Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Mad_Hatter

Ti να το κανω το ongoing στο 4ο επεισοδειο; xP Oταν τελειωσει με το καλο :3
Oct 27 2010 00:57
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

δες τα [url]http://www.gametrailers.com/game/the-castlevania-retrospective/13944[/url]
Oct 26 2010 20:16
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

α ρε τι παιχνιδια χανω για να μην εχω ds......... Και εντομεταξυ fire emblem manga ηθελα να βαλω και εγω την επομενη φορα που θα μου ερχοταν το trivia xd
Oct 26 2010 17:32
Photo

Mad_Hatter → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καπως αργα, αλλα καλυτερα απο ποτε [QUOTE=piou-piou] Me wantz: anime+incest+ecchi/hentai+funny που να εχει μια ιστορια NAO. Κατα προτιμηση με αδερφακια :3 Μου αρεσε το Kiss x Sis, δεν μου αρεσε που δεν ειχε τελος >.< (κατι ελαφρυ ε!) [/QUOTE] Δοκιμασε το yosuga no sora, που ειναι ακομα ongoing στο 4ο επισοδιο ^^
Oct 26 2010 15:11
Photo

[youtube]r-2YUhDjOcM[/youtube]
Oct 26 2010 11:13
Photo

Mad_Hatter → aboumonkey

Ουτε που ηξερα για το getter, thanks ελπιζω να παρουν και τα αλλα σειρα.
Oct 26 2010 00:37
Photo

aboumonkey → Mad_Hatter

Νομίζω έχουν τελειώσει με το [URL="http://getterrobo.blogspot.com/"]getter robo.[/URL] Oπότε πάω βουρ για getter και mazinger.
Oct 25 2010 19:45
Photo

Mad_Hatter → aboumonkey

thanks :) Ναι απο devilman ειναι το setaki. Απο το forum εχω χαθει λιγο, λογο μειωμενου χρονου, μολις ξεφορτωσει λιγο το προγραμμα θα μπαινω πιο συχνα. Τωρα απο τα εργα του nagai, και να ηθελες να τα διαβασεις, δεν υπαρχουν μετεφρασμενα.Ειχα αρχισει mao dante,getter robo,cutie honey,violence jack αλλα μονο σκορπια volumes/chapters που σε κοβουν στο καλυτερο.Νομιζω ειχαν αρχισει καποιοι απο το /m/ να μεταφραζουν το getter robo που ειναι μολις 5 volumes (και ελαχιστη σχεση εχουν με τα 50 επισοδια του ανιμε) αλλα δε ξερω μεχρι που εφτασαν :( Με κυνηγαει γκαντεμια στο θεμα των scanlations, σε πολλα manga που διαβαζω προχωρανε παναργα/καθολου :(
Oct 25 2010 18:13
Photo

aboumonkey → Mad_Hatter

Mεγείες το νέο σετάκι. :DΕίναι καμιά μορφή του Devilman; Xάθηκες λίγο από το forum ή είναι ιδέα μου; Βλέπω είχες και γενέθλια, οπότε με 13 ημέρες καθυστέρηση χρόνια πολλά! XD Aκολούθησα τη συμβουλή σου και το διάβασα. Και τώρα έρχομαι για advice. Να ασχολήθω με τα άλλα manga του Nagai που αφορούν τον Devilman ή να πάω για Mazinger, Getter Robo κλπ; Bασικά αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο από τον θείο Go ρίξε μια φωνή.
Oct 25 2010 13:53
Photo

Και φυσικα φυλαξα το καλυτερο για το τελος [YOUTUBE]GQK7AnWSDVI[/YOUTUBE] [YOUTUBE]nxQBdH99Y9Y[/YOUTUBE]
Oct 23 2010 16:41
Photo

[YOUTUBE]j2msd-vhTBg[/YOUTUBE]
Oct 23 2010 16:11
Photo

[YOUTUBE]bFSEfkGhVyw[/YOUTUBE]
Oct 23 2010 14:25
Photo

[YOUTUBE]0Xuk653nVVI[/YOUTUBE]
Oct 23 2010 14:06
Photo

Mad_Hatteriristella

I just shared something i found on /a/ xd Also, η bad side σου εχει περισσοτερη φαση απο την good^^
Oct 22 2010 09:41
Photo

iristellaMad_Hatter

Someone is trying to get in my good side XD
Oct 21 2010 23:19