Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Animesuki → Scorpion
Κανονικα την Αννα δεν επρεπε να την εχουνε στο τεκκεν αλλα σε κανα τσοντοβιντεογκειμ.Wanna become my friend????
Αύγ 25 2008 12:33
Animesuki → Scorpion
Η Αννα ειναι πο.τανα!!!Η Νινα τα σπαει μιλαμε.Με την Αννα δεν μπορω καθολου να ριξω ξυλο.Ασε που ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ.
Αύγ 25 2008 12:23
Scorpion → Animesuki
Συμφωνω απολυτα.:hi:Η Nina ειναι φοβερη [B]παιχτρια[/B] ενω η Αννα ειναι #@546&:wallbash:.Ας μην το πω καλυτερα τι ειναι!:hahaha:
Αύγ 25 2008 12:20
Scorpion → Animesuki
Πολυ ωραιο το topic που εχεις φτιαξει :blingeye2:(Το Tekken :anna vs nina)
Μπραβο σου!!:riiight:
Αύγ 25 2008 11:59
Scorpion → Zoro
Να το δεις ειναι φοβερο!Η κυρια πλοκη ομως ξεκιναει απο το εικοστο επεισοδειο και μετα!
Αύγ 25 2008 11:31
Zoro → Scorpion
Καλη Συνεχεια λοιπον,προχωραω κι εγω με Naruto και One Piece και μετα οταν τα τελειωσω θα δω κι εγω Bleach επιτελους:P
{αντε με χει φαει η περιεργεια να το δω...}
^^
Αύγ 24 2008 23:49
Scorpion → Zoro
Τωρα που τελειωσα το death note ,συνεχιζω με την παλια μου αγαπη ,το bleach .Ειμαι στο επεισοδειο 92
Αύγ 24 2008 22:32
Zoro → Scorpion
Χεχε χαιρομαι που σ'αρεσε πολυ η σειρα,αλλα οπως λεω παντα,ειτε σε αφησε ανικανοποιητο το τελος ειτε οχι,δες και τις 2 ταινιες για να χεις μια αποψη σχετικα με το διαφορετικο τελος και τις υπολοιπες μικροαλλαγες...
Αυτα κατα τ'αλλα...τα λεμε στο thread καμια φορα λοιπον:)
Αύγ 24 2008 17:20
Scorpion → GkLoc
Εγω τον Light δεν τον παω, παρολα αυτα ομως δεν μου αρεσε που ειχε τετοιο τελος.
Αύγ 24 2008 14:45
GkLoc → Scorpion
Hmm
εγω παλι οχι επειδη ημουνα με Kira Side,αλλα ναι σε εκεινη την φαση τα επαιξα και εγω λιγακι....
Αύγ 24 2008 14:22

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται