Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sparda → Megi ♥

Nα σου πω την αμαρτία μου την προτιμώ τώρα που τον δέρνει παρά όταν βλέπαμε το γυμνό σώμα της από 10 διαφορετικές πλευρές/με διάφορα pervy clothes στα 7,8 πρώτα επισόδεια:P (Έτσι κι αλλιώς ο Suzaku δεν νιώθει μία)
Jul 28 2008 19:00
Photo

Megi ♥ → Sparda

ρε Sparda ο Suzaku της τρώει από την Kallen :deadga6:.................... θα την σκίσω την σκύλα :burningbe3:
Jul 28 2008 18:56
Photo

Sparda → Erisadesu

Tις ώρες που πήγα ήταν λίγο έλεος:P Λόγο συγκοινωνίας την έκανα κατά τις 10 που εκεί άρχισε το καλό, κατά τα άλλα δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω. Of course I don't regret it^^
Jul 28 2008 17:57
Photo

Erisadesu → Sparda

gia pes spardako kun pws perases stop party?
Jul 28 2008 17:17
Photo

Kon_Okami → Sparda

Ρε συ το ίδιο bot έχουμε βρει αλλά ούτως ή άλλως θα χρειαστώ τις πληροφορίες για το bot μιας και δεν βγάζουν torrents. Πόσο θα χρειαστεί να περιμένω άραγε?????:nanana:
Jul 09 2008 03:52
Photo

Sparda → Kon_Okami

(Συνεχίζω την κουβέντα περί Kujian)Mα δεν το έχουν τελειώσει. (οι Exiled-Destiny)Και από ότι θυμάμαι σε σκόρπια bots τους που έψαχνα για να κατεβάσω το Genshihen (μάλιστα ήμουν τυχερός γιατί από τη μέρα που σταμάτησα να κατεβάζω το συγκεκριμένο bot έχει εξαφανιστεί) έβρισκα μόνο τα Kujian 05-08 γι'αυτό σου λέω περίμενε να βγάλουν και τα 12 και θα τα βάλλουν και σε bot & σε batch torrent. Αν πάλι επιμένεις και έχεις βρει bot που έχει και τα πρώτα 8 και τα θες αλλά δε σου κατεβαίνουν or sth like it, πες μου μπας και βρούμε τι φταίει^_~
Jul 09 2008 03:47
Photo

Sparda → Radagast

Arigato gozaimasu^^
Jun 27 2008 14:19
Photo

Radagast → Sparda

Happy birthday. :)
Jun 27 2008 12:14
Photo

Sparda

Yup, για την Anya το πα.
Jun 23 2008 18:49
Photo

Melkor → Sparda

λεβεντη, αυτο που εγραψες στο C.G. social group, το ειπες για την Anya ετσι? το μπασταρδακι ποθ βγαζει συνεχεια φωτογραφιες?
Jun 23 2008 18:25
Photo

Sparda

Καλά δεν είναι και τίποτα της προκοπής. 2 σελίδες topic. Eνώ τα C.C./Lelouch/Karen threads είναι αρκετά μεγάλα. Το πιο τρομαχτικό είναι [url=http://forums.animesuki.com/forumdisplay.php?f=64]εδώ[/url] όπου το discussion thread του Suzaku είναι πιο πολλές σελίδες από του Lelouch D:. (βέβαια δεν τσέκαρα τι λένε μέσα. Ίσως τρώει θάψιμο:P)
Jun 04 2008 23:21
Photo

Darthnicolas → Sparda

Απίστευτο έτσι?FC για τον Spinzaku?Ντρέπομαι και που είδα το link >.<
Jun 04 2008 23:02