Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Ναι η μάχη αυτή είναι μεγάλο γεγονός, παίζεται το μέλλον της κυβέρνησης και του κόσμου... οι άλλοι yonkou μπορεί να μην πολυνοιάζονται, αλλά δεν νομίζω πως οι revolutionaries θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εγώ πιστεύω θα περιμένουν να αποδυναμωθούν οι marines και την κρίσιμη στιγμή θα εμφανιστεί ο Δράκος. :P
Nov 01 2009 00:28
Mad_Hatter → Zoro
Ε για αυτο ειπα mini troll :P
[SPOILER]
Ο BB Δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι πηγε ID, λογικα ενας λογος ηταν για να μαζεψει πληρωμα.Πεθαινα τοτε να δω bb vs shiryu, αλλα δε μας εχανε το χατηρη ο captain.....
Πλεον ζω και αναπνεω για την ωρα που θα δω τον dragon να παταει στο marineford.
[/SPOILER]
Nov 01 2009 00:07
Zoro → Mad_Hatter
Που ρε συ; Λες επειδή[spoiler=OP manga]ο Magellan τον νίκησε με μία κίνηση, ενώ μπορούσε να κάνει μαύρη τρύπα και να απορροφήσει το δηλητήριο αν ήθελε;
Αν λες αυτό εμένα δεν μου φάνηκε τόσο κουφό γιατί οκ, δεν ήξερε τι ικανότητα είχε και δεν το περίμενε... του ήρθε ξαφνικά. :P
Πάντως δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ο BB έφυγε από του Schichibukai και πήγε στην φυλακή ε; Τι σχεδίαζε να κάνει εκεί δεν το μάθαμε έτσι;[/spoiler]
Oct 31 2009 23:58
iristella → Mad_Hatter
Nαι το είδα και γέλασα με την ψυχή μου. XD Εγώ θα συνεχίσω να σας σπαμμάρω με uchiha στους αιώνες των αιώνων αμήν. Τώρα από εκει και πέρα το να βάζετε humoriστικές pics με uchiha βοηθάει στο να κυριαρχούν παντού. Mwahahhahahahh.
Oct 31 2009 18:53
Mad_Hatter → iristella
Καλα, σου αφησα παντως μια απαντηση στα sasuke Imagedumps σου, να δουμε για ποσο θα συνεχισεις να δειχνεις ελεος:hahaha:.
Oct 31 2009 18:37
Mad_Hatter → Zoro
Οχι ηρεμησε, ο oda δε trollαρει *γκουχKuboKishimotoγκουχ*, εκτος απο τοτε με τους magelan-BB αν και αυτο ηταν mini troll.
Oct 31 2009 18:23
Mad_Hatter → iristella
Αφου δε ποσταρες κανα σαλιγκαρι παλι καλα, i really hate them :P
Oct 31 2009 18:06
Kenny → Mad_Hatter
Κι άλλο ένα από μένα.
[spoiler][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/FraserSpiral_vector.jpg[/IMG]
(If you see a spiral in this pic, your mind's infected. In fact, there is no spiral.)[/spoiler]
Oct 31 2009 15:56
iristella → Mad_Hatter
Δωράκι. :333
[spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1255835584517.gif[/IMG][/spoiler]
Oct 31 2009 15:52
Zoro → Mad_Hatter
Χα χα, για άλλη μια φορά με εκπλήσσεις για το πόσο OP fan έχεις γίνει, από κει που ήσουν με τους ninja παλιά. :P Όχι πως η σειρά δεν το αξίζει βέβαια...
Δεν προσθέτω άλλα στο ζήτημα, σε μια βδομάδα θα έχουμε την απάντηση!
On another note, πολύ πετυχημένο αυτό που είπες για zoan δράκου!! Φαντάσου τούμπανος ο Dragon αν ελέγχει καιρό ή/και νερό παράλληλα, όπως λέει το quote σου! Αν πετάει και φωτιά έχεις τον chuck norris σε anime version! :hahaha:
Ότι και να 'ναι εύχομαι να το σχεδιάσει cool μονάχα ο Oda και να μην "καμηλοπαρδαλοφέρνει" :P ... o Dragon παίζει και να είναι ο πιο cool-dark χαρακτήρας της σειράς atm, τον θέλω αντάξιο της φήμης του!
Oct 31 2009 02:52
Mad_Hatter → Zoro
Τον καημενο τον squad να σκεφτεσε, που θα φαει μια σφαλιαρα απο τον wb και θα τον μαζευουνε με το κουταλακι.
Ειδη εχουν πεθανει απειροι marines, ειδικα εναν τον εψησε ο akainu, για να μη τους σκοτωνει ο y-oda σημαινει οτι κατι τους θελει :P
Και εξακολουθω να πιστευω οτι WB,Garp Θα μας αφησουν χρονους,
Oct 31 2009 02:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed