek-news.mtv.com/2011/06/30/samurai-manga-and-anime-rurouni-kenshin-is-going-live-action-at-wb-japan/[/url] και όχι σε anime:O
Ιούλ 01 2011 03:57
Φωτογραφία

Sparda → Putin

Το psn είναι playstation network? Αν ναι, έχω θέμα γιατί προφανώς με το ρούτερ να είναι 5 μέτρα μακριά, δεν κρατάει αρκετά η σύνδεση για να καταφέρω να συνδεθώ καν. Η μοίρα με αδικεί:P Σχετικά με το Κένσιν - αναρωτιέμαι και γω τι μπορεί να κάνουν ->ελπίζω σε κάτι τύπου FMAB και όχι Dragonball Kai - δε θέλω να ξαναδώ το ίδιο με χειρότερες μουσικές και να με αφήσει πάλι στον Σισίο, σύξξυλο:P Tην πικ, την βρήκα έτσι κατευθείαν..αλλά τώρα μου βαλες υποψίες..χενται; λολ
Ιούν 30 2011 14:18