Community Status Updates
Zoro → Scorpion
Berserk ofc!!
Εγω και αλλα 2 ατομα αποφασισουμε να βαλουμε και οι 3 ava απο την ιδια σειρα για μια συντομη περιοδο{τον εναν τον ξερεις καλα;)}....
Θα σου συμβουλευα να το αρχισεις και να σου πω ποσο καλη ειναι η σειρα αλλα βλεπω δουλεψε ηδη καποιος αλλος για μεναXD
Αρα δεν θα πω τπτ παραπανο...ξεκινα την με τα 1000!!Δες και το ανιμε πρωτα αν θες,θα σε βαλει πιο ευκολα στο κλιμα και θα καταλαβεις αν σ'αρεσει!
{αν το χεις ξεκινησει που εισαι?}
Τελος,
[B][I] Ομως το Anime καλυπτει το 1/8 της ιστοριας του Manga,[Οπως λεει και καποιος αλλος][/I][/B]
Yup,εγω ειμαι αυτος ο αλλος!!^^
{και ο spokeperson μου ο GK φυσικα!!}
Go,Berserk ftw!
Aug 21 2008 21:30
Scorpion → Gelu
Καλωσηρθες και μην ανυσηχεις ολοι δυσκολευτικαμε αλλα τα καταφεραμε στο τελος(για το forum και το διαδυκτιο μιλαω):kakaka:
Aug 20 2008 18:11
Scorpion → neo^
:roar:Με συνχισες, τωρα που εχω νευρα θα ξεσπασω πανω στο mouse χαχαχα!
Aug 19 2008 11:06
Zoro → Scorpion
Φιλε Scorpion να με συγχωρεσεις που πεταγομαι στην συζητηση σου με τον GkLoc περι Death Note αλλα θελω να δοσο σε καποιον την ιδια αισθηση{ασε,ξερω τι λεω!!;)}αρα σου απανταω εγω...
Στο 2ο επεισοδιο ο L δεν πεθαινει γιατι αυτος στην τηλεοραση δεν ηταν ο αληθινος,αλλα ενας ψευτικος...ενα "θυμα" για να κανει την παγιδα του ο αληθινος L....οτι αλλο εχεις απορια ελα σε μενα και οχι στον GkLoc παντα...;)
Aug 18 2008 22:06
Scorpion → Dark_Venus
:riiight:Το death note θα το αρχισεις τελικα, ειναι πολυ μικρο!:hahaha:
Aug 18 2008 19:16
Scorpion → GkLoc
Αρχισα death note.:wooi2:Ειμαι στο επ.5!Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω αφου ο Light γραφει το ονομα του L στην αρχη (νομιζω στο επ.2)ο L πως δεν πεθαινει;;;:blurah5:
Aug 18 2008 18:56
GkLoc → Scorpion
25 ειναι ολο και ολο,
Ομως το Anime καλυπτει το 1/8 της ιστοριας του Manga,[Οπως λεει και καποιος αλλος]
Γιαυτο σου ειπα αμα ειναι να αρχισεις και το Manga...
Αμα θες τπτ Links ρωτα με..
Aug 18 2008 15:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed