Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Moefag

Δεν είσαι μόνος σου στο mononoke, και εγώ το βρισκω εκνευριστικό, κενό και απίστευτα βαρετό και γενικά δε το έχω καθόλου σε εκτίμηση, άσχετα πριν από κάτι χρόνια για κάποιο περίεργο λόγο είχα γράψει τα...καλύτερα για τα πρώτα επισόδια xd
Apr 22 2012 15:26
  • Moefag's Photo
    Moefag
    Πάλι καλά. Μην είμαι μόνος μου σ'αυτό τον κόσμο. ;)
    Apr 23 2012 05:56
Photo

Mad_Hatter → Putin

με έκανες και γέλασα πολύ!
Apr 20 2012 17:30
  • Putin's Photo
    Putin
    χαίρομαι
    Apr 20 2012 17:31
Photo

Battlemage → Mad_Hatter

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Devilman φαντάζομαι εννοείς το πρώτο; Γιατί απο οτι βλέπω έχουν βγεί αρκετά spin-offs.
Apr 19 2012 01:41
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    ναι, αυτό
    http://www.mangaupdates.com/series.html?id=969
    Apr 19 2012 01:49
Photo

Putin → Mad_Hatter

Η αίσθηση του να γκουγκλάρεις το νικ σου και να σου βγάζει στα αποτελέσματα ανεβασμένα μάτσιζ σου στο γιουτιούμπ
Apr 19 2012 00:28
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    Ζήτα copyrights!
    Apr 19 2012 00:31
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

μπες irc!
Apr 18 2012 22:26
Photo
Photo

Mad_Hatter → Warchief

Διάβασες τελικά τα μυρμήγκια?
Apr 14 2012 00:38
  • Warchief's Photo
    Warchief
    Ε δε βρίσκω λόγο να δούμε την πήγη των συναισθημάτων του ή της αφοσίωσής του. Ούτε του Pouf είδαμε. Η αφοσίωση είναι προγραμματισμένη επειδή είναι μυρμήγκια, εκφράζεται όμως με διαφορετικούς τρόπους.
    Θέλω να γράψω κάτι για το manga αλλά δεν ξέρω τι και πως. Δε βλέπω και πολλούς να το διαβάζουν στο forum.
    Κάνα irc γτ δεν μπαίνεις;
    Apr 14 2012 13:01
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    Πάντως μου φαίνετε σαν τη περίσταση με τον πατέρα του neji.
    "That is incorrect. I have hated the Main Family, honestly I still do… That s why, it's not for you as a member of the Main Family that I do this… I want to die and save you as my brother."
    Έτσι και εδώ, πιστεύω πέθανε πρώτα για χάρη των συναισθημάτων του, και μετά σαν μυρμήγκι.
    Ότι και να είναι σωστό από τα 2 πάντως δε τον ρίχνει στα μάτια μου xd

Πέθανε το pc μου και τώρα μπαίνω κυρίως από play...
    Apr 14 2012 16:05
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    station, κινητά φίλων ή δανεικά pc, για αυτό δεν είμαι irc, από βδομάδα που θα μου έρθει επισκευασμένο θα αρχίσω να ξαναμπαίνω. Έπρεπε να δεις πάντως τι τραβήξαμε ongoing που έκανε hiatus 4 chapters πριν το τέλος του arc.
    Apr 14 2012 16:06
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

Joker + Magic - Love + Hate Hate Hate Hate + ??? + God + Satan = Kefka
Apr 13 2012 19:20
Photo

Mad_Hatter → Six Winged Angel

μεγιές ο white void/cold steel/just sword! Πήρες τελικά το bbcSEX?
Apr 12 2012 15:00
  • Six Winged Angel's Photo
    Six Winged Angel
    Arigatou~ προσεχώς και sig Ι guess :P Μπάχ, αποφάσισα σήμερα που πήρα άδεια να τσιμπήσω το limited edition και πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι αργίες για να βάλω λεφτά στη pre-paid- δώσε μου αν είναι το psn σου για ναμαστε έτοιμοι xP
    Apr 12 2012 16:40
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    check your pms, αν το έκανα καλα
    Apr 12 2012 18:49
  • Putin's Photo
    Putin
    Εξαίσιο το άβανταρ αν και νιώθω προδωμένος, ban ban ban bang baaninguu tamashii.

Φέρε ολόκληρη την εικόνα τώρα!
    Apr 16 2012 14:56
Photo

Mad_HatterKenny

Ξέρεις γιατί δε μου δείχνει το profile customization?
Apr 12 2012 14:16
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    [IMG]http://i42.tinypic.com/v81op.png[/IMG]
    here
    Apr 12 2012 14:46
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Έχε υπόψην σου ότι το κομμάτι της εικόνας που βρίσκεται στο κέντρο θα κρύβεται τελείως από τα περιεχόμενα του profile σου. Δες πχ το profile της Μαρίας (http://www.anime.gr/forum/index.php?/user/6732-mono/), που έχει βάλει ένα απλούστατο seamless texture. Μόνο όσα tiles βρίσκονται στα πλαϊνά φαίνονται.
    Apr 12 2012 14:48
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    ah thanks
    τέσπα το αφήνω κενό atm
    Apr 12 2012 14:52
Photo

redqueen → Mad_Hatter

ε ρε κατι κεφια που εχουμε ολοι που ξαναρχισε το fate/zero!!! so good!!!xD
Apr 11 2012 00:42
  • redqueen's Photo
    redqueen
    οταν ειδα το πρωτο εκανα σαν χαζοχαρουμενο ...εκει που κορυφωθηκε ηταν στον Gil..αλλα μονο 13 επ...τι να πρωτοδουμε:(
    Apr 11 2012 00:52
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    ε δεν λες πάλι καλά που έγιναν animated?
    Βασικά μετά την επιτυχία του ελπίζω και τα άλλα fate/stay stuff να πάρουν anime adaption, πχ το 3ο route του vn, ή μια καλύτερη μεταφορά του unlimited blade works (που δεν έχω δει την ταινία, αλλά αποκλείεται να συμπύκνωσαν σωστά ένα route 20+ ωρών σε 1:30)
    Apr 11 2012 01:01
  • redqueen's Photo
    redqueen
    καλα οντως ας μην γινοματε αχαριστοι.Ευτυχως το συγκεκριμενο το εκαναν και εχουμε να βλεπουμε κι εμεις :P! για την ταινια ασχολιαστο >_> απλα πεθαινεις
    Apr 11 2012 08:03
Photo

Mad_Hatter → Casshern

μεγειά το νέο name
Apr 09 2012 16:21
Photo

Stam → Mad_Hatter

το ειχα ξεχασει >_<
Apr 09 2012 01:48
Photo

Mad_Hatter → Stam

καλησπέρες, υπενθυμίζω ότι post με μόνο emoticons απαγορεύονται :)
Apr 09 2012 01:30
Photo

Mad_Hatter → Putin

Πιο ήταν το midscreen combo σου με Rags που τέλιωνε με Gauntlet hades? Μικρό ήταν γύρω στο 2k
Apr 08 2012 17:34
  • Putin's Photo
    Putin
    Δεν είναι random mashing βρε φίλε, κάνεις mixups μέχρι κάποια κίνηση να χτυπήσει, δε μπορείς να ξέρεις πότε θα μαντέψει λάθος ο άλλος και δε θα μπλοκάρει σωστά.
    Αυτό είναι βασικά τα bockstrings, πιέζεις τον άλλο προσπαθώντας να μη μπορέσει να ξεφύγει ώστε κάποια στιγμή να αποτύχει το μπλόκινγκ του και να πάρεις "τσάμπα" δάματζ.

Το combo που είπες θα το κάνεις ΟΤΑΝ σιγουρευτείς πως έχει κάνει land το χιτ, δεν κάνεις auto pilot τα combos είτε τα μπλοκάρει ο άλλος είτε όχ...
    Apr 09 2012 11:25
  • Putin's Photo
    Putin
    Τα actual combos μάλιστα συνήθως χρησιμοποιούν κινήσεις που δεν είναι safe on block, ακριβώς για να σου πει το παιχνίδι "μην είσαι ρομπότ και σπαμμάρεις ένα κόμπο πάντα και παντού, σκέψου".

Καλή σταδιοδρομία!

Επίσης γαμό το νέο vm system που μου τρώει το κείμενο χωρίς προειδοποίηση και ξεχνάω τι έχω γράψει.
    Apr 09 2012 11:27
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    Κατήλαβα τι λες.
    Κοίταξα και λίγο τα Replays που είχα σώσει 2A>5B>5C>Gauntlet Hades>followup πρέπει να ήταν αυτό που είχα στο μυαλό μου
    Apr 09 2012 16:30