Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Hikari-sama → cheery girl!

Eγώ όσο στριμμένη κι αν είμαι, λυπάμαι τους ήρωες που απορίπτονται από μια τον/την καλό/καλή τους. Ιδέα δεν έχω ΄πότε θα πάρω τα επόμενα, ξόδεψα τα όμορφα ευρόπουλά μου για να πάρω 8 τόμους manga.Να πάρει, θα σκάσω, θέλω να διαβάσω παρακάτω...
Αύγ 12 2008 18:20
Φωτογραφία

cheery girl! → Hikari-sama

Κατι εχω ακουστα για τον Τζεικομπ να σου πω την αληθεια........Αλλα προτιμω να μην σιγουρεψω αυτα που εχω ακουσει!!!!!Θα τα μαθω διαβαζοντας..... Εσυ εχεις διαβασει ολα τα βιβλια?????Εγω αυριο-μεθαυριο θα προμιθευτω την Νεα Σελληνη......!!!!!! Οσο για την πρωταγωνιστρια εγω πεθαινω να την θελουν πολλα αγορια γιατι στο τελος την παιρνει ο καλυτερος και αποδυκνειεται πως του αξιζει......δεν αρεσει μονο σε αυτον!Αρεσει και σε αλλους!
Αύγ 12 2008 18:06
Φωτογραφία

Τον αντυπαθώ τον Jakob....To γιατί ασ'το, είναι spoiler για τα επόμενα βιβλία. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο η ερωτική ζωή της πρωταγωνίστριας, γιατί αν την θέλουν πολλοί, θα τους λυπάμαι γιατί μόνο ένας θα την πάρει στο τέλος ;)
Αύγ 12 2008 17:50
Φωτογραφία

Ναι κι εμενα μου εκανε εντυπωση,και με χαροποιησε ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια!!!!!!Γενικα το αποζητα ο οργανισμος μου η πρωταγωνιστρια να ειναι σημαντικη και να εχει σουξε.......!!!!!! Λοιπον για να μετρησουμε αγορια....Μαικ,Ερικ,Τειλορ (η καπως ετσι,ουτε που θυμαμαι...γι αυτον που πηγε να την λιωσει με το αυτοκινητο λεω...) Τζεικομπ και φυσικα δεν ξεχναω τον υπερτατο θεο..Εντουαρντ!!!!! Συνολο 5!!!!!!!Χε χε!!!!!!!
Αύγ 12 2008 17:41
Φωτογραφία

Όντως, έλεος πια με τους emo και τους trendy !! Μια μόδα είναι, θα περάσει, τους έδειξε και το Star (όχι πως οι ειδήσεις του Star δείχνουν ποτέ κάτι ποιοτικό, για όνομα...).Μάλλον η θεωρία σου είναι σωστή. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που με το που πάτησε πόδι στο νέο σχολείο, ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσα αγόρια βρήκε !! Ούτε κι εγώ τρελένομαι για sports,αλλά δεν μοιρολογάω την ώρα της γυμναστικής =Ρ
Αύγ 12 2008 17:36
Φωτογραφία

Χαχαχα!!!!!!Ωραιες θεωριες..........παρολο που πιο πιθανη ειναι η δευτερη......πιστεψε με εχουν δει πολλα τα ματια μου......και η συγχρονη μοδα με τους emo-hemo- η οπως αλλιως τους λενε δεν βοηθαει και πολυ τα πραγματα.......Ο αντρας δεν κλαιει!!!!!Ουτε κοβει τις φλεβες του γιατι τον εχει αδικησει η ζωη!ΕΛΕΟΣ!!!! Εγω βεβαια εχω μια καλυτερη θεωρια......υποθετω πως στο Φοινιξ επειδη κανει πολυ καλο καιρο και προωθουνται τα αθληματα, αρεσαν τα αθλητικα και ηλιοκαμενα κοριτσια.....η Μπελλα βεβαια καμια σχεση.......θα ηταν σαν τη μυγα μες το γαλα!!!!!! Ενω στο Φορκς που ο καιρος ηταν βροχερος της μοδας ηταν τα χλωμα κοριτσια και την χαρητομενη κοριτσιστηκη αγαρμποσυνη..........!!!!!!!!
Αύγ 12 2008 17:24
Φωτογραφία

Α ναι, Kippei ^.^ To σκότωσα το όνομα κομματάκι...Όντως, η επιλογή για την Μπέλλα είναι αρκετά πετυχημένη, αν και μοιάζει κάπως μεγαλύτερη από 17χρονη, αλλά σιγά, και σε ποιά ταινεία ο ηθοποιός δεν είναι μεγαλύτερος απ' τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει ? Κάτι δεν έχω καταλάβει: Στο παλιό της σχολείο, η Μπέλλα δεν είχε και μεγάλη επιτυχία με τα αγόρια. Τώρα που μετακόμισε, έχει τρομερό σουξέ !!Ή στο παλιό σχολείο όλες ήταν θεές ή τα αγόρια ήταν gay XD
Αύγ 12 2008 16:08
Φωτογραφία

Το ονομα του ειναι Kippei για την ακριβεια,και ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου anime χαρακτηρες.........!!!!!!!!!!! Οσο για τον Εντουαρτ,αχ Σοφια μου, δεν ξερω τι να πω....ειναι ο πιο σαγηνευτικος βρικολακας του 20-21ου αιωνα.........Τα εχει ολα.....η [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Stephenie_Meyer"]Stephenie Meyer[/URL] πραγματικα ειχε εμπνευση........κι οπως ειπες κι εσυ ο robert pattinson ειναι μεν ωραιος αλλα οχι ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ....σιγγνωμη αλλα δεν μπορει να ενσαρκωσει τον Εντουαρτ.......διαφωνω καθετα με την επιλογη.....η Μπελλα ομως καλη δεν ειναι?Καπως ετσι την ειχα φανταστει κι εγω.....!
Αύγ 12 2008 15:57
Φωτογραφία

Αααα, sorry !!!!! Κάτι στο πρόσωπό του μου φάνηκε γυναικείο :( :( Ναι, το έχω ακουστά, δεν είναι με έναν τύπο (Keppei, Kreppei, δεν θυμάμαι...) που πρέπει να φροντίζει μια μικρούλα ? Ο Eddy μου είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο-Σ !! Αχ αυτή η άτιμη η Bella...Mας έφαγε το παλικάρι, σα δεν ντρέπεται...Αν και ο τύπος που θα παίξει τον Eddy στην ταινεία δεν με ενθουσιάζει.
Αύγ 12 2008 13:54
Φωτογραφία

Aχ με θιγεις τωρα........δεν ειναι 3 κοπελες......Αυτος με το τατου ειναι αγορι και μαλιστα ειναι και θεος!!!!!!!!!!!!Το anime λεγεται aishiteruze baby, και ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!!!! TWILIGHT??????Με δουλευεις?Ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει!Πριν 3 μερες το τελειωσα........μια λεξη.......EDWARD CULLEN!!!!!!!!!!!!!!!AX.......!
Αύγ 12 2008 13:40
Φωτογραφία

Ά, και να σου πω, έχεις μήπως διαβάσει το Twilight από Stephanie Meyer ?
Αύγ 12 2008 13:29
Φωτογραφία

Όχι όχι όχι καλέ !! Δεν έλεγα αυτή την εικόνα, έλεγα αυτή στο profile σου, με τις 3 κοπελιές, που η μια έχει ένα τατού, και μια μικρούλα κρατάει ενά λουλούδι !! Την Sakura δεν θα ξέρω ?? Ντροπή σε όποιον αποκαλείται anime fan και δεν ξέρει την Cardcaptor Sakura (ή Νίκι, όπως την μάθαμε εμείς). Μέχρι και μερικά post στο thread σου για την Sakura έχω κάνει.Και θά πάω 3η Γυμνασίου, του χρόνου λύκειο ;) Είμαι μικρο, πανάθεμά με =D Bασικά, δεν είμαι και πολύ ρομαντικός τύπος, αλλά εύχομαι τα αγόρια να ήταν σαν τους anime guys, που κάνουν τα πάντα για την καλή τους (και είναι και κουκλια !!)
Αύγ 12 2008 11:33
Φωτογραφία

ΩΩΩΩ μην μου πεις πως δεν εχεις δει το συγκεκριμενο anime!!!!!Ντροπη!!!!!!!!!Ονομαζεται cardcaptor sakura,και ειναι ενα απο τα αγπημενα μου!!!!!!!Η κοπελιτσα (οπως λογικα εχεις συμπαιρανει ειναι η sakura αυτοπροσωπως!!!!!!!)Εχω κανει και σχετικο thread,ριξε μια ματια,δεν θα χασεις!!!!!!!!! Οσο για τα anime με πολυ ξυλο,θα συμφωνησω κι εγω.......τα βαριεμαι ελεινα....ψαχνω για κατι πιο cute!!!!!!(να περιεχει και λιγο romance.......!) Αρα Σοφια μου εσυ φετος θα πας Α'Λυκειου ε?Τυχερη..........!!!!!!!Εγω τραβψ τον δυσκολο τον δρομο!
Αύγ 12 2008 11:24
Φωτογραφία

Εγώ είμαι 14 ^__^ Και'γω κυρίως με soujo ασχολούμαι, τα anime με πολύ ξύλο και/ή μόνο ένα ή δυο γυναικείους χαρακτήρες τα βαριέμαι μέχρι σκασμού :Χ Από πού είναι η εικόνα στο profile σου ? Το κοριτσάκι με το λουλούδι είναι πολύ kawaii !
Αύγ 12 2008 10:19
Φωτογραφία

Χα,χα,χα ναι οντως!!!!!!Καιρος λοιπον να κανουμε την αρχη! Ονομαζομαι Νατασα,ειμαι 17 χρονων και μαντεψε!Τρελη φαν των soujo animes!!!
Αύγ 12 2008 01:06