Community Status Updates
iristella → Mad_Hatter
Chekare μία αν τα links που σου έδωσα για το macross είναι εντάξει.
Jul 19 2009 04:10
Tea-chan → Mad_Hatter
Από νωρίς! Ο πρώτος είσαι!
Ευχαριστώ Rin μου, με έκανες πολύ χαρούμενη! :D
Jul 17 2009 23:41
iristella → Mad_Hatter
Ναι κοίτα..... Επειδή σε συμπαθώ σου λέω το εξής. Πριν προχωρήσεις πάρε κανα κουτάκι αντικαταθληπτικά να έχεις πρόχειρο και πετα όλα τα ξυράφια από το σπίτι. Ενδεικτικά εμένα το Cain με άφησε για δυο μέρες σε βαριά κατάθλιψη.
Jul 17 2009 01:26
Mad_Hatter → iristella
Ναι, δε μου χαλαει την εικονα μου για το manga αυτο, απλα με παραξενευσε λιγο.
Διαβαζω και το runouni kenshin παραλληλα, γιατι με βλεπω να πεφτω στα ναρκωτικα αν συνεχισει ετσι.Κανω σε καθε καρε τον σταυρο μου, μη μας ποιασουν τον cain, και ειναι και γαμωσαδιστες οι disraeli corporation.
Jul 17 2009 01:17
iristella → Mad_Hatter
Κοίτα αν σκεφτείς ότι είναι fantasy manga πρώτα από όλα δεν είναι τόσο. Εξάλλου η πρωτη καταγεγραμμένη μεταμόσχευση έγινε στην αρχαία Ελλάδα οπότε με λίγο τράβηγμα η αναλογια βγαίνει. xD
Σοβαρά τώρα μην κολλάς σε αυτό. Είναι σαν να κολλάς στο one piece στο γιατί ο Zoro δεν ψοφάει με τόσα λίτρα αίμα που χάνει. Η σειρά έχει πάααρα πολλά να σου δώσει σε επίπεδο ιστορίας και ηθοπλαστική ανάλυση.
Thank you for the praise. And as for the gundam i ll think about it.
Jul 17 2009 00:59
Mad_Hatter → iristella
U just pwned a 30-year-old franchise of epicness.
[SIZE=1]Αλλα θα σε βαλω καποια μερα να δεις το seed destiny που θα παει (εχει και αυτο μελαχρινα bishonen με κοκκινα ματια, γεματα οργη)[/SIZE]
[SIZE=2]In other news, 3 volumes of godchild left to go.Ολλα πηγαιναν καλα μεχρι που ειδα τη μεταμοσχευση εγκεφαλου.Σα πολυ ανεπτυγμενη δεν ειναι η ιατρικη του βικτοριανου λονδινου?Ξερω, κανει research η delilah, αλλα παλι...[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]And lastly, i praise you for finding a pein pic that i havent seen before :)[/SIZE]
Jul 17 2009 00:23
iristella → Mad_Hatter
AMAN με τα Gundam σου. ΑΜΑΝ!
[spoiler=να για να μάθεις][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/gunmadam1.jpg[/IMG][/spoiler]
Και επειδή σου χρωστάω και κάτι photos.
[spoiler][IMG]http://i607.photobucket.com/albums/tt159/JudsonRachel/One%20Piece/a1ffc462a2f28ef8e6113a4e.jpg[/IMG][/spoiler]
[spoiler][IMG]http://i8.photobucket.com/albums/a31/arcticfirefox/EarlCainHargreaves4.jpg[/IMG][/spoiler]
[spoiler][IMG]http://i269.photobucket.com/albums/jj76/aknagato/Pain%20Nagato/575.jpg[/IMG][/spoiler]
Jul 16 2009 23:42
Mad_Hatter → GkLoc
Καλα, το τελος ηταν απο τα πιο ηλιθια πραγματα που εχω δει στη ζωη μου, ειχα αρχισει να ξενερωνω απο το manga Και λιγο πιο πριν, αλλα αυτο ηταν η υπερξενερα.
[SPOILER=naruto manga]
Και δεν με ενοχλησε τοσο που πεθανε, γενικα οταν πεθαινουν αγαπημενοι μου χαρακτηρες δε με πειραζει, αλλα να ειναι ωραιος θανατος, οχι αυτη η παπαρια.
[/SPOILER]
Jul 16 2009 00:55
GkLoc → Mad_Hatter
Thanks man...
Its a nice tribute to the God Pain/Pein οπως και να τον λενε,he is awesome,με τις δικες του τρομερες ιδεολογιες και πιστευω του,[SPOILER=Naruto manga spoiler]κριμας το τι εγινε στο τελος ομως,ξενεραααααααααα...[/SPOILER]
Jul 15 2009 23:51
Mad_Hatter → Zoro
Ναι, το Nge δεν το εχω στα Top 5 manga, γιατι 1ον δε το εχω τελιωσει ακομα, και 2ον εχω δει πρωτα το anime και δεν μπορω να κρινω σωστα,μιας και ξερω τι θα συμβει.
Αλλα το υπερτελειο anime του, ειναι παντα πρωτο για μενα.
Jul 15 2009 02:27
Zoro → Mad_Hatter
Μμμ; Το NGE δεν το είδα στο τοπ5 σου, το έχεις σε ξεχωριστή θέση ας πούμε, έξω από αυτό; :hmmm:
Για το αίμα δεν το 'χα σκεφτεί, αλλά όντως έτσι και είχε τέτοια δύναμη θα έφευγαν κεφάλια στο censoring :nanana:, ελπίζω μόνο να είναι κάποια cool ικανότητα όπως των άλλων δύο, τόσο cool που we won't see that coming! Σαν το πουν στο manga you are free to spoil me πάντως, όχι πολλές λεπτομέρειες, αλλά απλά "τι είναι" τελικά... σιγά μην περιμένω να το πουν στο anime!
Πάντως ναι, παράξενη εμφάνιση, όχι ότι οι άλλοι 2 ήταν κανονικοί βέβαια... :erk: το σίγουρο είναι ότι θα είναι πανύψηλος κι αυτός!!
Jul 14 2009 17:51
Mad_Hatter → Zoro
Και εγω ετσι ειμαι με το evangelion, οσα και να δω, δεν προκειτε να φυγει απο την πρωτη θεση στις πρωτιμησεις μου, ποσο μαλλον απο top 5.
Καλα ο akainu σα μπετατζης που να γυρισε απο clubbing στη disco ειναι.Και μεσα απο το γιακα του, λουλουδακια εχει.
Δε νομιζω να εχει γρουτο του αιματος, εβδομαδιαιο shounen ειμαστε.Θυμαμαι στην arabasta arc, οταν ο luffy χρησιμοποιησε το αιμα του για να βαρεσει τον crocodile οι 4kids το αλλαξαν σε ιδρωτα.Εδω αν εχει το φρουτο του αιματος, πως θα το κανουν, φρουτο του ιδρωτα:hahaha::hahaha::hahaha:?
Του μαγματος πολυ copia του mera mera no mi του Ασσου μου φαινετε, δε νομιζω να αρχιζει ο oda να ανακυκλωνει φρουτα.
Jul 14 2009 13:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed