Community Status Updates
iristella → Mad_Hatter
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Α) Πολλά ευχαριστώ για τις ευχές και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!
Β) [SPOILER=naruto manga spoiler] Έτσι το κωλαρακι του Itachi και νεκρούς ανασταίνει :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:. Κόντεψα να πνιγώ όταν τα είδα τα spoiler.[/SPOILER]
Jun 27 2009 00:26
Mad_Hatter → iristella
Χρονια πολλα, πολυχρωνη και οτι επιθυμεις :)
[SPOILER]
[IMG]http://i39.tinypic.com/6ycsc3.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
[SPOILER]
[IMG]http://i44.tinypic.com/msyxe1.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Jun 27 2009 00:09
Mad_Hatter → Tea-chan
Ε το τεμπελοσκυλο.......
Γιατι δεν το βγαζει, damn him?
Το διαβασα σημερα ολοκληρο και πορωθηκα.
Αυτη στο τελος που εφαγε το μπουκετο απο το φερετρο η rip van πως-την-λενε ηταν απο το ultimate με το αεροπλανοφορο?
Jun 14 2009 00:50
Tea-chan → Mad_Hatter
To Hellsing: The Dawn είναι σε hiatus από τον ίδιο τον δημιουργό. Ό,τι chapter υπάρχει έχει βγει σε scanlations. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να πας στο thread του Hellsing.
Ο Hirano είπε ότι το The Dawn θα συνεχιστεί αφού τελειώσει το Hellsing. To Hellsing τελείωσε πριν μισό χρόνο. Το the Dawn... ποιός ξέρει...
Jun 14 2009 00:44
Mad_Hatter → GkLoc
Το manga Του soul eater ειναι πολυ καλυτερο, και πολυ πιο διαφορετικο.Απο τη μαχη για το brew και μετα τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα, πραγματικα καμια σχεση με το anime (εκει ο asura δε χανει απο ενα μπουκετο :) )
Hajime no ippo θα το δω καποια στιγμη, αν και δε με πολυτρελενουν τα sports anime.
Jun 13 2009 23:12
GkLoc → Mad_Hatter
Και εγω εχω τελειωσει το Soul Eater,τρομερο Anime,Kishin Asura FTW!(Βλεπω τον πας πολυ και εσυ,εγω προσωπικα ξενερωσα καπως με τον τροπο που εχασε!)
Fairy Tail διαβασα 3 Volumes και το παρατησα διοτι θελω να το δω σε Anime αμα ποτε βγει,τρομερο manga,πολυ διασκεδαστικo,θυμιζει σε υπερβολικα πολλα σημεια αλλα manga αλλα εχει τρομερους χαρακτηρες...
Αυτην την στιγμη κατεβαζω τα επεισοδια του D Gray Man απο το 51-103..XD,τα πρωτα δεν τα βρηκα ακομα,παντως πριν απο καμποσες ωρες αποφασισα να το κοιταξω αυτο μαζι με το Full Metal Alchemist!
Επισης μια και Shonen Fan τσεκαρε Hajime No Ippo...αμα δεν το εχεις κανει ηδη!XD
Jun 13 2009 22:47
Mad_Hatter → GkLoc
Thanks για το accept mate.
Οντως και οι δυο ειμαστε shounen fans.Περα απο τα 3 βασικα (naruto-bleach-op) εχω τελιωσει και το soul eater και μετα την εξεταστικη μαλλον d.grayman Και fairy tale, u?
Jun 13 2009 21:09
GkLoc → Mad_Hatter
Thanks for the invite man,Happy to be your friend!^_^
Εχουμε και σχεδον τα ιδια γουστα στα Anime aka Endless Shonen oeooooo.......
Jun 13 2009 20:53
Zoro → Mad_Hatter
Ναι όντως, αυτός, ο Kizaru και η Camie (και ο Ray αρκετά) ήταν, για άλλη μια φορά, μια επιτυχημένη προσθήκη στους seiyuu της σειράς... ως τώρα μόνο οι κακοί του thriller bark μου την έχουν σπάσει από φωνές (όχι ο Kuma :P), οι υπόλοιποι ήταν όλοι πάνω από fine!
Jun 08 2009 03:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed